- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Kuzum yumoslar gunde 1 veye 2 mm buyur.En az 1 mm buyudgune gore sorun yok cnm.canini sikma.aaaa kiziyorummm artik okudukca, senle sekereCanim gecen gittigimde 8 ,10, 14 tu.Yani aslinda kucukler daha iyi buyumus ama cok da fark yok.Ezgi gunde 2 mm dedi de baktim benim 2 gunde o kadar buyuyor ondan canim sıkıldi.E2 ve progesteron icin kan verdim ama sonucu cikti mi bilmiyorum cuma ogrenirim.E2 iyi cikmazsa tedavi iptal mi olacak ne olacak?
Cok yogundu bea.dun de vardi misafrler.iki gundur hazirlik filan yoruldm yav.Yeni girebildim kizlar ne yaparsiniz diycem uyumussunuzdur farrahcim onlinesin nasil gecti misafirlerle
Ay masallah neler yaptin diye sorcam simdi hamile hamile canim ceker en iyisi bosvereyim .bende yemek bulasik vs derken anca girdim gunduzleri sikiliyorum esim gelmeye yemek ev isi vs filanCok yogundu bea.dun de vardi misafrler.iki gundur hazirlik filan yoruldm yav.
Emelim canim bu yumurtlama akintisi olmadin kanama gibi de oluyomus agrili filanKızlar iyi akşamlar herkese. .dün dr gittim 17mm idi yumurta o sanci yapıyor catlayabilir dedi ilişki onerdi. .bugün akşam üzeri pembe akıntı geldi sanki adet olacakmisim gibi sanci var peceteyle silince pembe geliyor çok az.cildiracam daha 10 kasımda adet oldum bugün 16 gün adet mi olacam yoksa kızlarr yaaa..aslında tüp bebeğe başlayacağız ama dün 17mm yumurta varken bugün pembe gelmesi ne alaka yaaa..adet olursam bu yumurta ilk defa büyümüştü nasıl olur yaaa...
Aman cnm kiyamam canin cekmesin zaten.tatlm bebis gezmeden cik dolas bugunlet geri gelmez bak soyliyimAy masallah neler yaptin diye sorcam simdi hamile hamile canim ceker en iyisi bosvereyim .bende yemek bulasik vs derken anca girdim gunduzleri sikiliyorum esim gelmeye yemek ev isi vs filan
Ev hanimi olmak da sikici ya kizim olunca da sikilirmiyim ki farrah ya
Ya sorma tatlim ben dogum iznimin 2 ayini da kullanicam simdi doguma kadar.cocuk dogduktan sonra 2 ay daha evdeyim sonra calismaya devam kaynanam bakacak ama hic birakasim yok bana kalsa hic birakmayim kizim olsa sikilmam gibi geliyor zevklidir heralde bebek bakimi bilmediklerimi sorarim sanaAman cnm kiyamam canin cekmesin zaten.tatlm bebis gezmeden cik dolas bugunlet geri gelmez bak soyliyim
Bu kadar rahat olmazsin
kizin dogunca sacini taramaya firsat bulamazsin birak sıkılmayi.biraz korkutaym seni.alis simdiden :) tatlm bebek bakim kitaplarndan oku hazir evde sıkılyosun.hem heyecanli hem ogretici hem vakit gecer.
