- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Mars bu ay bu topikte zahar.bu ayimiz cok bereketli geciyor masallah :) bu ay en az iki hamilelik haberi vercez bence burda..Maşallah size burdan tek tek bebiş haberlerini okuyup okuyup göbekler atcaz inşallah
Amin canım çok sağ ol .Kızımın kreşten bir veliyle arkadaş olduk o da başladı cüzden o kadar mutlu oldum ki vesile olduğum için sen de yapabilirsin.Allah kelamını okuma Rabbimin benimle konuştuğunu hissetmek kadar rahatlatıcı bir şey daha yok bence. Çok büyük lütuf Rabbim bizimle konuşuyor her şeyi birebir okumak harikaInsallah cnm Rabbim yardm etsin.kiskandim valla :)
İnşallah canım .Hem kasımda aşk başkadırMars bu ay bu topikte zahar.bu ayimiz cok bereketli geciyor masallah :) bu ay en az iki hamilelik haberi vercez bence burda..
Aynen ben de kiskandim.masallahInsallah cnm Rabbim yardm etsin.kiskandim valla :)
Kesinlikle haklisin cmm.burda medrese var haftada bir gun akaid derslerine basladm hoca cok seker hafzligi yapabilirsn istersen yardmci olurm dedi ben goze alamadm.aslnda sen baslaynca bana da heves, cesaret geldi gibi.nsallah bana da vesile olursunAmin canım çok sağ ol .Kızımın kreşten bir veliyle arkadaş olduk o da başladı cüzden o kadar mutlu oldum ki vesile olduğum için sen de yapabilirsin.Allah kelamını okuma Rabbimin benimle konuştuğunu hissetmek kadar rahatlatıcı bir şey daha yok bence. Çok büyük lütuf Rabbim bizimle konuşuyor her şeyi birebir okumak harika
Yagmur hic ugramiyo artik.en son belli degildi tatlim.emelcigimiz bir sonraki adetinde yaptircak insallah ozelde.biz hayirlisiysa zehra gülce dusunuyoruz.zehrayi seviyodum zaten gülceyi de bizim bi komsumuz kizina koymustu gul gibi gule benzeyen demekmis hosuma gitti.2.isimde onu dusunuyoruz degismezse bakalim tatlim.Yağmur un cinsiyet belli olmuş mu ? Ezg isim ne düşünüyorsunuz canım? Emel tüpe başladı mı öyle bir şey okudum sankim ay inşallah :)
İnşallah canım çok sevinirim o kadar rahatlıyorsun ki kurban olurum öyle strese .Bu kadar dünyalık streslerle boğuşuyoruz ne geçiyor elimize hiçbir şey.Valla milyon doktora bedel çok rahatlıyorum mealiyle beraber eş zamanlı yapmaya çalışıyorum daha bir bağlanıyorum .Kesinlikle haklisin cmm.burda medrese var haftada bir gun akayıt derslerine basladm hoca cok seker hafzligi yapabilirsn istersen yardmci olurm dedi ben goze alamadm.aslnda sen baslaynca bana da heves, cesaret geldi gibi.nsallah bana da vesile olursun
Canim birsey sorcam ben kurani biliyorum yani ehh iste fakat su tecvitli okunuyor ya onu kendi basima yapabilir miyim acaba .buralarda kurs hic bilmiyorum varsada cok uzagimİnşallah canım çok sevinirim o kadar rahatlıyorsun ki kurban olurum öyle strese .Bu kadar dünyalık streslerle boğuşuyoruz ne geçiyor elimize hiçbir şey.Valla milyon doktora bedel çok rahatlıyorum mealiyle beraber eş zamanlı yapmaya çalışıyorum daha bir bağlanıyorum .
İnşallah iyidir Yağmur ve bebişi. Ay Emel'e çok çok sevindim Rabbim yüzünü güldürsün inşallah. Gülce ismini ben de çok severim adım Gül zaten :) Benim kızımın adı Ayşe Sena .Ayşe annemin adıydı .Zehra ismini de çok severim .Adıyla bin yaşasın kuzucuk inşallah.Yagmur hic ugramiyo artik.en son belli degildi tatlim.emelcigimiz bir sonraki adetinde yaptircak insallah ozelde.biz hayirlisiysa zehra gülce dusunuyoruz.zehrayi seviyodum zaten gülceyi de bizim bi komsumuz kizina koymustu gul gibi gule benzeyen demekmis hosuma gitti.2.isimde onu dusunuyoruz degismezse bakalim tatlim.
Biraz zorlanırsın ama hatim hasenat diye bir program var onu pc ye indirirsen ondan faydalabilirsin canım. Ay ne güzel olur Ezgi bebişin kuran diliyle erkenden tanışır :)Canim birsey sorcam ben kurani biliyorum yani ehh iste fakat su tecvitli okunuyor ya onu kendi basima yapabilir miyim acaba .buralarda kurs hic bilmiyorum varsada cok uzagim
Aminnn tatlimİnşallah iyidir Yağmur ve bebişi. Ay Emel'e çok çok sevindim Rabbim yüzünü güldürsün inşallah. Gülce ismini ben de çok severim adım Gül zaten :) Benim kızımın adı Ayşe Sena .Ayşe annemin adıydı .Zehra ismini de çok severim .Adıyla bin yaşasın kuzucuk inşallah.
