kızlar dheayı günde ikiye çıkarsam çok olur mu ki? aslanpençesi de içiyorum her gün 1-2 bardak.yarın doktora gidiem kan vermeye.bakalım ne alemdeyiz.çok inmedi gibime geliyor ama bilemiyorum tabi... eger düştüyse bu ay başlıyım mı tedviye onu da bilemiyorum.dheaya 3-4 gün oldu başlayalı bir tane alıyordum.onun dışında qenzim 1aydır falan içiyorm.bir de multivitamn alıyorum omega 3 ...östrojenim çok düşüktü geçen aylar.cylo kullandırdı biliyosunuz.bu ay gene verebilir gibie geliyor.yaa ben nye bu kadar kendime güvenmiyorum acabasanki biraz bu ilaçları kullansam daha iyi olur gibime gelyor ya da ben ona inanıyorum...eşimin askerliği de var.. bak gene adet zamanı başladım sıkıntıya off kendime de kzııyorum.yarın doktora gidince başlar gene kalbimm kütt kütt...ondan mı yüksek çıkıyo bu değer diye düşünüyorum bazen..
aranızda civan perçemi ve aslan pençesi kullanan varmı
Tatlm dun 17 mm di yumurtan bugun 18 olmustr en az.gunde 1-2 mm buyuyor ya.doktorum 17 -18 de bile catlar demisti.belkii catliyordur keske ovulasyon alsaydn ama neyse sen calis yine de bos gecrme
Emelim canim bu yumurtlama akintisi olmadin kanama gibi de oluyomus agrili filan
maşallah yumoşa, büyük olması çatlaması falan belki de kasıklarda ağrı yapıyor olabilir hani diyosun ya hiç bu kadar büyümedi diye ondandır belkide.Allah kabul etsin canım.olacak inşallah olurda diğer ay yeni heyecanlar,Rabbim bizi o günlere eriştirsin.çok garip bir ağrı ezgii yaaa bakalım dün pembe geldi çok az.bugün daha yok..ama kasıklarda sancı var adet olacam gibi ama daha çok erken..hayırlısı olursamda yumurtam olur inşallahta tüp bebek başlanır..ALLAHI BÜYÜK..TEFRİCİYEDEDE ÇOK AZ KALDI 4300 LERDE FALANIM..ÇOK ŞÜKÜR :)
inşallah canım hayıt tohumu sütüarttırdığı içn prolaktini arrtırır diye kullanamıyorum sizce prolaktin hayıtla artarmı nende prolaktinde yükseliyor canımmmmcanım ben aslan pençesi ve hayıt tohumu kullanıyordum geçen aya kadar gerçekten çok güzel düşürüyor fsh ı..inşallah seninkinide düşürür.
maşallah yumoşa, büyük olması çatlaması falan belki de kasıklarda ağrı yapıyor olabilir hani diyosun ya hiç bu kadar büyümedi diye ondandır belkide.Allah kabul etsin canım.olacak inşallah olurda diğer ay yeni heyecanlar,Rabbim bizi o günlere eriştirsin.
bedelli içinde valla hep olumlu şeyler duyuyorum,Allah gönlünüze göre versin inşallahhhh :)
canım en çok incir yükseltiyor diye biliyorum..sende haftada 1 kez iç hayıtı..diğer günler aslan pençesi iç olmaz mı..ne yapalım her duydugumuzu yapıyoruz mecurrrinşallah canım hayıt tohumu sütüarttırdığı içn prolaktini arrtırır diye kullanamıyorum sizce prolaktin hayıtla artarmı nende prolaktinde yükseliyor canımmmm
aslan pençesi içyorum zaten 15 gün oldu pekiiiiiiiiiii civanperçemi nasıl fikrin nedişr ilgine çokk teşekkürlercanım en çok incir yükseltiyor diye biliyorum..sende haftada 1 kez iç hayıtı..diğer günler aslan pençesi iç olmaz mı..ne yapalım her duydugumuzu yapıyoruz mecurrr
canım benimkini artırmıştı ben tavsiye etmiyorum hayıtı aslan pençesii iiçç..inşallah canım hayıt tohumu sütüarttırdığı içn prolaktini arrtırır diye kullanamıyorum sizce prolaktin hayıtla artarmı nende prolaktinde yükseliyor canımmmm
benimde prolaktinim yüksek diye hayıt içmiyorum aslan pençesi içyorum civan perçemi nasıl sizcecanım benimkini artırmıştı ben tavsiye etmiyorum hayıtı aslan pençesii iiçç..
hanımlar merhabaaa bugünümü de atlattım şükür..sizler nsılsınız...fkb cım ve şekerpancarım maşALALHH KIZLARR SİZZEEEE güzel sonuçlanacak tedavide...