Hadi ya cok erken basliyacaksin demek ise.bence rapor filan ayarla.bu seneyi en azindan kizinla gecir.daha cok kucukkk olck kiz birakamazsn zaten.evet sıkılmzsn kuzuyla.bakim zevkli bir o kadar zor.Ama bir gulusu gecirir yorgunlugunu, zorlugunu...Ya sorma tatlim ben dogum iznimin 2 ayini da kullanicam simdi doguma kadar.cocuk dogduktan sonra 2 ay daha evdeyim sonra calismaya devam kaynanam bakacak ama hic birakasim yok bana kalsa hic birakmayim kizim olsa sikilmam gibi geliyor zevklidir heralde bebek bakimi bilmediklerimi sorarim sana
Sor canm istedgin zaman, burdayim ben.ha tabi kayinvalidenle catisacaksn bakimda.simdiden hazirlikli ol.he he de bildgini yap :)Ya sorma tatlim ben dogum iznimin 2 ayini da kullanicam simdi doguma kadar.cocuk dogduktan sonra 2 ay daha evdeyim sonra calismaya devam kaynanam bakacak ama hic birakasim yok bana kalsa hic birakmayim kizim olsa sikilmam gibi geliyor zevklidir heralde bebek bakimi bilmediklerimi sorarim sana
Iste daha 2 aylik oluyor.bizde dogum izni 32.haftadan basliyor.ben 24.haftadan beri raporluyum tatlim yani 2 aylik raporum var su an bitecek rapor hakkim.uzuluyorum da aman ne biliyim ya karisik isler.ama yaz tatili kurtariyo cok sukur yaklasiyor.kaynanam nasil bakacak bilmiyorum yas olarak genc bi kadin 45 yaslarinda temiz duzenli biri ama insan bebegi olunca kiyamiyormus.annelik duygusu simdiden bastirdi beniHadi ya cok erken basliyacaksin demek ise.bence rapor filan ayarla.bu seneyi en azindan kizinla gecir.daha cok kucukkk olck kiz birakamazsn zaten.evet sıkılmzsn kuzuyla.bakim zevkli bir o kadar zor.Ama bir gulusu gecirir yorgunlugunu, zorlugunu...
Oyle oluyor cnm normal bu.neyse ki ogretmen oldgun icin cok sıkıntn olmaz.yarim gun ayri kalcaksn.aslnda calismk daha iyi elbet.uzun sure evde kalinca cocuk bakmk zevkli olsa da bir sureden sonra monotonlasiyor.hele ki calismaya alisan icin evde olmak zor.iyi ki kv den var kizin bakici ellernde kalmicak en azindan.Iste daha 2 aylik oluyor.bizde dogum izni 32.haftadan basliyor.ben 24.haftadan beri raporluyum tatlim yani 2 aylik raporum var su an bitecek rapor hakkim.uzuluyorum da aman ne biliyim ya karisik isler.ama yaz tatili kurtariyo cok sukur yaklasiyor.kaynanam nasil bakacak bilmiyorum yas olarak genc bi kadin 45 yaslarinda temiz duzenli biri ama insan bebegi olunca kiyamiyormus.annelik duygusu simdiden bastirdi beni
ben testere dişili aslan pençesi yapıyorum hayıt ve incir kullanmıyorum çünkü prolaktinimde yükseliyorÇok teşekkürler, Bakalım yaşayarak göreceğim desenize.
Bu arada aslan pençesi ve hayıt tohumu duydum. Yapsam mı bitkidir sonuçta bir zararı olmaz gibi geliyor. Eğer arkadaşlardan yapan var ise hangisini önerir acaba ikisi aynı anda karaciğere falan etki eder mi diye korkuyorum. Çözüm beklediğimden değil ama şu an hiçbir şey yapmadan oturmak çok zoruma gidiyor, psikolojik açıdan rahatlarım en azından.Ne dersiniz?
Kizarim valla, biz burda fsh la savasiyorz.elbette bu surecte yasadgmz zorluklari olumszluklari paylasacaz ammmmaaa su an siz 'off lari acabalari' bi taraf ediceksnz.yok anacim kabul etmiyorm.yumoslarnza zarar vermeyinGünaydınlar :) kızma bize @farahdiba yaaa,nazım bir tek size,eşim yok tel den tele,eee annem arkadaşlarımda anlamıyor,kime diyim bir tek siz varsınız.. Bu arada e2 dün bakılan 671 çıkmış, düşük gibi geldi siz ne dersiniz?3 yumoşa uygun 4 e değil? Dimi? Hastanedeyim usg için dr.u bekliyorum, birde incir yiyorum :)