Cok guzel masallah.kesinlkle cok haklisin iki satir okusan bile anlamini bilmesen dahi inanlmaz rahatliyorsun cok sukur Rabbim bize okumayi nasip etti.hakkiyla yasamayi da nasipp etsin, eksik etmesin.senin adina cok sevindim.asklarin en guzelini yasiyorsun...İnşallah canım çok sevinirim o kadar rahatlıyorsun ki kurban olurum öyle strese .Bu kadar dünyalık streslerle boğuşuyoruz ne geçiyor elimize hiçbir şey.Valla milyon doktora bedel çok rahatlıyorum mealiyle beraber eş zamanlı yapmaya çalışıyorum daha bir bağlanıyorum .
Evet canim bizi duyuyormus ya arada kurani kerim acip dinletiyorum.hmm bi bakiyim aslinda esim cok iyi okuyor ama simdi bana ogretmekle ugrasmaz eminimBiraz zorlanırsın ama hatim hasenat diye bir program var onu pc ye indirirsen ondan faydalabilirsin canım. Ay ne güzel olur Ezgi bebişin kuran diliyle erkenden tanışır :)
canım karındanda oluyor çatlatma iğnesi kalçadanda..birlikte hesplayalım canım sabah 9 tamm 36 saat oluyor sen yarın bir ara yarım saat önce gidiliyor aslında kan alınıyor muayene oluyor yumoşlar ordamı diye beni 32 saat opu alıyorlardı hep..yarın ara bilgi al aklında kalmasın..Kalçadan değil o da karından, sabah gelin dedi 9 da burda olun dedi, geç olduğunu düşünse cuma gelin derdi herhalde yaaaa kafam karıştı
Cok guzel masallah.kesinlkle cok haklisin iki satir okusan bile anlamini bilmesen dahi inanlmaz rahatliyorsun cok sukur Rabbim bize okumayi nasip etti.hakkiyla yasamayi da nasipp etsin, eksik etmesin.senin adina cok sevindim.asklarin en guzelini yasiyorsun...
Benim kizcem de basladi kurana.okumaya yeni yeni gecti.cok hevesli bir gorsen.bir de dualari ezberletyorm elann su gibi cekiyor beyin ya.nasil ogreniyorlar hemen hayret.kucuk yasta mutlaka vermeli.umarm ezgi de oyle yapar.biz her gece yatmadan once bir surenin bir kelimesini ezberliyorz.her aksam yataga girerken anne cok heyecanliyim bu geceki dersim ne acaba der.o sevgi islendi cok sukur kalbine.bu ay fatihayi ezberledi.sirada ayetel kursi bakalm insallh hep boyle hevesle giderBiraz zorlanırsın ama hatim hasenat diye bir program var onu pc ye indirirsen ondan faydalabilirsin canım. Ay ne güzel olur Ezgi bebişin kuran diliyle erkenden tanışır :)
Hasenat Hatim 5 i indirin canım.Ben de 4 var 5 i daha teferruatlı istediğin yerde durduruyorsun okutuyorsun dinliyorsun vs. birçok özelliği var. Kuzucuk hele bir doğsun annesine ne yardımlar edecek inşallah .Evet canim bizi duyuyormus ya arada kurani kerim acip dinletiyorum.hmm bi bakiyim aslinda esim cok iyi okuyor ama simdi bana ogretmekle ugrasmaz eminim
Ayy masallah canim masallah elifeBenim kizcem de basladi kurana.okumaya yeni yeni gecti.cok hevesli bir gorsen.bir de dualari ezberletyorm elann su gibi cekiyor beyin ya.nasil ogreniyorlar hemen hayret.kucuk yasta mutlaka vermeli.umarm ezgi de oyle yapar.biz her gece yatmadan once bir surenin bir kelimesini ezberliyorz.her aksam yataga girerken anne cok heyecanliyim bu geceki dersim ne acaba der.o sevgi islendi cok sukur kalbine.bu ay fatihayi ezberledi.sirada ayetel kursi bakalm insallh hep boyle hevesle gider
Maşallah kuzuya. Ben de kreşten önce götürüyordum ama ağır geldi hastalandı şimdi evde öğretiyorum. Çoğu arkadaşım eleştiriyor beni ama zorlamıyorum kendiliğinden öğreniyor maşallah. cüzden okuyor 4. dersi de ezberliyor şu sıra hatta besteliyor görsen ısıra ısıra totosunda diş izlerinden kolye yapmışım :) Benim cadımın kulağı çok iyi her söylenileni kapıyor.Geçen Rabbenayı şarkı yapmış ilahi gibi okuyor babası da diyorki bu şarkı çok tanıdık dedim azcık daha idnle bakalım ne diye :) O da şok oldu. Maşallah kuzulara darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.Benim kizcem de basladi kurana.okumaya yeni yeni gecti.cok hevesli bir gorsen.bir de dualari ezberletyorm elann su gibi cekiyor beyin ya.nasil ogreniyorlar hemen hayret.kucuk yasta mutlaka vermeli.umarm ezgi de oyle yapar.biz her gece yatmadan once bir surenin bir kelimesini ezberliyorz.her aksam yataga girerken anne cok heyecanliyim bu geceki dersim ne acaba der.o sevgi islendi cok sukur kalbine.bu ay fatihayi ezberledi.sirada ayetel kursi bakalm insallh hep boyle hevesle gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?