fsh yüksek olanlar

Elann tatlim soyle soyleyim normal 2.gun adetinin tahlil yaptiriyosun.kontrole gidiliyor orda kontrol ediyo follikulu ona gore igne ilac veriyor.sonra yumoslar buyuyunce yine kontrol var yeterli olgunluga gelmisse catlatma ignesi yapiliyor .bu catlatmadan tam 36 saat sonra yumoslarin toplancak onu da alltan yaipyolar canim o kacinilmaz ama anestezi aliyosun uyuyup uyaniyosun.sonra esin sperm veriyo yumoslarin durumuna gore de transfer.transfre 5 dk suruyo dr ekrana bakarak yapiyo orda uyaniksin.tatlim mecburen alttan aciyosun zor ama iste bebis icin ne yapalim .tup bebekcilerin cogu da erkek .bayan da bulabilirsin ama tatlim rahat edemezsen bayana yaptir

zaten bu kan alırken yanlış almalar yanlış sonuç bakmalar istenene bakmamalar poffff ebruyada aynı şeyi yapmışlar kaç defa boş yere kan verdi yavrucak. soğan kürü ile inşallah bu kistin geçer gider incir ve havuçta çok iyi. Allah ın izniyle mart a kadar falan denersiniz olmazsa tüp bebiş yaparsınız. haaa bu arada iğneleride göbüşten kendi vuruyorsun. işlemi erkek dr. yapsa bile yanında mutlaka bayan hemşire falan oluyor, bebiş için katlanılıyor tabii, ha bu arada fkb nin dr.uda kadın. gen art ta. onuda düşünebilirsin buralara yolun düşerse.2 güne bir iğneleri vurdukça yumoşlar ne alemde dr. çağırıp bakıyor. çatlatma iğneni ona göre veriyor.korkma bende çok korkuyordum iğneden vajinal haptan ultrasondan falan insan hemen uzmanı oluveriyor,insan sağlıklı bir evladı olsun diye vesile olan dr.lara inanıp güvenmek zorunda.
inşallah yarın 4-4:30 gibi hayırlı haberler paylaşırım. Allah razı olsun, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah :)

Slm cnm.evet benim de cok batmalarim var kist mi degil mi gidip baktrcam bugun.p tesi catlatma ignemin 15.gunuydu.test yaptrdm.negatf cikti.ama 2 ciktgi icin laborant kiz tekrar yap dedi.iste bugun gidcem ona da baktrcam.gerci bisey cikacagini sanmiyorm ama belirszlk bitsin diye iste.sogan kuru 30 gun muydu cok degil mi kiz? Daha az yapiliyodu diye hatrliyom.neyse yarasin sifa olsun cnm.doktoru da ihmal etme.

canımcığım şekline bakarak kistin çikolata kisti değilmi anlayabiliyorlar doktorlar aslında inş çikolata kisti değildir benimde çikolata kistim var nerdeyse 1 sene oldu gitmiyor benim kistimde 18mm ve 12mm yakın iki tane çikolata kistim var..doğum kontrol hapı kullandım 3 ay gitmedi gitmeyi bırak küçülmedi bile..ama seninde doğum kontrol hapının denemkte faydası vardır diye düşünüyorum..canım adetin 7 günü başlanıyor kür iki hafta yapılıyor soğan kürü..benim tek kistim soğan kürüden sonra gitti aynı zmanda fsh düştü soğan kürü sonrası hata 6 ay çıkmayan yumoşlarım çıkmıştı..

güzel haberlerle gel canımcığım inş hamişsindir..

canlar uzun zamandanberi yazamadım..benim incir kürüm cumartesi sabahı bitiyor 21 tamamlamış olucam son bir haftadan beri havuçla karıştırıp yapıyorum..dün akıntım vardı canlar yumurtlamışım çatlamak üzreymiş gibi bir akıntı ayrıntıya girmeyeyim..bakalım canlar gün aşırı çalışmalarımız devam ferahçığımın dediği gibi adamımı kurutum ..dün iş başvurusu yaptığım yerden haber geldi görüşmeye gittim işe alındım canlar bende iş kadını olucam inş.. daha önce yapmıştım o işi tecrübem var diye hemen işbaşı verdiler..görüşme yaptığım adam bana sormazmı yeni evli sayılırsın neden çocuk yok işe alınıp 3 ay sonra hamile kalıp çıkıyorlar siz düşünmüyomusunuz çocuk dedi...Allahım sen afet yalan söyledim düşünmüyorum ihtiyacım var çalışmam gerek dedim..belgelerimi topluyorum pazartesi işbaşı yapıcam hareketli bir iş devamlı ayakta olucam..eskide çalıştığım yerde hamile kalıp çalışanda çoktu hamişken..Allahım bir kapı daha açtı tedavilerime bundan sonra daha rahat devam ederim hatta yumoşlarım olursa dondurmayı düşünüyorum..ama kasıklarda iğne batması gibi ağrılarım var şuan kasıklarım çok gergin nedense..inş kistlerim tekrar büyümemiştir incir küründen sonra..

