fsh yüksek olanlar

umutlym canıum dhea yı 2 yada 3 kez alabilirsin demişti dr lar..o yüzden hiçbişey olmaz inşallah ALLAHIN İZNİYLE..ben 2 kere sabah ve akşam tok krnına içiyordum birer tane..hiçbir yan etki yapmadı bende çok şükür..benimde eşimin askerliği var dört gözle bedelliyi bekliyoruz bizde.. hadi bakalıminşallah sonuçların güzel çıkar..

Tatlm dun 17 mm di yumurtan bugun 18 olmustr en az.gunde 1-2 mm buyuyor ya.doktorum 17 -18 de bile catlar demisti.belkii catliyordur keske ovulasyon alsaydn ama neyse sen calis yine de bos gecrme

çalışıyoruz farrahçım :) ama işkenceye döndü resmen galiba adet olacam kasıklarımda sancı var..hayırlısı..hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım inşallah..bence bu bitki kökü içiyorum ya onun yararı oldu galiba çünkü ben hiç 17mm yumurta görmedim kendimde ilk defa oldu..bakalım adet olursam fsh kaç çıkacak..ordan belli olur..

Emelim canim bu yumurtlama akintisi olmadin kanama gibi de oluyomus agrili filan

çok garip bir ağrı ezgii yaaa bakalım dün pembe geldi çok az.bugün daha yok..ama kasıklarda sancı var adet olacam gibi ama daha çok erken..hayırlısı olursamda yumurtam olur inşallahta tüp bebek başlanır..ALLAHI BÜYÜK..TEFRİCİYEDEDE ÇOK AZ KALDI 4300 LERDE FALANIM..ÇOK ŞÜKÜR :)

maşallah yumoşa, büyük olması çatlaması falan belki de kasıklarda ağrı yapıyor olabilir hani diyosun ya hiç bu kadar büyümedi diye ondandır belkide.Allah kabul etsin canım.olacak inşallah olurda diğer ay yeni heyecanlar,Rabbim bizi o günlere eriştirsin.
bedelli içinde valla hep olumlu şeyler duyuyorum,Allah gönlünüze göre versin inşallahhhh :)

canım ben aslan pençesi ve hayıt tohumu kullanıyordum geçen aya kadar gerçekten çok güzel düşürüyor fsh ı..inşallah seninkinide düşürür.
inşallah canım hayıt tohumu sütüarttırdığı içn prolaktini arrtırır diye kullanamıyorum sizce prolaktin hayıtla artarmı nende prolaktinde yükseliyor canımmmm

ÇOK SAGOL SİZLERİ OKUDUKÇA İNANKİ UMUTLANIYORUM..BELKİ BENİM OKADAR ŞANSIM YOK AMA EN FAZLA 3 YUMURTAM OLDU BU AY..GEÇEN YIL HİÇ YOKTU.genede umut oluyorsunuz bana..inşallah sizlerinki tutarda büyük bir cesaret ve umutla bende başlarım tüp bebeğe canımmm...:)

inşallah canım hayıt tohumu sütüarttırdığı içn prolaktini arrtırır diye kullanamıyorum sizce prolaktin hayıtla artarmı nende prolaktinde yükseliyor canımmmm
canım en çok incir yükseltiyor diye biliyorum..sende haftada 1 kez iç hayıtı..diğer günler aslan pençesi iç olmaz mı..ne yapalım her duydugumuzu yapıyoruz mecurrr

canım en çok incir yükseltiyor diye biliyorum..sende haftada 1 kez iç hayıtı..diğer günler aslan pençesi iç olmaz mı..ne yapalım her duydugumuzu yapıyoruz mecurrr
aslan pençesi içyorum zaten 15 gün oldu pekiiiiiiiiiii civanperçemi nasıl fikrin nedişr ilgine çokk teşekkürler

canım benimkini artırmıştı ben tavsiye etmiyorum hayıtı aslan pençesii iiçç..

hanımlar merhabaaa bugünümü de atlattım şükür..sizler nsılsınız...fkb cım ve şekerpancarım maşALALHH KIZLARR SİZZEEEE güzel sonuçlanacak tedavide...

benimde prolaktinim yüksek diye hayıt içmiyorum aslan pençesi içyorum civan perçemi nasıl sizce

