fsh yüksek olanlar

canım çokta uygu süper değerin hata ve e2 daha çıkıcak bence senin yumoşların 4 taneside dolu çıkıcak hadi hayırlısı çook mutlu oldum..

Gunaydin kizlar yeni uyandim ne kadar gec olmus.
günaydın canım bende çook uyumuşum dün ve bugün okul tatildi bizde değerlendiriyoruz..canım şimdi uykunu al bir ay sonra göbek yüzünden uyunmazmış sonrada malum bebiş uyutmıycak..darısı bizlere olsun..

Anladim canim sagolasin o zaman benim pazartesi olur muhtemelen cunku kucuk olan anca 17-18 mm olur o zamana.Neyseki pazartesi benim okulum yok ama esimin ogleden sonra sinavi var.Neyse ayarlanir bir sekilde , insallah e2 guzel cikar da icleri bos cikmaz ya cok merak ediyorum isin sonunu biran once yarin olsa keske de doktora gitsem yine.

Ben de yeni uyandim ya :) dun 3 saat uyumustum sinav icin bugun acisini cikarttim resmen :) sen de cikart bebis gelince uyutmaz ezgi :)
Asagidaki yazini yanlis alintiladim sanirim.evet ya uykuya da cok duskunum sorma gece 2 de yattim ondan sanirim yoksa erken kalkiyordum .

Canim bizim de doktor cinnah caddesinde oranin da ulasimi zor metro yok otobusleri de ben bilmiyorum mecbur taksiyle gidiyoruz her gidis gelis 25-30 lira , gobegimdeki delik desikler cabasi isin zaten hic gocunmuyorum zor sunmuyorum ama eli bos kalmak istemiyorum bunun tedirginligi cok.Sen artik sona geldin canim , bosver buyumusler mi kuculmusler mi opudan sonra dollenecekler mi o asamaya gec sen artik :) benimkiler daha kucuk belki pazartesiye bile kalir , farkli farkli buyuyunce surpriz yapacaklar diye korkuyorum.Bakalim insallah hayrolur sonumuz.

Aynen canim.bir de benim gobek cok buyumedi burda da anneme cekmisim ya ama iyi tarafi catlak filan olmuyor ama bundan sonra ne olur bilmem.bana oyle geliyo ki hepiniz birden hamile kalacaksiniz burasi hamis topigine donevlcek insallah

Canim e2 in cok cok cok iyi en az 3 yumurtan kaliteli.o antibiyotoklri ihmal etme ic .sen dondurmiycan transfer demi.ama 3 tane transfer olmaz ki canimcim ucuz dogurursun kiz bu da seni ve bebekleri riske sokar onu bi sor olmadi birini dondur.
yok tatlım 3 üde Allah izin verirde kaliteli olursa belki birini dondururuz duruma göre artık o gün belli olacak.ama 2 istesem belki 2 transfer olur herhalde dimi, düşük over rezervinde bazen yapabiliyoruz dedi çünkü konseyde.inşallah ezgim ya inşallahhh

canım çokta uygu süper değerin hata ve e2 daha çıkıcak bence senin yumoşların 4 taneside dolu çıkıcak hadi hayırlısı çook mutlu oldum..
yaaaa artık 4. çok geriden geliyor onu çoktan eledim ama inşallah 3 ü ya da 2 yi Allah ım kısmet eder,içime su serptin teşekkür ederim.

Evet tatlim iki koyuyorlar ama cogul gebelikler riskli oluyo genelde 3 cok fazla.tasimasi da zordur eminim.sen 2 dersin ikiz olursa cok iyi ben de cok istemistim ama benim yumosun biri gitmisti ya en azindan bi daha dogurma derdin olmazdi ama bakimi filan zordur tabi

Asagidaki yazini yanlis alintiladim sanirim.evet ya uykuya da cok duskunum sorma gece 2 de yattim ondan sanirim yoksa erken kalkiyordum .
Olsun sen evdesin bol bol yat dinlen hem bebise iyi olur hem de enerji depola :) umarim dolu cikarlar , fsh iyiydi benim bu ay ondan umitliyim aslinda bos cikmazlar diye de hep bir tedirginlik korku oluyor.Sonra da dollendi mi bolundu mu tedirginligi baslayacak.