Canim cok sevinfim calismak cok iyi gelecek kafani dagitacaksin inan.yumosunu da havuz yaptirirsin tatlim kaybin olmaz yumos olduktan sonra cok mutlu oldum haberine hayirli olsun insallah senin icin.

gülneva çok sevindim işe başlamana çok iyi olmuş birtanem, hayırlı uğurlu olsun inşallah...kafan dağılır hem, sana iyi geleceğine eminim..
incir de inşallah yaramıştır canım ya şifa olsun, gün aşırıda denemişsiniz sen hep diyorsun içime doğuyor doğal yoldan olacak diye, Allah kısmet ederse belki seninki yola bile çıkmıştır. kısmet..
benim yarın test günüm,sabahtan kan vericem akşam size haber veririm inşallah 4-4:30 gibi
hadi bakalım iş kadını göster marifeterini :)

Selam kizlar gununuz guzel olsun.tedavileriniz guzel sonuclansin insallah.cok seviliyosunuz
sağol cnm aminn inşallah.ben tedavi başlamadım daha biliyorsun fsh nedeniyle. ama inşallah şekerden iyi haberler gelecek. senin de az kalkdı Allahım yardım etsin cnmm. dua et bizlere de cnm bol bol.sen benim moral kaynağım oldun ezgi durumumuz çok benziyor senle..inşallah bu yolda Rabbim hepimizi güldürsün..

cnmm hayırlı olsun işin inşallah.iyi olmuş hem kafan dağılır biraz.hakkında hayırlısı olsun tatlım.

canlarr bir şey sorucam ben aslanpençesine bir hafta ara verdim baya 3-4 haftadır falan içiyordum.şimdi hafta sonu gene başlamayı düşünüyorum. sraçoğlu da öyle yazmış bir hafta ara diye.siz nasıl yaptınız.bir de her gün incir yiyorum acaba ürünü yapsam mı ki? prolaktinm bazen yükseliyor yükseltir diye yapmadım.. sadece yiyorum.

Gulnevaaa nasil sevindim senin adina bilsen :) cook iyi olmus zamanin daha hizli gecer , anlamazsin bile kafan da dagilir hem , maddi yonden de size bir destek olmus olur coook iyi olmus canim :) hadi bakalim biraz degisiklik ve hareket iyi gelecek hayatina evde otur otur insan bunaliyor yemeye icmeye sariyor yahu.Insallah sen de o ise baslayip hamile oldugu icin birakan kadinlardan olursun :)) yalniz adam da cok acik sozluymus ya nasil sormus oyle pat pat.Hadi bakalim simdiden basarilar yeni isinde :) Rahmin guzel olursa transfer de ettirirsin canim olmadi havuz yaparsin neyse sen ony dusunme simdi yeni isine odaklan su gibi gececek zaman artik :)

güzel haberlerle gel canımcığım inş hamişsindir..
Slm cnm tesekkur ederim.gittim bugun dr a.muayene etti neyse kist yokmus temizmis.rahim duvari kalinlasmis biraz.ya adet olcam ya bebis vardr.tekrar betaya baktrdm yarin cikacak.negatf olsa bile adet olayım bari ona raziyim.
işe baslanissin cnm cok sevindm cok iyi olur hem maddi hem manevi destek olur.ise baslamak rahatlatack seni.gor bak bence kendlginden hamis kalcan..

SLm cnm.saracoglu oyle demisse ona uy cnm.bi hafta ara vererek yap.bence de incir kuru yapma inciri oyle ye.zaten dr larda oyle yiyin diyor.yarasin cnm sifa olsun..

hayırlı cumalar canlarım,cumanın suyu yüzü hürmetine dualarımız kabul olsun inşallah...

Canlar bugun adetin 8.gunu gatada 8-10-12. Gunler LH testi yaptirmami istediler. Gittim doktor yeni gelmis yeni atanmis kisaca oykumu anlattim. Bana dedi ki fazla kafana takma bu fsh da amh da sonrdan duzelebiliyor. Ay nasil mutlu oldum anlatamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…