canım opun ne zaman cumarresi günümü benim genelde çatlatma iğnenin 32 saati yumurtam toplandı ama merkeze göre değişiyor çatlatma iğnenin 36 satine kadar yumurta tolanması gerek..o iğnenin ismini ilk fefa duydum..Hımmm anladım zaten 2 embriyo yasakmış ama düşük over rezervinde bazen olabiliyormuş,şansımı deniycem, çatlatma iğnemi 9 buçukta yapıcam, 1,5 saat sonra falan, ismi de choriomon, amin inşallah gülüm,Rabbim tamamına erdirsin
çok geçmiş olsun canım ya soğuk suya tutsaydın su toplamazdı soğuk kompres yap iyi gelir acısını alır..yanık merhemi sür varsa..
Sagolun kizlar.Beklettim suyun icinde baya ama yine de su toplamasina engel olamadim cok sicaga degdi ondan herhalde baya kotu yandi cunku.Dis macunu ve seker ilk kez duydum iyi gelir mi gercekten? Yanik kremi yok evde ya.Canimmm geçmiş olsun..sana 3 şık sunacam hepsini dene bakalım. .Birincisi soğuk suyun içinde beklet parmaklarını birsure. .İkincisi şeker e bas beklet oda iyi gelir.yada diş macunu sür..bunlar iyi gelir canimm çok açık parmak uçlarında çok sinir var derler çok acır benimde olmuştu sabaha kadar suyun içinde bekletip uyumustum
Evet opu cumartesi sabah, valla bunu verdiler aldım dr.a bıraktım herşeyi,10000 ünite 2 kutu,birde antibiyotik verdiler yanında getir dediler onun adı da cefamezin,ayrıca orgalutran ı bugünde vurucamcanım opun ne zaman cumarresi günümü benim genelde çatlatma iğnenin 32 saati yumurtam toplandı ama merkeze göre değişiyor çatlatma iğnenin 36 satine kadar yumurta tolanması gerek..o iğnenin ismini ilk fefa duydum..
Tatlım yanık fena ve en korktuğum, geçmiş olsun dikkat et kendine diş macunu işe yarar soğuk komprese de devam etSagolun kizlar.Beklettim suyun icinde baya ama yine de su toplamasina engel olamadim cok sicaga degdi ondan herhalde baya kotu yandi cunku.Dis macunu ve seker ilk kez duydum iyi gelir mi gercekten? Yanik kremi yok evde ya.
Gulnevacim su bildirimlerin geldigi yerin altina dogru bak yeni konu ac yaziyor ordan konu acip sorabilirsin canim.
evet canıım pahalıı..bizim burası da aşağı kalmıyor sen gene anara üyük şehir derssinn..bizim ev 2+1 600 evde eski ev boya yapmışlarr eh işte diyeyimm yeni evler en aşağı 750 1 milyara bile kiralık ev varrr düşün gerisini..
ALAH yardımcıları olsuunnnn kaza yapanlarınn..
sağol canım benimmm evet gerçekten çok üzücü b ir olayyyy...
canım saat 9 vurusan iğneni cumartesi sabahı saat 7 ve 36 doluyor kaç gibi opu canım..tamam o ineyi hatırladım kalçadan vurulan iğne dimi..orgalturan çatlatma iğnesimi acaba..Tatl
Evet opu cumartesi sabah, valla bunu verdiler aldım dr.a bıraktım herşeyi,10000 ünite 2 kutu,birde antibiyotik verdiler yanında getir dediler onun adı da cefamezin,ayrıca orgalutran ı bugünde vurucam
Tatlim gecmiss olsun.meslektaslarina cok uzuldum.Allah korusun her an basimiza hersecanım benimkini artırmıştı ben tavsiye etmiyorum hayıtı aslan pençesii iiçç..
hanımlar merhabaaa bugünümü de atlattım şükür..sizler nsılsınız...fkb cım ve şekerpancarım maşALALHH KIZLARR SİZZEEEE güzel sonuçlanacak tedavide...
Evet canim ya duymustum cok pahali oldugunu hic ilce gibi olmadigini.Guzel oldugundandir , Ankarada cok pahali hele de bizim oturdugumuz yerler merkezi sayilir ucuk kacik ev fiyatlari kotu kotu 2+1 ler 800-900 dusun.Allah rahmet eylesin canim ya cok uzucu gercekten.
evet canıım pahalıı..bizim burası da aşağı kalmıyor sen gene anara üyük şehir derssinn..bizim ev 2+1 600 evde eski ev boya yapmışlarr eh işte diyeyimm yeni evler en aşağı 750 1 milyara bile kiralık ev varrr düşün gerisini..