Canim siz de haklisiniz aslinda kusurumuza bakmayin , evet benim de paylasacak hicbir yerim yok sizden baska.Bizim ilk tedavimiz ondan biraz fazla panik ve heyecanliyiz sanirim.Seker 7 yumosla basladi 3e dustu onun cani ona sıkkin , ben normalde embriyo olacagi garanti olsa tek yumosa da raziyim ama degil 3 yumurtaya bir sey olmasindan korkuyorum cunku bu 3 yumosun anca biri embriyo olur gibi geliyor bende o yuzden tedirginim.Fshim iyiydi bu ay , ignelere de dunyanin parasini veriyoruz doktora gidip gelme masrafini yorgunlugunu saymiyorum , insan eli bos kalsin istemiyor ondan tedirgin ve huzursuzuz yoksa ben ay 3 yumos cok az niye daha fazla degil gibi bir dusunce de degilim ama ilk tedavinin acemligi ve panikligi fazla bende belki digerlerinde daha sakin olabilirim.Kuzum yumoslar gunde 1 veye 2 mm buyur.En az 1 mm buyudgune gore sorun yok cnm.canini sikma.aaaa kiziyorummm artik okudukca, senle sekereyahuu 3 yumurtsnz var cogumuz bu habere ucardkk oleyyy kizlarrr 3 yumurtam varmis diye nara atardik.bir olumszluk hali, bir tedirginlik sarmis sizi.bu ne yaaa haydinnn silkelenin guzel dusunun bakimmm hersey yolunda ve hersey daha guzel olacakkk
hımmm şimdi şöyleki artık bişi takmıyorum bu saatten sonra neyse o, bugün 17 lik bir tane sanırım 18 de 2 tane var. çatlatma iğnesi verdi.antibiyotik verdi.kızlarrrrr cumartesi opu varrrrrr :) sabahtan,inşallah 3 tane kaliteli toplanabilir,hoş ne diyim 2 yede razıyım ben,artık orasını Allah bilir :) ondan sonraaa benden çoookk dinlersiniz kaygıyı endişeyi siz,dua ettiğinizi biliyorum ama genede bu aralar eksik etmeyin olurmu, emin olun çok muhtacım duanıza.Kizarim valla, biz burda fsh la savasiyorz.elbette bu surecte yasadgmz zorluklari olumszluklari paylasacaz ammmmaaa su an siz 'off lari acabalari' bi taraf ediceksnz.yok anacim kabul etmiyorm.yumoslarnza zarar vermeyin.durumunz gayet guzel.dur bakim buu sefer e2 yi dert edeyim havan var.e2 gayett guzell hic ugrasma.olgunlasmis yumurta basina (18mm) ki senin daha 18 mm olmamis e2 200-600 degeri olurmus.bu durumda senin e2 degerin gayet guzel yumoslarin kaliteli:) ciktin mi muayeneden??
işte eşim yok,işten çok zor izin alıyorum ve akşamları mesaiye kalıyorum dr.a gittiğim saatleri telafi etmeye çalışıyorum.yani maddi açıdan hiç konuşmuyorum bile.birde işte her gittiğimde bir eksik yumoş olunca amaaaaan neyse işte opu zamanı belli darısı transfere :) canımmm seninde pazar olur diye tahmin ediyorum,hadi hayırlısı hakkımızda :)Canim siz de haklisiniz aslinda kusurumuza bakmayin , evet benim de paylasacak hicbir yerim yok sizden baska.Bizim ilk tedavimiz ondan biraz fazla panik ve heyecanliyiz sanirim.Seker 7 yumosla basladi 3e dustu onun cani ona sıkkin , ben normalde embriyo olacagi garanti olsa tek yumosa da raziyim ama degil 3 yumurtaya bir sey olmasindan korkuyorum cunku bu 3 yumosun anca biri embriyo olur gibi geliyor bende o yuzden tedirginim.Fshim iyiydi bu ay , ignelere de dunyanin parasini veriyoruz doktora gidip gelme masrafini yorgunlugunu saymiyorum , insan eli bos kalsin istemiyor ondan tedirgin ve huzursuzuz yoksa ben ay 3 yumos cok az niye daha fazla degil gibi bir dusunce de degilim ama ilk tedavinin acemligi ve panikligi fazla bende belki digerlerinde daha sakin olabilirim.
Canim e2 in cok cok cok iyi en az 3 yumurtan kaliteli.o antibiyotoklri ihmal etme ic .sen dondurmiycan transfer demi.ama 3 tane transfer olmaz ki canimcim ucuz dogurursun kiz bu da seni ve bebekleri riske sokar onu bi sor olmadi birini dondur.Günaydınlar :) kızma bize @farahdiba yaaa,nazım bir tek size,eşim yok tel den tele,eee annem arkadaşlarımda anlamıyor,kime diyim bir tek siz varsınız.. Bu arada e2 dün bakılan 671 çıkmış, düşük gibi geldi siz ne dersiniz?3 yumoşa uygun 4 e değil? Dimi? Hastanedeyim usg için dr.u bekliyorum, birde incir yiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?