fsh yüksek olanlar

günaydın canım bayağ erkencisin kızın uyutmadımı yoksa annesi..hafta sonu sıkıcı geçti inş bu hafta güzel ve umut dolu bir hafta diliyorum herkeze..bugün fb li dualarımız canım inş güzel haberlerle gelicek..​
Evet tatlim buraya yazdim tekrar uyudum.sekercigimin haberini aldim havalara uctum.gun dogmadan neler doguyor rabbime sukur.ev hanimligi yapiyim simdide yemek yapmak bile kac saat suruyo
Sen nasilsin tatlim

canımcığım sihtiyacyaşın küçük o yumoşların hepsi dolu çıkıcak Allahında izniyle inş güzel haberler vericen bizlere sonrası en kaliteli dölenicek..​
Gulnevasana ihtiyacim var bir bak hele ya...ses ver burdamisin...

AYY ÇOOK SEVİNDİİMM VALLAAAA..ne güzel bir habeeerrr ayy çook şüküürrrr...
ebecim sen gittin mi doktoraa...

okulum canimm biraz önce çıktı fsh 4 e düşmüş sok oldum.ama e2 673 e yükselmiş galiba 17mm olan yumurta catlamadigi icin öyle çıktı . prolokatin 43 cikti yuksek maalesef. .tup bebek olur mu bilmiyorum yarin gidecem sabah tup bebege.

canım benimde 3 aşılama yapıldı yumurtalarım zaman zaman çatlamadı çatlatma iğnelerine rağmene2 yükeselmesi fsh çokk düşmesi neyi ifade ediyor merak ettim

chorimonu ben kullandım. Çatlatma iğnesi. hcg hormonu var. Diğer iğnelerle aynı özellikte.

burdayım canım hayırola...​
Gulnevacim fsh 4 cikti.prolaktin 43 e2 östrojen 673..17mm yumurta catlamadi acaba kist emi dönüştü. Tup bebek yaparlar mi sence...

canım kanaman adet kanamsı gibimi e2 çok yükek çıkmış acaba yumurtan çatlamak üzeremi..e2 yüksek çıkınca fsh genelde düşük çıkar buda yalancı düşüş olur canım..prolokatininde çok yüksek yarın mutlaka git canım doktora bu ay büyük bir ihtimale tedavin başlamayabilir..tam olarak söküldünmü sen e2 yükslemiş nedense bu adet kanamasıda olmayabilir..

Bilmiyorumm kanaman adet kanamsı gibimi e2 çok yükek çıkmış acaba yumurtan çatlamak üzeremi..e2 yüksek çıkınca fsh genelde düşük çıkar buda yalancı düşüş olur canım..prolokatininde çok yüksek yarın mutlaka git canım doktora bu ay büyük bir ihtimale tedavin başlamayabilir..tam olarak söküldünmü sen e2 yükslemiş nedense bu adet kanamasıda olmayabilir..​
Bilmiyorum gulneva kanama cok yogun degil hatta cok az yarin olaydi hayırlısı ile bakalım. inşallah başlarlar yaa..

burdayım canım hayırola...
Gulnevacim fsh 4 cikti.prolaktin 43 e2 östrojen 673..17mm yumurta catlamadi acaba kist emi dönüştü. Tup bebek yaparlar mi sence...
canım çatlamasada kist oluşsada bu kadar yüskelmez e2 çook yüksek bence..prolokatininde yüksek çıkmış..yarın doktora git mutlaka..

canımcığım şimdi tedaviye başlamayı düşünme bu değerlerle doktor başlamaz tedavine büyük bir ihtimale ve bu değerler doğrumu adetin başladımı..salığımız daha önemli canım ya büyük bir ihtimale sökülmedin adet başlamadı bence.. hamile olabilirmisin acaba hamileleikte prolokatin yükselirmi sen ebesin sen daha iyi bilirisin..

aynen canım hergün ev işi yapsan mutlaka yapıcak iş bulursun ev işi hiç bitmiyor..birde yemek derdi var hergün düşün ne iyicez ne yemek yapalım..birde sende göbekte bebekte var Allah kolaylık versin ev işlerinde..

fb haber varmı kızlar ya çook merak ediyyorum..​
Gulneva beta hcg 0.100 canim gebe degilim neden böyle yüksek cikti anlamadim.dr da yarin sabah 10 dan12 e kadar ordaymis yarina kaldı.

AYY ÇOOK SEVİNDİİMM VALLAAAA..ne güzel bir habeeerrr ayy çook şüküürrrr...
ebecim sen gittin mi doktoraa...
canımcığım sen nasılsın senin test tarihin ne zaman.. güzel haberler duymaya ihtiyacı var bu topiğin..hamişlerimiz çoğalsın inşşşşşşşşşşşşşş...

fb haber varmı kızlar ya çook merak ediyyorum..
Gulneva beta hcg 0.100 canim gebe degilim neden böyle yüksek cikti anlamadim.dr da yarin sabah 10 dan12 e kadar ordaymis yarina kaldı.
canım sen bir bitkinin suyunu içiyordun o bozmuş olabilirmi hormonlardaki dengeyi..bazısına iyi gelen başakasına iyi gelmez..bende hayıt aslan pencesi kullanmıştım çikolata kisti yapmıştı bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…