fsh yüksek olanlar

kızlar ben birde bişey sorucam ya çocuğun kız yada erkek olmasının ayla bi alakası varmı ? hamile kaldığın ayla

Canim cinsiyet sadece once allah sonra da babadan gelen kromozomlar tarafindan belirlenir.baska biseyle ilgisi oldugunu dusunmuyorum

Saol cnm.benm bi kizm var 5 yasnda.ikinci istyorm fsh tan olmuyodu.iki yil ugrastm bitkisel tedaviyle hamile kalddm.fakat düşükk yyaptm.beklemedeym tekrarrr (

Oyle canim ben ogretmenim bu fsh ile tanisali cocuklara ne anlattigimi ben bile bilmiyorum.psikolojim cok bozuldu benim dogal olarak evliligimede yansiyo bu durum ne bilim su fsh bilmeseydim diyorum bazen

Cnm haklisn ben de ilk zamnlar oyleydim.ruh halim bozulmustu yolda gecenleri durdurup biliyor musnz bu yasta menopoza girdim diyesim vardi.herkese anlatyodum rahatlamak icin.ama keske bir tek ben bilseydim.nasil oldun tedavn nasil sorulari bile bana agir geliyor.yukum yetmiyormuş gibi insanlarn sorularyla ugrasiyorm.neyse ki ilk zamnlara gore daha iyiym.hele ki bugunlerde öyle aci haberler okuyorz ki allahm diyorum bize büyük dertler acilar verme.hamdolsun yine de..allah beterinden sakinsin

Güçlü olalım tedavimizi olmak için çaba sarf edelim gerisini ALLAH A BIRAKALIM TATLIMM. .EN IYISINI O BILIR...BIDE BIR GÜN ANNEEEEEEEE OLACAGIZZZZZZZ INŞALLAH EZGIIIIIMMMMMM:)

Emosum nasilsin gittinmi doktora

Emosum nasilsin gittinmi doktora

Tatlımm Merhaba yarın gidecem inşallah Dr.A..hala adet oolmadım. Ilk defa ciddianlamda tüp bebeğe gidecem bakalım hayırlısı olsun canım. .senin follikulun 17 mm misya. .ne demek yani...neden bu ay olmuyor anlamadım ezgicim.

Canim gecen ay bi turlu 10 mm ote gitmeyen tup tedavimdeki follikulum sonradan buyumus catlamayip kist olmus bu digerlerini engeller dedi .bu erisin oyle baslariz dedi bakalim dogum kontrol ilaci yazdi fakat ben cyclo kullanicagim

Canim gecen ay bi turlu 10 mm ote gitmeyen tup tedavimdeki follikulum sonradan buyumus catlamayip kist olmus bu digerlerini engeller dedi .bu erisin oyle baslariz dedi bakalim dogum kontrol ilaci yazdi fakat ben cyclo kullanicagim

Emelim bu arada hayirli haberlerle gel insallh moralini yuksek tut

Kendi kendimizin Dr olduk yemin ederim. .inşallah bı dahaki ay kendiliğinden gebe kalırsın tatlım. ..Dr döndükten sonra yazarım canım benim çok öptüm kocaman :)

Kendi kendimizin Dr olduk yemin ederim. .inşallah bı dahaki ay kendiliğinden gebe kalırsın tatlım. ..Dr döndükten sonra yazarım canım benim çok öptüm kocaman :)

😃aynen optum tatlim haber ver mutlaka

Canim anliyorum seni cok zor ama sukur ki bi avuntun bi yavrun var buyuk konusmayim ama bi yavrum olsaydi artik vucuduma bu hormonlari yuklemek istemezdim akisina birak tatlim sen ya .kizcene iyi bak

Canim anliyorum seni cok zor ama sukur ki bi avuntun bi yavrun var buyuk konusmayim ama bi yavrum olsaydi artik vucuduma bu hormonlari yuklemek istemezdim akisina birak tatlim sen ya .kizcene iyi bak

Tatlm tabi ki haklisn senin durumn daha zor.tabi ki cok sukredyorm ama kizimn yalnz kalmasini istemiyorm sirf onun icn istyorm.yoksa rabbime şükür o bana allahin en guzel hediyesi.bir de saglik var tabi.bu yaşta menopoza girmemiz bizm icin cok risk.insallh once saglgimiza kavusrz sonra da bebislerimize...

Canim cinsiyet sadece once allah sonra da babadan gelen kromozomlar tarafindan belirlenir.baska biseyle ilgisi oldugunu dusunmuyorum

Bencede öyle bende anlayamadım ayla ne alakası var bir çok yerde okudum da böyle ay hesaplamaları yapıyolar falan şaşırmıştım :)

Saol cnm.benm bi kizm var 5 yasnda.ikinci istyorm fsh tan olmuyodu.iki yil ugrastm bitkisel tedaviyle hamile kalddm.fakat düşükk yyaptm.beklemedeym tekrarrr (

Anladım canım olsun hiç üzülme bence sıkma canını Rabbim sana bu kadarını göstermiş inşallah geisini gösterir sabır şükür ki ne güzel bir kızın var :) inşallah ikinciyide hayırlısıyla nasip eder Allah yardımcın olsun canım

Gunaydin kizlar yagmurlu bi gune basladik.nisan yagmurunu biriktirelim demi:) gununuz guzel olsun

Bencede öyle bende anlayamadım ayla ne alakası var bir çok yerde okudum da böyle ay hesaplamaları yapıyolar falan şaşırmıştım :)

Milletin tuzu kuru tatlim.hangi ayda hamile kalsam diye bos seylerle ugrasiyorlar biz de 1 yumos olsa keske diye dunya iste.bosver onlari tatlim biz hayirlisini dileyelim

Milletin tuzu kuru tatlim.hangi ayda hamile kalsam diye bos seylerle ugrasiyorlar biz de 1 yumos olsa keske diye dunya iste.bosver onlari tatlim biz hayirlisini dileyelim

Olur canım bizimde olur inşallah Allah büyüktür. senin ne sorunun vardı canım arı sütü bal polen denedinmi hiç çok faydalı yumurtlamaya çok iyi geliyor diyorlar ben aldım kullanıyorum bakalım bu ay yumurta takibi yaptırıyorum.

Hayırlısı inşallah canım Rabbim yardımcımız olsun

Son düzenleme:

Tabi canm.hep diyorm evvella sagligmiza kavusalim.bu yasta ostorojenimzn azalmasi menopoza girmemiz ilerisi icin hic degil.kalp damar hastalklari kemik erimesi daha hızlı oluyormuş. Önce hormonlar duzelsin sonra gobisler şişsinn :))

Fsh sorunu canim bu ay 12 cikti yumurta olmuyo olsada buyumuyo kalitesiz oyle iste. Bi ara kullanmistim ben de sonra biraktim

Tabi canm.hep diyorm evvella sagligmiza kavusalim.bu yasta ostorojenimzn azalmasi menopoza girmemiz ilerisi icin hic degil.kalp damar hastalklari kemik erimesi daha hızlı oluyormuş. Önce hormonlar duzelsin sonra gobisler şişsinn :))

Farah senin fsh ostrojen kac cikiyo ki tatlim kaderimiz canim ya kalp kanser vs bahanesi yok gec menepoza giren de kalp olmuyo mu sanki kotu seyleri getirme aklina .bizim cocuk olmadigi icin hep cocuk oncelij diyoruz ama once saglik tabi.yasadigimiz travmalarda buna sebep olmustur belki.dr soruyo travma yasadin mi diye travma benim gobek adim 5 ay once annem oldu dedim adam sasirdi.hayirlisi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…