fsh yüksek olanlar

kızlar canım çok sıkkın.benden pek bir iyi haber yok maalesef fsh 23 çıktı.buna şükür diyorum geçen ay 30 du. e2 düşük 17 çıkmış.niye bu kadar düşük acaba.cylo verdi gene 2 ay daha kullan dedi.bir dahaki ay gelme fazla düşmez falan dedi... eşimde olsun gene ölçtürürüz bir dahaki ay diyor...... askerlik yaklaşıyor ben tedavi olamıyorumm...bu sefer karından ultrosana girdim yumurta göremedim dedi.ama şıp diye baktı anlamadım önemsemedi pek.değer yüksek olsa da fark etmez falan dedi.....moral yerlerde tabi..............offf ağlamamak için zor durdum eşim de arkadaşını gördü o sırada demez mi hamile mi diye....ahh nasıl kötü oldum... kızlar ben ne yapmam lazım..bu doktorlar niye böylee... dheayı bile ben kendi kendime araştırıp kullanmaya başladım.yani burdan duyup sonra soruyorum kullanabilirsin zararı olmaz ama faydası da kesin değil falan dedi.......bana bişey diyin şunu da iç şunu ye ot çöp ilaç ne varsa almaya çaışıyorum bana bir şey söyleyin....kaç ayda inerki bu fsh yaa......ağlamaya bile korkuyorum daha da yükselir diye......hele sabah kan vermeden önce sanki kalbim duracak...doktora dedim etkiler mi diye yok etkilemz dedi..BANA BİR KAMP KÜRÜ REÇETESİ ÇIKARIN CANLAR..MORAL İYİYDİ GENE ÇÖKÜŞLERDEYİMM..elime bir de ultrason resmi verdi dedim ki bunun dolusunu görmek nasip olmadı bir dedim.....yüzüme baktı güldü nasip dedi.nasip dedi...yüzümde sahte gülümsemeyle sanki bebeğimin ultrasonunu vermiş de seviniyorum gibi çıktım hastaneden......... ve gecenin sonu ben bunları yazarken gözlerim durmaz akar en sonundaa...............................

Ay ay ne guzel haberler geliyor desenize tek hamis olarak kalmiycam yetisiyorsunuz banaaaaa ben dogurmadan hepinizi hamis gormek istiyirum
inşallah ezgicim inşallah. bugün o kadar umutluydum ki ama tedavi ne zaman başlayacağım belli değil.... eşim yavrum o kadar umutlu ki üzülme belki tüpe gerek kalmaz hamile kalırsın diyor....Rabbim dualarımızı kabul esin.ya şuan çok fena oldum gene ağlıyorum.eşim yanımda yok il dışına gitti iş için..onu uğurladım girdim foruma.dertleşcek kimsem yokk.o kadar doluyum ki anlatamam ezgi...içim yanıyo gene...bana bom boş bir ultrason görüntüsü verdi..niye verdin ki be adam beni kahretmek için mi....bakıp bakıp ağalayayım diye mi.......yaa keşke burda biriniz olsaydı da sarılıp ağlasaydım..derdinden anlamayana dert anlatak o kadar zor ki....hele ki okulda moralim bozukken hep yüzümde bir tebessüm ama içim yanıodu bugün........................senin duan kabul olur canım meleğine söyle benim meleğim de gelsin onun gibi sürpriz yapıp.............

Kuzum sakinn oll olabilir fsh yuksek cikmissa aglayakta gozden mi olak?? Fsh cok oynak zaten bir iner bir cikar.bak ben en yuksk 72 yi gordum 15 i de..onemli olan yumos olusmasi.bizm gibi hastalarda her ay yumos olmuyo maalesf.bazen yilda bir de yumurtladgmz olur.yapacagin sey stres yapip fsh in esiri olmamak.gozyaslarini sil ve kollarini siva.dhea yi gunde iki yada uc kez aliyorsun.vitamine devam.bol bol incir tuket.corekotu, 1 kg bal, 50 gr ari sutu,250 gr ogutulmus corekotu,250 gr isirgan tohumu 100gr antep fistigi.bunlari karstrip Ali imran suresi 37.ayeti 71 defa uzerine okuyacaksn bu karisimin.41 gun sabah aksam birer kasik yiyecen.bu karisimi gecen gun bir tanidik verdi.fayda goren cok oldu dedi.ben bu ay beklemedeyim diye yapmadim bu ay bisey cikmazsa baslicam bende.