Oo bayagi pahaliymis.ben de nevseher i cok merak ederim. sirin guzel bir ilce Avanos u belgeselde izlemistm.bizim burasi da guzeldr beklerim Diyarbakir a :)
Dis mancununu ebe de dedi deneyeyim bakalim , hic sorma canim ya sag el bas parmak - isaret parmagi acisini gectim ama is yapamaz oldum acidan utu yapayim dedim sicak vurdukca daha cok yandi biraktim mesaj yazmak hepten zulüm oldu yav :) hadi bakalim opuya az kaldi ilk sen olacan tecrubelerini paylasirsin benimle , benim de yarin kontrolum var oncesinde cikip biraz kizilayda gezecem bayadir gezememistim :)Tatlım yanık fena ve en korktuğum, geçmiş olsun dikkat et kendine diş macunu işe yarar soğuk komprese de devam et
canım saat 9 vurusan iğneni cumartesi sabahı saat 7 ve 36 doluyor kaç gibi opu canım..tamam o ineyi hatırladım kalçadan vurulan iğne dimi..orgalturan çatlatma iğnesimi acaba..
canım araştırdım neten choriomon çatlatma iğnesiymiş..ama ben ilk defa duyuorum prengly oviterella genelde çatlatma iğneleri..her merkez değişik ilaçlar kullanıyor..opu sonrası 5 gün antibiyortik kullanıyosun enfeksiyon riskine karşı..prednol verirler sana şimdi..Tatl
Evet opu cumartesi sabah, valla bunu verdiler aldım dr.a bıraktım herşeyi,10000 ünite 2 kutu,birde antibiyotik verdiler yanında getir dediler onun adı da cefamezin,ayrıca orgalutran ı bugünde vurucam
banada vurulmuştu opu tarihine karar verildiğinde erken yumurta çatlamasın diye vuruyorlar..şimdi hatırladım..Orgalutran antagonist canim catlamalarini önlüyor yumoslarin bana da verdi doktor da hic sevmiyom o igneyi ucu kalin biraz canim yaniyor bir de cok yakiyor ya.
oo bayagi pahaliymis.ben de Nevsehir i merak ederim.Avanos u da bir belgeselde izlemistim sirin guzel bir ilceydi.burasi da guzeldr misafr swverdir bekleriz Diyarbakir a :)evet canıım pahalıı..bizim burası da aşağı kalmıyor sen gene anara üyük şehir derssinn..bizim ev 2+1 600 evde eski ev boya yapmışlarr eh işte diyeyimm yeni evler en aşağı 750 1 milyara bile kiralık ev varrr düşün gerisini..
Kalçadan değil o da karından, sabah gelin dedi 9 da burda olun dedi, geç olduğunu düşünse cuma gelin derdi herhalde yaaaa kafam karıştıcanım saat 9 vurusan iğneni cumartesi sabahı saat 7 ve 36 doluyor kaç gibi opu canım..tamam o ineyi hatırladım kalçadan vurulan iğne dimi..orgalturan çatlatma iğnesimi acaba..
Ya evet Ankara da cok pahali evler yahu.halam Dikmen de oturur arada giderim vasat bir ev 400 bin yahu.Ankara farki olsa gerek.ev sahibi olmk cok zor demek orda.Ankara yi severm insanlarini soguk bulmustum ama. gerci siz hic oyle deglsnz :) sekerde Ankara li. Gecen yil Ankara ya yerlesme durumumuz vardi esimin isi dolayisyla.ne kadar uzulmustm ya..neyse ki esim kabul etmedi.ben de burayi cok seviyorm.ne kadar kotu lanse edilse de bir baskadir benim memleketiimmm...Masallah canim ya sizde de ilceye gore cok evet , turistik yer olmasinin dezavantaji da bu olsa gerek.Biz yazin ev ararken bahcelievlerde ici yapilmis 2+1 ev sorduk da 1700 dedi canim , dusun artik sacmalamayi bizde bin liraya oturuyoruz kurtulustayiz bilmem biliyor musun ankarayi ama en azindan evimizin ici duzgun bina cok eski degil bazi evler vardi ki bin lira dedi tuvalet banyonun her yeri sari sari boyle mutfak desen icine girilmez oyle ya insan bu ev isinden dolayi bazen kucuk yerde yasamak istiyor acikcasi.
Tatlm c tesi ymis opun.hadi hayirlisi bakalm.heyecan hat safadadir simdi.cok dusunme dusundukce dert olur.oluruna birak hersey olacagina varir stres yapma cnm :)Kalçadan değil o da karından, sabah gelin dedi 9 da burda olun dedi, geç olduğunu düşünse cuma gelin derdi herhalde yaaaa kafam karıştı
Masallah canim ya sizde de ilceye gore cok evet , turistik yer olmasinin dezavantaji da bu olsa gerek.Biz yazin ev ararken bahcelievlerde ici yapilmis 2+1 ev sorduk da 1700 dedi canim , dusun artik sacmalamayi bizde bin liraya oturuyoruz kurtulustayiz bilmem biliyor musun ankarayi ama en azindan evimizin ici duzgun bina cok eski degil bazi evler vardi ki bin lira dedi tuvalet banyonun her yeri sari sari boyle mutfak desen icine girilmez oyle ya insan bu ev isinden dolayi bazen kucuk yerde yasamak istiyor acikcasi.