Ebruuu bugun haberlerde gordum nevsehirde ogretmen servisi kaza yapmis.numaran olsa inan ariyacaktim cok korktum arkadasim.acigoldeki ogretmenlerinmis Allah rahmet eylesin .sen avanostaydin ya rahatladim oh sukur

Allah kabul etsin bitanem .kadin anatomisi cok ayri ya yumurta yok diyosun cikiyo var diyosun olmuyor hic belli olmaz canimcim.adet olursan bismillah diyip basla tedavine tatlimm

Canımm benim çok sağolun inşallah bakalım artık.
sen avanosta mı öğretmensin, kan çekmiş eşimde avanoslu ben çok severim orayı :)
ayrıca bugünkü teog sınavından sonrada geçmiş olsun :)

Allah kabul etsin bitanem .kadin anatomisi cok ayri ya yumurta yok diyosun cikiyo var diyosun olmuyor hic belli olmaz canimcim.adet olursan bismillah diyip basla tedavine tatlimm
kesinlikle katılıyorum 7 ile başladığım tüp bebiş yolculuğunda diğerlerinin nereye gittiğini anlayamadım bile, o yüzden var da yokta hiç belli olmuyor.Rabbim sağlıklısını versin 1 olsun bizim olsun inşşallahh

benimde prolaktinim yüksek diye hayıt içmiyorum aslan pençesi içyorum civan perçemi nasıl sizce

canım civanperçemini bilmiyorum ama aslan pençesii etki edecektirr o yarıyorr işee..

Ebruuu bugun haberlerde gordum nevsehirde ogretmen servisi kaza yapmis.numaran olsa inan ariyacaktim cok korktum arkadasim.acigoldeki ogretmenlerinmis Allah rahmet eylesin .sen avanostaydin ya rahatladim oh sukur

evet canım benim sabah bizde aldık haberii 5 ölü diyolar şimdi ALALH ım yardım etsiin.. ayy canım benim bende sınavda ne senaryolar kurduumm ..ölenlerden biri anasınıfçı imiş..valla dedimm bizim başımıza da gelebilirdii ben ölseydim dedim düşüdüm durdum burası geldi aklıma giremem kızlarr merak eder ezgi biliyor avanosta olduğumu o netten bakar öğrenir diye düşünüp gözlerim yaşardı vallaa..canım benim çoook sağoollll ...
Canımm benim çok sağolun inşallah bakalım artık.
sen avanosta mı öğretmensin, kan çekmiş eşimde avanoslu ben çok severim orayı :)
ayrıca bugünkü teog sınavından sonrada geçmiş olsun :)

sende sağol canımcıımm..evet canım avanostayıımm..avanos merkezden mii..he valla sağol çok şükür bittiii sınav da..aynen öle avanos çok güzel ir ilçesi nevşehir in.bende çook seviyorumm burayıı atandım sonra da evlendim kaldım buraa mennunum halimdennn..canım benim avanos a gelirsen tanışalııımmm mutlakaa..

Okulum sen avanosta misin :) ben de cok severim avanosu cok guzel bir yer bence hatta ben de annemlerle gezerken demistim ilk gorev yerim bura falan olsa ne guzel olur diye tam oyle bir havasi var cömlek falan yapmistik biz :) Allah rahmet eylesin ogretmenlere ya cok uzuldum , boyle toplu kazalar cok kotu oluyor kac eve ates dustu simdi kimbilir.

Son düzenleme:

Tsk ederim ezgi Sağol aminnnn hepimizin duası kabul olur inşallah. .13 gün var adetim e ama benim ki erken oluyor bakalım neler olacak.hemn gidecem olursam adet hem korkuyorum hem istiyorum yaptırmayı. .Bu ayhayit icmedim bbakalım fsh kaç çıkacak bu bitki kökü düşürüyor dedi adam bakalım yararı olacak mı. Eğer olursa herkese tlf veririm tüm kızlar arar siparişi verir..☺

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm gencecikmiş hepsi
çok güzel atanmış evlenmişsin inşallah gelebilirsek bu bebiş işlerinden fırsat bulup gelebilirsek görüşmeyi tanışmayı çok isterim evet canım avanos merkezden eşim :) bende ankara ya beklerim belki yazın falan yolunuz düşer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…