Canim benimmm.Sen hangi sehirdesin? Su doktorunu degistirsen mi diyorum hıı ne dersin? Memnun degilsen degistir derim.Bak biz zor hastalariz her doktor gelmez bize.Boyle aciyarak bakacak umutsuzluk sacacak doktorlardan uzak dur.Umutlu , olur olabilir hiic belli olmaz diyen doktorlarla devam et yoluna.Bak benim fsh yazin 30 cikti ben heyecandan gidemedim doktorun yanina korkudan bir de kac cikacak diye , annem ben gider alirim sonucunu dedi tamam dedim ben arabada bekledim.O memleketimdeki doktor fsh sonucuna bakmis hic yumurtasi kalmamis , bosuna evlenmesin cocuksuz da yasanir psikiyatriye goturun siz kizinizi demis.Ben o doktora uysaydim ne simdi evliydim ne pazartesi yumurta toplama asamasina gelirdim.Hayatima mal olacak laflar soylemis de haberi yok.Kaderimle oynayacakti benim , cocugum olur olmaz bilemem ama oyle olmaz cocugu bosuna evlenmesin denilecek hastada degilmisim doktor bilgisizmis.Canim gelebilirsen ankaraya gelsene cok uzak degilsen ya da istanbula git.Ya da daha yakin bir sehirde bu konuda umutlu oldugu referans verilmis bir doktora git.En azindan bir on gorusme yap.Buyuk sehirlerdeki doktorlar daha cok vaka gordugu icin daha genis bakisli oluuorlar bu hastaya da yansiyor. Boyle aa layan ıılayan doktorlarla ugrasma.Benim temmuzda 30 olan fshim dhea melatonin vs kullandim kasimda 8 cikti aradaki aylari hic bilmiyorum ama inip ciktigini cok rahat gordum.Sen de dheaya devam et kesme onu.Bu arada amh kacti senin , olcturmus muydun?

Ayrica fkb hakli doktorunu degistr hemen.o nee oyle karindan bakilmaz ki simdi.alttan bakicakti.doktorlar felaket tellali zaten.bana da kibrisa git yumurta donasyonuna demisti bi densz dr.ben o oyle dedikten 5 ay sonra dogal hamile kalmistm ama.bi dusun yani.

Canim simdi baktim mesajlarina amh 0.7 yazmissin , bu ne zaman olculdu ? Eger cok eski degilse sen benden iyi durumdasin canim yaa benim gecen sene 0.5ti bu sene kimbilir kac yumurtam az ama opu asamasina geldim sayilir buna sukur bize lazim bir tane zaten.Ben bu asamaya geldiysem sen hayli hayli gelirsin ama oncelikle su doktorunu degistir derim.

canım ben 2 ay önce memoriale gittim orda nur hanımla görüştüm çok olumsuz konuşmadı.zor hastasın ama yaşndan dolayı umutluyum ded.o zaman fsh 38di ve ramazandan beri söktürücüyle adet oldum dengem bozuldu bilmiyorum...ondan yükseldi belki de....işte şimdi gene çok şükür yavaş da olsa iniyor.bana fsh inmeden yapıaln tedavide yumişlerin kaliteli olmayacağını söyledi.haksız da sayılmaz ..cylo verdi adetler düzene girsin ay kaçırmayalaım dedi..takip ettir indiği an hemen başlayalım dedi.derken nur hanım memorialden ayrıldı.benim şansıma mı diyim bilmiyorum. ama hastane bizim gibi hastalarda gayet başarılı diye duydum forumlarda.gene orayı düşünüyorum ama fsh en az 15 falan olamzsa başlamazlar ki birçik yer o şekilde riske atmıyorlar kendilerini. Ankara da yaptıran arkadaşlar var hep olumsuzlar duydum.amh testini ankarada yaptırdım 0.70 çıktı ama yaptıralı nerdeyse bir yıl olacak..ordaki doktor zaten beni mahvetti ağlama krizine soktu..düşün ben iki kere klomenle doğal yoldan hamile kaldım değerler arttı iyi dedi ama kese görünmeden düştü yani kimyasal olyor dediler...kan pıhtılaşması testi yaptırdık ankarada ve doktor buna da bakalım dedi.kii muayenede 6 ay hiç ilaçsız deneyin demişti amh den sonra beni paniğe soktu.ve ben o gün bugündür hep korkuyla yaşadım.o zamanlar fsh 6 falan çıkıyordu ama e2 100 flandı ondadüşük dedndi...olumsuz aşılamalarım oldu klomen çok kullandırdılar rahim inceldi falan....... çok para döktüm valla.. bilmiyorum aslında ankara daha yakın ama iyi bir merkez diye memorial aklımdan geçiyo bazen de ankaraya mı gitsem diyorum........