canım araştırdım neten choriomon çatlatma iğnesiymiş..ama ben ilk defa duyuorum prengly oviterella genelde çatlatma iğneleri..her merkez değişik ilaçlar kullanıyor..opu sonrası 5 gün antibiyortik kullanıyosun enfeksiyon riskine karşı..prednol verirler sana şimdi..
oo bayagi pahaliymis.ben de Nevsehir i merak ederim.Avanos u da bir belgeselde izlemistim sirin guzel bir ilceydi.burasi da guzeldr misafr swverdir bekleriz Diyarbakir a :)
Yaaaaa güzeldir ankaramız, dışarıdan gelene biraz soğuk gelir ama halana geldiğinde ya da tedaviye geldiğinde belkide görüşürüz misafir ederim sizi yada bir güzel kahve içeriz,iyilik meleğini tanımak isterim :)Ya evet Ankara da cok pahali evler yahu.halam Dikmen de oturur arada giderim vasat bir ev 400 bin yahu.Ankara farki olsa gerek.ev sahibi olmk cok zor demek orda.Ankara yi severm insanlarini soguk bulmustum ama. gerci siz hic oyle deglsnz :) sekerde Ankara li. Gecen yil Ankara ya yerlesme durumumuz vardi esimin isi dolayisyla.ne kadar uzulmustm ya..neyse ki esim kabul etmedi.ben de burayi cok seviyorm.ne kadar kotu lanse edilse de bir baskadir benim memleketiimmm...
Biz de aslen burali degiliz canim ya esim marasli ben adanaliyim ama benim ailem de marasta yasiyor tayin yuzunden gelmistik sonra da sevdik kaldik ama annemlerin de yanima gelme durumu var hele de bebek isi olrsa sart olacak.Ankaraya ogrencilik dolayisiyla geldik ikimiz de esimle daha uzuun burda gibiyiz bakalim :) ben de ankarayi seviyorum asiri olmasa da, rahatiz en azindan ulasim falan kolay saglik ve alisveris yonlerinden iyi ama evler , yurtlar vs asiri pahali.Sen diyarbakirdaydin di mi canim orasi da buyuk sehir , insan nereliyse orayi daha cok seviyor genelde biz marasi ozluyoruz yemeklerini havasini suyunu bir de evler cok guzeldir marasta en kucuk ev 200 metrekaredir orda burda bit kadar evlere bu paralari verince aciyor insan.Ya evet Ankara da cok pahali evler yahu.halam Dikmen de oturur arada giderim vasat bir ev 400 bin yahu.Ankara farki olsa gerek.ev sahibi olmk cok zor demek orda.Ankara yi severm insanlarini soguk bulmustum ama. gerci siz hic oyle deglsnz :) sekerde Ankara li. Gecen yil Ankara ya yerlesme durumumuz vardi esimin isi dolayisyla.ne kadar uzulmustm ya..neyse ki esim kabul etmedi.ben de burayi cok seviyorm.ne kadar kotu lanse edilse de bir baskadir benim memleketiimmm...
Var canim ya ama burda en ucuzu 800-900 olunca biraz da duzgun olsun dedik boyle oldu mecbur her ay odeniyor bakalim.Ben de gazi tiptayim ama sen gazinin dis hastanesine gitmissindir asti var karsisinda , bizim okulda onun biraz ilerisinde gazi hastanesinin yanindayiz daha dogrusu iciceyiz desek daha mantikli :)aynne canıımm oo sizinkide epey varmışş ALALh en kısa zamanda ev sahibi yapsın canım....ankarayı bilmem geldim ama arkadaşımın düğününe anıttkabire gitmiştik sadecee birde gazi hastanesinde diş çektirmiştim orasını biliyorum
Ne bilim bana insanlari cok soguk geldi.esnafi hele.ya biz burda alismisiz aslnda.esnaff seni zorla icerii alir.ablama nasil yardimci olayim gel bacimmm gell ne diyisen o olsun, emrın başım ustune gibi tabirlere :) insanlari cok sicaktr otobuse bin mutlaka yanindakiyle sohbet edersin.Ankara havasindan zahar bayagi resmi.bir magazaya gitmistm kravat ceket gayet ciddi bir ifade de kondrmus yuzune.bisey soruyodm zorla cvp veriyoYaaaaa güzeldir ankaramız, dışarıdan gelene biraz soğuk gelir ama halana geldiğinde ya da tedaviye geldiğinde belkide görüşürüz misafir ederim sizi yada bir güzel kahve içeriz,iyilik meleğini tanımak isterim :)
Eşim gelecek yarın, işede gidicem çok düşünmek istemiyorum sadece dua ediyorum bol bol
Bugün çok komikti, hastaneden çıkarken herhalde tel.iniz olsa ilk sizi arardım sanki müjde vericem :) sizi yıllardır tanıyor gibiyim ne tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?