fsh yüksek olanlar

evet canım zor zamanlar oldu.doktora giderken artık bunalıyorum.kalbim falan küt küt atıyor kan vermeden.önceden böyle değildim amh öğrendim sonra fsh yükselmeye başlayınca bana bir paniklik geliyor doktorda.canım fsh biraz daha düşşün tedaviye başlarız diyorlar.acele edip bir de yumişler Allah korusun boş çıkabilir diye korkuyorum yani fsh düşerse daha iyi olur diye umuyorum.o yüzden tedaviye de gidesim gelmiyor zaten..ama işte 2 aydır aslanpençesi içiyorum az da olsa inmiş buna şükür...klomen 7 kere kullandım artık kullanma dediler.rahimde incelme yaptı bende..belki fsh da etkiledi bilemiyorum.....tek bildiğim 2 yıla yakındır hep hastanedeyim canım....psikolojik olarak da yoruldum biraz galiba....fsh düşmeden memorial kabul etmiyor canım en az 15 falan olması bizim için iyi dedi bakalım canım....inşallah fsh düşer de sağlıklı yumişler gelişir bende de.eşimin askerliğinden sıkıntı yapıyorum bakalım Rabbim çıkış yolu göstersin tez zamanda.

cnım fsh inince tüp yaptırıcaz inşallah bakalım o dediklerini kullanıyorum..dhea yeni başladım.yalnız şu bal polen arısüt karışım hangi marka almak gerek ben hala anlamadım.balparmak karışımı aldım ama daha etkili bir marka var mı hepsi mi aynı ben bilemedim cnm? sen hangi marka kullanıyosun? eğriçayır kullanan var o da çok pahalı bilemedim..salatı tefriceyi namaz sonunda arada bir okuyordum.inşallah dua olrak başlayayım ben de.ne kadar sürede bitirmek gerekiyor var mı süresi falan? ben bir de adet olmak için cyloprgnova kullanıyorum fshyı da etkiler dedi.bakalım .ALLAH BÜYÜK ONA SIĞINMAKTAN BAŞKA ÇARE GİDİLECEK BAŞKA YER YOK CNM...İşte bir duygu patlaması oldu.....

Canım ben aktardan 17 tl ye aldım. ..onu yedim uygun fiyati diye..4444 tefriciye yida en kisa zamanda bitirmek gerekiyormuş ne kadar okursan yani toplam 4444 olacak..nasıl okunup önce başta ne söyleyip başlayacağın internette yazıyor tatlım ordan bak..ALLAH KABUL ETSİN INŞALLAH HEPIMIZ IN DUASINI ÇOK ŞÜKÜR. ..

amin cnm inşallah.sanırım bu dhea çok etkili gibi.kaç aydır kullandın da yumiş göründü senin ? bir şey diyim mi bu ay içime doğdu sanki yok dedim fsh daha düşmedi bence.eşim de ısrar etti baktıralım olsun bakalım dedi..düşene kadar takipteyim ne yapalım.ama işte bir an bir kötü oldum.burda tutamadım kendim ağladım cnm yazarken...

haa bir de karışımın marka neydi hatırlıyor musun ? balparmak kullanıyorum bende 50 lira o da

Valla 2 ay kullandım 2 aydir kullanmıyorum follikul vardı geçen aya kadar bu ay bakalım var mı..adet olayım da gidecem pembe geliyor çok az duruyor sökülmedi bekliyorum merakla..

Folikül sanırım dediği. Hiç önemli değil çok takılmam buna ben dedi .Çok da soramadım erkek olunca kastım sanırım :) Benim ilaç günde bir defa .Yani ilacı kullanırken de ilişki olabiliyor hemi :) İyi iyi Bana perşembeye kadar kullan gel dedi. 3 gün sonra gel demedi. Test sonuçlarımı da yarın öğreneceğim inşallah.Senin durum nasıl ne zaman test günün ay heyecanlandım şimdi bu aşamaları konuşmak bile çok güzel . Eşim diyorki bana bebeğimiz doğsaydı şubatta 5 aylık bebekle yollara düşecektik :) Bu kadar taktığını anlamamıştım benden daha çok önemsemiş meğer. Ben çok zor geçirince hamileliği afallamış gibi olunca o kadar anlamadım acısını .Neyse üzülme dedim ona olur inşallah.Rolleri değiştik, ben teselli ediyorum artık Hayırlısı canımcım kendine meşgaleler bul kafana takma olur mu ?

