- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Evet cnm kucuk yasta ne verirsen kardasin.beyin 6 yasina kadar yuzde 90 ini tamamlarmis dusun artik.nasil hizla gelisiyor ne versen hemen cekiyolar.evet cnm oyle kresler var burda da var Elif i oraya verecektm hatta cok uzak oldgu icin esim istemedi gondermeyi.kendi de cok istyordu kurani kerim okumayi.neyse babaaneyle donusumlu calistryorz evde.simdiki cocuklar yaris ati gibi sadece ders pesinde kosturuluyolar dini egitmden uzak dejenere oluyolar maalesf.asla ihmal etmemeli ne varsa islamin temiz ahlakinda var mutlaka vermeli...Ayy masallah canim masallah elife
Bende com istiyorum tatlim yarin arkamizdan baska okuyacak mi var evlat okur.ben hatta hem dini egitim hem okul gibi kresler oluyor ya onlara da vermeyi dusunuyorum.ufak yasta dini bilgiyi almasi cok guzel canim
Masallah kuzulara darisi benim kizima insallaaaaah.sasiriyorum ya ezberleyebiliyorlar miMaşallah kuzuya. Ben de kreşten önce götürüyordum ama ağır geldi hastalandı şimdi evde öğretiyorum. Çoğu arkadaşım eleştiriyor beni ama zorlamıyorum kendiliğinden öğreniyor maşallah. cüzden okuyor 4. dersi de ezberliyor şu sıra hatta besteliyor görsen ısıra ısıra totosunda diş izlerinden kolye yapmışım :) Benim cadımın kulağı çok iyi her söylenileni kapıyor.Geçen Rabbenayı şarkı yapmış ilahi gibi okuyor babası da diyorki bu şarkı çok tanıdık dedim azcık daha idnle bakalım ne diye :) O da şok oldu. Maşallah kuzulara darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.
Oy oy masallah ona da.canm zaten 4 yas 4 aylikken ogretmeye baslayin diyor dinimiz.vardr demek bi hikmeti.zihin acik oldgndan hemen aliyolar zaten.bir de okul da da daha basarili oluyor kucuk yasta kurani kerim okuyan cocuklar.zihinlerini zinde tutuyorMaşallah kuzuya. Ben de kreşten önce götürüyordum ama ağır geldi hastalandı şimdi evde öğretiyorum. Çoğu arkadaşım eleştiriyor beni ama zorlamıyorum kendiliğinden öğreniyor maşallah. cüzden okuyor 4. dersi de ezberliyor şu sıra hatta besteliyor görsen ısıra ısıra totosunda diş izlerinden kolye yapmışım :) Benim cadımın kulağı çok iyi her söylenileni kapıyor.Geçen Rabbenayı şarkı yapmış ilahi gibi okuyor babası da diyorki bu şarkı çok tanıdık dedim azcık daha idnle bakalım ne diye :) O da şok oldu. Maşallah kuzulara darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.
Hem de nasil ezberliyorlar cnm hayret edersin.Elif 2 yasinda ihlas i ogrendi mesela.hem de abartsz iki uc gunde.sarki gibi soyledik bir de azar azar.hemen kapiyolar Allah gozune gostersin o gunleri cok guzel..Masallah kuzulara darisi benim kizima insallaaaaah.sasiriyorum ya ezberleyebiliyorlar mi
Henuz okuma yaxma bilmiyorlar dimi.nasil ogretiyosunuz peki pek heveslendim.esim ingilizce ogrensin filan diyo arada ben ilk olarak kurani kerim diyorum mutlaka ogrenmeli kurani
Kızlarrr bayağı özlemişim sizi , iyi geldi sohbetiniz kukumav kuşu gibi outuruyordum yalnız yalnız ne iyi geldiniz bana :) İhmal etmemeye çalışacağım sizi , güzel güzel haberlerinizi okumak duası ve temennisiiyle hayırlı geceler desem :) Görüşmek üzere canlar Allah'a emanet olun.[/QUOTE
Iyi geceler canim gel arada ihmal etme
Opuldun kocaman
Ezgi benim kızım 21 aralıkta 4 yaşında olacak inşallah.Daha okuma yazmabilmiyor harfleri tanıyor sadece . Ama bu yaşta öğrenmiştim ben de yaz Kuran kurslarında . Hatta arkadaşımın oğlu anasınıfında sıbyanlı olana gitti şimdi 6 yaşında hafız. Ben yüklenmiyorum sadece önüne kokuyorum seçeneği o da tercih ediyor çok hevesli maşallah. İnşallah da böyle devam eder. İngilizceyi de şarkılarla aşılıyoruz zaten memlekete gidince inşallah hafiften kurslara götüreceğim Allah nasip ederse. ZorlamadanMasallah kuzulara darisi benim kizima insallaaaaah.sasiriyorum ya ezberleyebiliyorlar mi
