kızlar ben birde bişey sorucam ya çocuğun kız yada erkek olmasının ayla bi alakası varmı ? hamile kaldığın ayla
aynen canım toplumun sorguları sühalleri olmasa sanki biz istemiyoruz bir kere soruyorsun hadi daha 2. sefer 3. sefer ne demeye soruyosun ya ben anlamıyorum. Bende amh a çok takılmıyorum canım ama korkuyorum işte dediğin gibi insan ister istemez korkuyor üzülüyor. sen doğal mı hamile kaldın yani bir tedavi bişiyle mi yoksa kendiliğinden mi oldu ? Allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin canım
Oyle canim ben ogretmenim bu fsh ile tanisali cocuklara ne anlattigimi ben bile bilmiyorum.psikolojim cok bozuldu benim dogal olarak evliligimede yansiyo bu durum ne bilim su fsh bilmeseydim diyorum bazen
Güçlü olalım tedavimizi olmak için çaba sarf edelim gerisini ALLAH A BIRAKALIM TATLIMM. .EN IYISINI O BILIR...BIDE BIR GÜN ANNEEEEEEEE OLACAGIZZZZZZZ INŞALLAH EZGIIIIIMMMMMM:)
Emosum nasilsin gittinmi doktora
Tatlımm Merhaba yarın gidecem inşallah Dr.A..hala adet oolmadım. Ilk defa ciddianlamda tüp bebeğe gidecem bakalım hayırlısı olsun canım. .senin follikulun 17 mm misya. .ne demek yani...neden bu ay olmuyor anlamadım ezgicim.
Canim gecen ay bi turlu 10 mm ote gitmeyen tup tedavimdeki follikulum sonradan buyumus catlamayip kist olmus bu digerlerini engeller dedi .bu erisin oyle baslariz dedi bakalim dogum kontrol ilaci yazdi fakat ben cyclo kullanicagim
Canim gecen ay bi turlu 10 mm ote gitmeyen tup tedavimdeki follikulum sonradan buyumus catlamayip kist olmus bu digerlerini engeller dedi .bu erisin oyle baslariz dedi bakalim dogum kontrol ilaci yazdi fakat ben cyclo kullanicagim
Kendi kendimizin Dr olduk yemin ederim. .inşallah bı dahaki ay kendiliğinden gebe kalırsın tatlım. ..Dr döndükten sonra yazarım canım benim çok öptüm kocaman :)
Cnm haklisn ben de ilk zamnlar oyleydim.ruh halim bozulmustu yolda gecenleri durdurup biliyor musnz bu yasta menopoza girdim diyesim vardi.herkese anlatyodum rahatlamak icin.ama keske bir tek ben bilseydim.nasil oldun tedavn nasil sorulari bile bana agir geliyor.yukum yetmiyormuş gibi insanlarn sorularyla ugrasiyorm.neyse ki ilk zamnlara gore daha iyiym.hele ki bugunlerde öyle aci haberler okuyorz ki allahm diyorum bize büyük dertler acilar verme.hamdolsun yine de..allah beterinden sakinsin
Canim anliyorum seni cok zor ama sukur ki bi avuntun bi yavrun var buyuk konusmayim ama bi yavrum olsaydi artik vucuduma bu hormonlari yuklemek istemezdim akisina birak tatlim sen ya .kizcene iyi bak
Canim cinsiyet sadece once allah sonra da babadan gelen kromozomlar tarafindan belirlenir.baska biseyle ilgisi oldugunu dusunmuyorum
Saol cnm.benm bi kizm var 5 yasnda.ikinci istyorm fsh tan olmuyodu.iki yil ugrastm bitkisel tedaviyle hamile kalddm.fakat düşükk yyaptm.beklemedeym tekrarrr(
Bencede öyle bende anlayamadım ayla ne alakası var bir çok yerde okudum da böyle ay hesaplamaları yapıyolar falan şaşırmıştım :)
Milletin tuzu kuru tatlim.hangi ayda hamile kalsam diye bos seylerle ugrasiyorlar biz de 1 yumos olsa keske diye dunya iste.bosver onlari tatlim biz hayirlisini dileyelim
Olur canım bizimde olur inşallah Allah büyüktür. senin ne sorunun vardı canım arı sütü bal polen denedinmi hiç çok faydalı yumurtlamaya çok iyi geliyor diyorlar ben aldım kullanıyorum bakalım bu ay yumurta takibi yaptırıyorum.
Anladım canım olsun hiç üzülme bence sıkma canını Rabbim sana bu kadarını göstermiş inşallah geisini gösterir sabır şükür ki ne güzel bir kızın var :) inşallah ikinciyide hayırlısıyla nasip eder Allah yardımcın olsun canım
Fsh sorunu canim bu ay 12 cikti yumurta olmuyo olsada buyumuyo kalitesiz oyle iste. Bi ara kullanmistim ben de sonra biraktimOlur canım bizimde olur inşallah Allah büyüktür. senin ne sorunun vardı canım arı sütü bal polen denedinmi hiç çok faydalı yumurtlamaya çok iyi geliyor diyorlar ben aldım kullanıyorum bakalım bu ay yumurta takibi yaptırıyorum.
Tabi canm.hep diyorm evvella sagligmiza kavusalim.bu yasta ostorojenimzn azalmasi menopoza girmemiz ilerisi icin hic degil.kalp damar hastalklari kemik erimesi daha hızlı oluyormuş. Önce hormonlar duzelsin sonra gobisler şişsinn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?