canım öyle de ben e senin kadar yumiş olmuyor..senden büyüğüm 28 yaş.belki ondan az görülüyor yumiş.bilmyorum.. ben burdaki doktora sadece kan tahlili için gidiyorum canım.özel hastaneye gidiyorum.devlette zaten ilgilenmiyorlar.bu doktorum aslında ilk başlarda çok iyiydi senin çocuğun olur üzülme dedi kaç kere ; ama aşılama falan olumsuz oldu.işte mayısta fsh yükselmeye başladı..yine umutsuz konuşmuyordu ama bugün ne olduysa pek ilgilenmedi.yani bir dahaki ay pek inmez istersen gelme dedi.yada istersen ölçeriz gene dedi.sanırım benim moralim bozuldukça o da benden sıkılıyor.... zaten tedavi yapmıyor şuan bana klomen falan kullanmıyorum.hormonların düşmesini bekliyoruz.Ankara daha yakın bize ama birçok yer hakkında olmsuz duydm.biliyosun bizde yumiş bir yada iki oluyo veya hiç.. laborauvara güvenmek de çok önemli..gülnevam geçen ay tahlihsizlik yaşadı içinde kaldı acaba labarotuvardan mı diye öyle....sen genart tı dimi tedavin?

ondan mı göremedi acaba canım ya? ya tam çıkacaktı son anda yetiştim okuldan çıktım zor yetiştim 5 e çıkıyordu çünkü.fsh de yüksek olunca gene karından bakalım nasılsa tedavi yapılamayacak gibi konuştu.. Çok şükür kist falan yok ama yumurta göremedim dedi.tebi benim moral yerlede..geçen ay 1-2 tane görmüştü ama vajinal bakmıştı. tekrardan gitsem mi acaba haftaya......

Gecikmeden baska doktora da git cnm bence

saat 5 te çıkıyordu doktor. 5 yumiş değil yani...

Cnm ben henuz baslamadm.bu ay malum yumurtam buyudu ve catlatma ignesi oldum.hamile kalmazsam baslicam hemen.cnm sen olani kadaryla yap.biterse yine yaparsin o vakit.

tatlım sen dhea melatonn falan kaç aydır kullanıyosun? baya etki etmiş o zaman..başka bir şey alıyomusun btki falan

Canımcım inan çok sevindim hayırlısıyla çok güzel haberler vereceksin bizlere. Kızlar bana darilmasin ama en çok sana duâ ediyorum olacak inşallah umutsuz olma Rabbim bizimle. Buralarda olmaya çalışacağım inşallah canım.

Selam akideşler :) Farrah senin demen üzerine gittim doktora . İlk defa erkek doktora gittim ultrasonda baktı 2mm kistik yapı falan dedi. Her şeyi anlattım. Kürtaji fsh yi falan. Neyse çok bir şey demedi klomen verdi yarın başla perşembe gel dedi. Şimdi benim kocişim pazar geliyor perşembeye kadar ilişki yasak mı acaba. Benim pazara kadar biter adet. Kafam karıştı senin süreci anlatır mısın bana canım. Bir de ilacı kullanma vakti nasıl olmalı oruç tutuyorum adet bitiminde yine başlayacağım inşallah.