Ebruuu bugun haberlerde gordum nevsehirde ogretmen servisi kaza yapmis.numaran olsa inan ariyacaktim cok korktum arkadasim.acigoldeki ogretmenlerinmis Allah rahmet eylesin .sen avanostaydin ya rahatladim oh sukurcanım benimkini artırmıştı ben tavsiye etmiyorum hayıtı aslan pençesii iiçç..
hanımlar merhabaaa bugünümü de atlattım şükür..sizler nsılsınız...fkb cım ve şekerpancarım maşALALHH KIZLARR SİZZEEEE güzel sonuçlanacak tedavide...
Allah kabul etsin bitanem .kadin anatomisi cok ayri ya yumurta yok diyosun cikiyo var diyosun olmuyor hic belli olmaz canimcim.adet olursan bismillah diyip basla tedavine tatlimmçok garip bir ağrı ezgii yaaa bakalım dün pembe geldi çok az.bugün daha yok..ama kasıklarda sancı var adet olacam gibi ama daha çok erken..hayırlısı olursamda yumurtam olur inşallahta tüp bebek başlanır..ALLAHI BÜYÜK..TEFRİCİYEDEDE ÇOK AZ KALDI 4300 LERDE FALANIM..ÇOK ŞÜKÜR :)
Canımm benim çok sağolun inşallah bakalım artık.canım benimkini artırmıştı ben tavsiye etmiyorum hayıtı aslan pençesii iiçç..
kesinlikle katılıyorum 7 ile başladığım tüp bebiş yolculuğunda diğerlerinin nereye gittiğini anlayamadım bile, o yüzden var da yokta hiç belli olmuyor.Rabbim sağlıklısını versin 1 olsun bizim olsun inşşallahhAllah kabul etsin bitanem .kadin anatomisi cok ayri ya yumurta yok diyosun cikiyo var diyosun olmuyor hic belli olmaz canimcim.adet olursan bismillah diyip basla tedavine tatlimm
ben civanperçemi kullanmadım hiç. bilemiyorum.ama testere dişli aslan pençesi içtim evet düzenli içemedim.ben faydalı olduğuna inanıyorum.benimde prolaktinim yüksek diye hayıt içmiyorum aslan pençesi içyorum civan perçemi nasıl sizce
benimde prolaktinim yüksek diye hayıt içmiyorum aslan pençesi içyorum civan perçemi nasıl sizce
Ebruuu bugun haberlerde gordum nevsehirde ogretmen servisi kaza yapmis.numaran olsa inan ariyacaktim cok korktum arkadasim.acigoldeki ogretmenlerinmis Allah rahmet eylesin .sen avanostaydin ya rahatladim oh sukur
Canımm benim çok sağolun inşallah bakalım artık.
sen avanosta mı öğretmensin, kan çekmiş eşimde avanoslu ben çok severim orayı :)
ayrıca bugünkü teog sınavından sonrada geçmiş olsun :)
Allah kabul etsin bitanem .kadin anatomisi cok ayri ya yumurta yok diyosun cikiyo var diyosun olmuyor hic belli olmaz canimcim.adet olursan bismillah diyip basla tedavine tatlimm
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm gencecikmiş hepsicanım civanperçemini bilmiyorum ama aslan pençesii etki edecektirr o yarıyorr işee..
evet canım benim sabah bizde aldık haberii 5 ölü diyolar şimdi ALALH ım yardım etsiin.. ayy canım benim bende sınavda ne senaryolar kurduumm ..ölenlerden biri anasınıfçı imiş..valla dedimm bizim başımıza da gelebilirdii ben ölseydim dedim düşüdüm durdum burası geldi aklıma giremem kızlarr merak eder ezgi biliyor avanosta olduğumu o netten bakar öğrenir diye düşünüp gözlerim yaşardı vallaa..canım benim çoook sağoollll ...
sende sağol canımcıımm..evet canım avanostayıımm..avanos merkezden mii..he valla sağol çok şükür bittiii sınav da..aynen öle avanos çok güzel ir ilçesi nevşehir in.bende çook seviyorumm burayıı atandım sonra da evlendim kaldım buraa mennunum halimdennn..canım benim avanos a gelirsen tanışalııımmm mutlakaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?