Kızlar biraz önce arkadaşımla konuştum kafamı karıştırdı. Ablasının kanaması olmuş aynı ben gibi geç. Doktora gitmiş kist var ondan demiş meğer kist dediği bebeymiş şimdi çocuğu kist diye seviyorlar :) Ay bu doktor küçük kistik yapı dedi ya bebe olamaz o demi . Yani görürdü kese olsaydı küçük kist dedi. Ama benim hamileliklerim hep geç döllenme oluyor üff durup dururken kafam karıştı. Neyse ben yarın başlayım bu klomene hayırlısı artık cümlemiz için.

Cogu merkez kabul etmiyor canim ya benimki de duserse baslariz demisti Allahtan dustu , cok az merkez var fsh bakmayan.Sen dheayi kullan canim gunde 3 kez al bir ay kullan bakalim melatonin al bir de omega 3 ic bu ay oyle dene.Dheadan cok korkma ben de oyle basladim ama yan etki hissetmedim belirgin zaten o kadar cok ilaci icince bir yan etki olduysa da hangisinin anlamiyorsun.Hayit falan dusuruyor ama biraz suni dusme yapiyor sanirim onemli olan folikullerin de kalitesi.Gelecek ay tekrar baktir canim dusene kadar baktir ay atlama , esin izne gelebilir belki bu sebepten o zaten tek asamada lazim onun disinda geri kalaninda tek olsan da sorun olmaz canim askere gitmeden olmasi lazim diye stres yapman da kotu etkiler.Amhin iyi oldugu icin senin fshin stresten de etkilendigini dusunuyorum ben yasin ileri de degil cunku kafani biraz rahatlatabilsen daha kolay olur belki canim.Bana doktorum fsh 10 a yaklasirsa baslariz 20lerde kalirsa ertesi ay tekrar bakariz demisti ben de dedim benim 30 fsh 10lara inecekte ohoo aylar surer dedim bu ay hic ihtimal vermiyordum tedaviye baslayabilecegime 8 cikti fsh belki onun da etkisi olmustur fsh uzerine kafam rahatti.Dheayi en az 3 ay kullanman gerekiyor ona gore sure ver kendine cok kasarsan da kotu etkilenirsin.

Son düzenleme:
Elann canim bazi dr lar anliyor ya.bhcg ile anlasilabilir dusuk.birde bu gelen pihtiyi suya tutuyormussun pihtti dagiliyosa adet dagilmiyor parca gibiyse dusukmus.dusugun agrisi daha cok olirmus sokulur gibi.hic yasamadim ama oyle derler

Canim sana ozelden msj aticam bakarmisin

Elann canim bazi dr lar anliyor ya.bhcg ile anlasilabilir dusuk.birde bu gelen pihtiyi suya tutuyormussun pihtti dagiliyosa adet dagilmiyor parca gibiyse dusukmus.dusugun agrisi daha cok olirmus sokulur gibi.hic yasamadim ama oyle derler

Canım bhcg mi öğrenmemişti daha. Sonuçlar 5 te çıkacaktı ben de yarın öğrenirim diye gitmedim bir daha zaten kreşten kızımı alacaktım hiç vaktim yoktu. Bu arada Allah yaşatmasın canımcım.

kızlaar merhaba canlarr....hyırlı hafta sonlarınız olsuunn..dün akşam eimin işi vardı beni arkadaşının eşinin yanına bıraktıı..epey konuştuk durumuuzu biliyordu bayan sordu bende kabaca anlattıım..laf lafı açtı iş yerindede eşine tkılıyorlarmış ir sen kaldın oğlum kısır mısın nesin diyee..söyleyip söyleyip gülüyorlarmış okadar zoruma gittii ki tutamadım gözyaşımı bıraktım kendimii pislikler dedim..içimden de ALALH BELANIZI VERSİN DEDİM..ŞU AN yazarken de tutamıyorum kendimii..ben eşime soruyordum bana soruyo herkes sana da soruyorlamı yok diyorduu en son sorun sende mi eşinde mi diye sordu biri bende sorun yokk nasip dedim dedii....benim huyumu biliirr o yüzden bana tek kelime etmemiş hani böle deyip gülüyolar demmedii hiiçç..bayana da eşi anlatmışş böle diyolar diyee..ben zaten çalışanalrı az çok tanıyorum o yüzden aman sen izin alma ben tek giderim hastaneyelaf söz olmasın sana şaka yaparlarr hastaneye gittiğimiz duyulmasın derdim.. hep tek gittim öğleden sonra okulum yok benim kimsenin haberi olmuyordu gittiğimden..lafa bakar mısınızz kızlaarr ya canım okadar yandı kii ..çok içten diyorum o diyenlerin ALALH BELALARINI versiinn ..bana sordukarında eşime anlaırım hep şu sordu bu sordu sonunda da ağlarım ama eşim bana hiiç anlatmaz kii ona da hep soruyorlar dalga geçiyorlarmışş..bu muhabbetleri yapanda erkkelerr erkek ağırlıklı çalıştığı yerr..kimin dediğini de tahmin ediyorum yüzünü görmek istemiyoruumm...