Gunaydin kizlar yeni uyandim ne kadar gec olmus.
oyyy uyudunuzmu siz kuzuyla olsun uyusunki büyüsün annesi sende bol bol uyu hem enerji depola uykusuz geceler olacak,o zaman Rabbim yardımcın olsun ne güzel şeyler bunlar. evlat ne güzel bir şeymiş,Rabbim hepimize bağışlasın

Aynen canim insallah 15 gune kadar icinde bi canli olacak senin de.isin ilginci ben yatinca kipir kipir o bi gorsen nerelerde geziyo teyzesi ben uzaninca hareketleniyor cok komik geliyo ya guluyorum ona .cikarip sevesim geliyor valla

anlamazmıyım hiç seni,birde sen öğrencisin aslında benim hayıflanmaya bile hakkım yok belki ama,Rabbim bu yolda maddi manevi hepimizin yardımcısı olsun.aynen bu kadar geldikten sonra eli boş kalmak gerçi orasınıda Allahım bilir,kısmet

Son düzenleme:
Aynen canim insallah 15 gune kadar icinde bi canli olacak senin de.isin ilginci ben yatinca kipir kipir o bi gorsen nerelerde geziyo teyzesi ben uzaninca hareketleniyor cok komik geliyo ya guluyorum ona .cikarip sevesim geliyor valla
nasıl güzel bişi nasıl tatlı maşallahhh Allahım nazarlardan kem gözlerden korusun sen öyle diyince benimde çok sevesim geldi.
annem yardım etmek amacıyla bir arkadaşımın ikizlerine bakıyor hem çok zor hem de bir o kadar güzel.40 ları yeni çıktı 2 side erkek :) Rabbim verirse ikiz ne ala bayram benim için, olmazsa her türlü başımın üstünde yeri var :)
15 gün sonra içimde bir canlı, tüylerim diken diken bu söz üstüne ağlamaklıyım,Rabbim gönderir mi mucizesini?

canlarr yaa dugulandırdınız gene beni.... hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz.bazılarınızın yazılarını okuyorum sanki içimi okumuş da yazmış...onun o gülüşünü görmek için çekilen bu sıkıntılar ....

kızlar dheayı günde ikiye çıkarsam çok olur mu ki? aslanpençesi de içiyorum her gün 1-2 bardak.yarın doktora gidiem kan vermeye.bakalım ne alemdeyiz.çok inmedi gibime geliyor ama bilemiyorum tabi... eger düştüyse bu ay başlıyım mı tedviye onu da bilemiyorum.dheaya 3-4 gün oldu başlayalı bir tane alıyordum.onun dışında qenzim 1aydır falan içiyorm.bir de multivitamn alıyorum omega 3 ...östrojenim çok düşüktü geçen aylar.cylo kullandırdı biliyosunuz.bu ay gene verebilir gibie geliyor.yaa ben nye bu kadar kendime güvenmiyorum acaba sanki biraz bu ilaçları kullansam daha iyi olur gibime gelyor ya da ben ona inanıyorum...eşimin askerliği de var.. bak gene adet zamanı başladım sıkıntıya off kendime de kzııyorum.yarın doktora gidince başlar gene kalbimm kütt kütt...ondan mı yüksek çıkıyo bu değer diye düşünüyorum bazen..

kızlar herkese merhabalar..ne güzel herkesten güzel haberler var..fkb2012 ve şeker pancarı arkadaşlarım inanın ki çok güzel gidiyor maşallah tedaviniz..inşallah opu nuzda güzel olur en az 3 yumurtanızda döllenir inşallah tutunur size 15 gün sonra ezginin dediği gibi sizde birer anne adayı olursunuz bizlere moral verirsiniz..arkanızdan bizlerde geliriz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…