Oo canim senin de maddi manevi zor bir surecin olmus.Ben hic baslamadin mi acaba dedim.Aslinda merkez konusunda haklisin bana da istanbul daha iyi gibi geliyor ama benim ilk tedavim olunca bir de ankarada yasiyorum o yuzden burayi tercih ettim istanbula gidip gelemem su an ama ola ki burda olumsuz seyler yasadim subat tatilinde ben de memoriala falan giderim belki belli olmaz.Ben hic sehirdisina cikmadin sandim o yuzden oyle dedim.Simdilik merkezden memnunum canim bize maddi olarak da cok yardimlari oldu doktorumu da cok sevdim ama bakalik sonraki surec de onemli.Aslinda sen yumos olunca fsh yuksek bile olsa kullan klomen falan belki buyur yumoslar ya da dusuk doz igne versin doktorun yumoslarinin sayisi kadar ne kadar yanit verdigi de onemli bazen yuksek fsha ragmen buyuyor yumoslar.Amhin benden yuksekse folikulun da iyi demektir aslinda benden cok uretmen lazim.Ben dhea melatonin vs 1 ay oldu kullanmaya baslayali ilk gittigimde 5 folikulum vardi ama fsh olcmedik adetin 5. Gunuydu ertesi ay 4 folikul vardi fsh 8di basladik e2de 67ydi.Bence folikulune baktir mutlaka bir de buyuyor mu olanlar ona baktir klomen kullan dene bakalim.Dheayi gunde 3 defa al istersen.Ben yeni basladigim icin hic hayit falan kullanmadim ilaclar care olmazsa deneyecektim canim belki ilerleyen aylarda kullanirim ama simdilik dhea omega 3 ve melatoninle devam edecegim.

Umutlym bu anlattiklarin okadar tanıdık ki...fsh 89 çıktığında sonra 30 lara fln düştü burda özel tüp bebek merkezine gittim Dr dediki denemenin yararı yok kıbrıs a git yumurta satın al dedi yıkıldım maf oldum...2 yildir aglamaktan acı çekmekten başka birşey yapmadım. .eşim yeni ikna oldu tüp bebeğe başlayacağız birkaç gün içinde adet olunca. .ama hiç follikul bile yoktu bu ay 3 tane oldu 1 tanesi kendiliğinden 17mm oldu belki bir ise yaramadı ama bu gelişme bile mucize oldu..çünkü amh 0.1 den küçük çıktı. .Dusunebiliyor musun ne kadar acı. ..hamile değilim ama bu gelişmeler bile ne kadar büyük değil mi..
şunu diyeceğim küçük follikul ler karından görünmüyor dr bana alttan görünür çünkü çok küçük 5 mm falan olduğu için karından görünmez demişti. ..
hemen yarın başka dr git hiç bişey deme alttan muayene olmak istiyorum de..bakalm ne diyecek...ve istersen biran önce tüp bebek yap..işini garantiye almaya çalış ALLAHIM BÜYÜK IZNIYLE TABIKI. ..
HAYIT TOHUMU ASLAN PENCESI IC...DHEA KULLAN ARI SÜTÜ BAL POLEN PROPOLİS KARIŞIMLARI YE...ICIN TUKET GÜNDE 3 TANE. .ve en önemlisi 4444 salavati tefriciye başla inan onun etkisi çok büyük ben şimdi bitirdim. .1 aydir okuyordum. .ilk defa yumurtam büyüdü inanabiliyormusun ?
inşallah sana biraz yardimci olabilmisimdir. ..Bu değerlerle tüp bebek yaptiracagim dr yüzde 30 şans verdi ne kadar güzel değil mi.digeri yumurta satın al dedi..

Hormon testlerim yapıldı yarın öğreneceğiz ama E2 on gün sonraymiş ilk defa gittim bu hastahaneye şaşırdım öyle olunca. Ama doktorun tavrını sevdim mahremiyete saygılı. Perşembe duruma göre iğne vercem dedi hiç olumsuz konuşmadı niye geciktim bu kadar dedim test sonuçlarını görelim konuşuruz dedi. Klomeni demuayeneden sonra verdi. Hayırlısı artık :) inşallah güzel ama çok güzel haberler paylaşırız.

Iyi yaptn cnm doktora gitmekle.2 mm kistik yapi ne anlamadim.su an adet misin adetin 5. gunu klomen kullaniliyor.iliski yasak degil cnm.ilaci 5 gun iciyorsun.ilac bittikten uc gun sonra doktora kontrole gidyorson.ilaca cvp verdi mi buyudu mu yumoslar baktryosun.yumurtan yaklasik 18 mm yi gecti mi catlatma ignesi oluyorsun.doktor sana ne zamn iliski olmasi gerektgini soyluyor zaten.ben de klomeni kullanrken oruc tutuyordum bir sahurda bir iftarda aliyordum.sifa olsun cnmcim yarasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…