canımcım ben başkent üniversitesi hastanesinde yaptırdım,ama fkb düzende yaptırdı.düzen çok iyi nevşehirde varmı? sanırım ücretide 144 tl gibiydi, ama ihtiyaç olsa dr.un derdi sanırım.
caanım düzen hastane ismi mii..ünivesite hastanelerinde m iyapılıyorr buu dr istemedi bişey demedii ama ben merak ediyorum zaten bi kayseride bir doktora gitmek istiyorum..

Evet cnm folikul deniyor yumurta hucresine.kist degildr muhtemelen yanlis anlamissndr cunku kist olsaydi klomen veemezdi klomen bazen kistte yapabiliyorms cunku.Her şerde bi hayir var cnmcim biliyorsun.gebeligin cok zordu zaten.zaten dusmesi de saglikli olmadgini gosterir.canim ben simdi anlamadim sen adet degil misin?.ayrica kafan karismasin gebe olsaydn dr muayenede rahim kalinligndan ,keseden filan anlardi..

Cnm bence kadin sirf senin canini yakmak icin abartmis.gecen gun de bahsetmistim.kadin kadina yapiyor zaten.bir noksanlik gorse hemen hemcinsinin canini yakar.ben kadini hic samimi bulmadim gercekten oyle bir mevzu olmus olsa bile uzulecegini bile bile sana soylememeliydi.dert etme canm bak su an calisma asamasindasin.bosver onlari.beddus etme doner gelir seni bulur.Allaha havale et.benim esime de diyorlarmis yaahu senin gibi heybetli bir adam niye tek bir kizla kalmis diye.kendisi bana anlatyor.kimsenin hayati mukemmel degil herkes kendine baksin sorunlarina baksin.insanlarin sorunlarini kendine dedikodu yapan insanlar benim gozumde basit zavalli insanlardr.kaile almayacan boylesini.bosver

Haftaya pazartesi test yapicam cnm.bakalm hayirlisiyla olur insallah.senin durumun daha iyi masallah.umarm tekrar hamis kalirsn.

unları epey konuştuktan sonra söyledii iyi şeyleri de söylediiii unu da söyledi o yüzden inandıım..haniii kıskançlık yaptı canıı yakmak istedi gibi gelmedii n bileyim gene bilinmez tabiii..eşim onun eşine ben karımı çook seviyorum çocuk istiyoruz ama olmassa da ben çok seviyoom karımıı demiş..bunu da anlattıı ne kadar seviyo eşin seni dedii..ALLAH HAVALE EDEYİM DOĞRU DEDİİNN..bir de farahcıım ben iliyorum çalışma ortamlarını şaka güya herşeyle dalga geçiyorlar herşeylee...

Canim insanlar boyledir ben de bunu bu hastalik ve erken evlilikle cok net tattim herkes kendi hayati mukemmel gibi baskasinin eksigini gedigini iyice gunyuzune serme pesinde.Hepsini Allah'a havale et canim , insanlar bazi laflarin karsisindakinin canini nasil yaktiginin farkina varmiyor cahillik iste ettikleri laflar.Ben de cok takiyorum insanlarin laflarini elimde degil esim hic takmaz ama sonra onun bakis acisiyla bakiyorum o kimki neden takayim onun lafini diyorum gercekten daha mantikli bir bakis acisi :) ben bu cocuk mevzusunun bizim toplumda asilmasi gereken bir yara oldugunu dusunuyorum insan basina gelmedigi muddetce anlamiyor hatta bazem basina gelen bile bunun Allahtan oldugunu bilmezmis gibi konusuyor.Olgunlasmamis erkek surusu de gec canini sıkma sen cok gecmeden anne olacaksin ben inaniyorum hepsi agzinin payini alir o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…