Henuz okuma yaxma bilmiyorlar dimi.nasil ogretiyosunuz peki pek heveslendim.esim ingilizce ogrensin filan diyo arada ben ilk olarak kurani kerim diyorum mutlaka ogrenmeli kurani
Hmmm 4 aylikken dinletmek lazim demi kulagi alissin.insallah canim bunlar dusuncemde var her daim.kaynanam da cok inancli dinine duskunn biri o bakacak o kesin dinletir ogretir bende elimden geldigince veririm.sagol kuzumOy oy masallah ona da.canm zaten 4 yas 4 aylikken ogretmeye baslayin diyor dinimiz.vardr demek bi hikmeti.zihin acik oldgndan hemen aliyolar zaten.bir de okul da da daha basarili oluyor kucuk yasta kurani kerim okuyan cocuklar.zihinlerini zinde tutuyor
Yok cnm 4 aylik degil.Kuran i ogrenme yasi olarak 4 yaş 4 aylik oldu mu baslatmak lazim cnm.tabi sen dinlet simdiden.zihnine islesin lokumunHmmm 4 aylikken dinletmek lazim demi kulagi alissin.insallah canim bunlar dusuncemde var her daim.kaynanam da cok inancli dinine duskunn biri o bakacak o kesin dinletir ogretir bende elimden geldigince veririm.sagol kuzum
hayırlı haberler olsunGunaydin kizlarr.Gece ruyamda e2 im 300 cikmisti o kadar uzuldum ki anlatamam , ruyalarima bile girmeye basladi bu olay.Bugun kontrolum var bakalim yumoslar buyudu mu iyice , ondeki farki cok acmamistir umarim yoksa bizi zora sokacak.Oncesinde merkezde teftis gibi bir sey varmis o yuzden saat 4te tandevum.Ben de cikip biraz gezeyim diyorum :) hepinize guzel bir gun olsun , hayirli cumalar :)
İns guzel haberlerle gel canim....ruyanda hayir olsunGunaydin kizlarr.Gece ruyamda e2 im 300 cikmisti o kadar uzuldum ki anlatamam , ruyalarima bile girmeye basladi bu olay.Bugun kontrolum var bakalim yumoslar buyudu mu iyice , ondeki farki cok acmamistir umarim yoksa bizi zora sokacak.Oncesinde merkezde teftis gibi bir sey varmis o yuzden saat 4te tandevum.Ben de cikip biraz gezeyim diyorum :) hepinize guzel bir gun olsun , hayirli cumalar :)
Kocaman aminnnn canim sanada hayirli cumalar..allahım cuma günü hürmetine ,şehidlerin sühedaların hürmetine, peygamberlerin hürmetine,annelerimizin yaptığı dualar hürmetine bizi boş çevirme bizede anne olmayı nasip et ellerimizi boş bırakma allahım
Gulneva ya ben sana bir soru sormustum eskiden o ara senin tahlil isin vardi topik de kalabalikti biraz kaynadi gitti tekrar kopyalayayim mi?Kocaman aminnnn canim sanada hayirli cumalar..
Buydu mesajim , epey kisa bir soru olmus ehehehe :)Gulneva ya ben aslinda suanki merkezden sonuc alamazsam emre beyi dusunuyordum , istanbul tup bebek ama senle konusunca kafam karisti memorial girdi kafama sanirim 40 yas topiginde ordan cok sonuc alan var oyle mi? Laboratuvarlari cok iyiymis galiba , burdan sonuc alamazsam subata kadar oraya mi gitsem ki? Ankaraya da acildi memorial ama ayni imkanlar var midir bilmiyorum hic.Bir de ezgiye traslama , imsi falan yapildi ya onu kendi mi talep etti acaba yoksa merkez mi karar veriyor yapmaya.Simdiden kafamda alternatif bir yer olusturayim diyorum burdan sonuc alamadigim an vakit kaybetmeden gidecek , suanki yerin laboratuvari memorial kadar gelismis midir emin degilim bu da soru isareti olusturuyor kafamda.Sen ne dersin nereyi tavsiye edersin? Tabi benim fsh bu degerleri koruyacak mi o da mechul ama hic olmazsa bir kac defa daha denk gelirim diye dusunuyorum bu degerlere o zamanlar en uygun merkez nere olur sence ankaradaki cogu merkez vasatmis genelde istanbul daha önplana cikiyor , senin daha cok bilgin vardir ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?