fsh yüksek olanlar

O senin ki de daha kotuymus anladim cnm ne guzel tip tutturmussun.sen hangi bolum istiyorsun

O senin ki de daha kotuymus anladim cnm ne guzel tip tutturmussun.sen hangi bolum istiyorsun
Ben hep cocuk doktoru olmak isterdim

Ebrucum canim bu sikintilarinin sabrinin karsiligi guzel olacak insallah.dr iyiymis canim ne guzel herseyi detayli istiyor karambole olmayacak.sabir biraz daha canim
Insallah gebesindir haberdar et bizi
Canim hasta oldum ben . Artık haftaya yaptırayim pihtilasmayi bugü n arayacam doktoru süt hormonu için ilaç yazdı onu tedavi etmeden tedaviye başlamaması gerekir..sekreter kız dün doktorla konşturmadı 2. gün gelecem mi dedimm evet dedii banaaa......ama benim kafama yatmadı..eşime diyorum sen doktor musun da karar veriyoon diyor bnaa..bende enfeksiyon varmış zaten şüpheleniyordum onun için de antiiyotik verdi ir ay kullanılacak nerdeyse bunlar varken sence tedavi olur muuu..benim vucut herbirini nasıl kaldırsıın..

Ne enfeksiyonu idrar yolu icin mi.1 ay cok degilmi ya .bipmiyorum ki ebrucum ya prolaktini dusurecek once.bunlar iste gebe kalmaya engel o yuzden o zaman sen bu ay gitme antibiyotigin bitince git bence hem tahlili de yaptirirsin

Senin ki tutarsa cok iyi bir umut olacak bana bazilari gatayi sevmemis bazilari cok sevmis bende seviyorum hemsire nilgun abla var ariyo beni bana uzulduler hocalar kurula girdigim de aaa sen kurula girdin mi 24 kasimdi galiba ordaydim ben
ben de 23 ünde girdim konseye, muhtemelen aynı anda. hatırlayamadım ama seni.tatlım üzülmekle olmuyor bir çaresine bakmak lazım işte elimizden ne geliyorsa deneyeceğiz gerisi Allah ın takdiri.dediğim gibi canım Allah kısmet etmezse Temel Bey ile devam ederim ama lab.ı değiştiricem.çünkü çokta memnum kalmadım hastane olarak.ama Döllenmeyen yumoşlarımı 1 gün daha beklettiler mesela hemen son vermediler tedaviye.bu çokk iyi bir şey.

canım bu kandan ne dir senin çektiğin hayırlısı ne diyim.enfeksiyon tedavisi genel olarak 1 -2 ay sürermiş. prolaktin çabuk düşer ama merak etme. Hadi Bismillah dedin başladın,herşey iyi olacak Allah ın izniyle.istersen bu reglini atla önümüzdeki ay hem enfeksiyon geçtimi diye gidersin hemde yine yumoş muayenesi olursun. biliyorum 1 ay ertelemek bile seni huzursuz eder şimdi ama tabiki son karar senin kuzum.

Çok teşekkürler bilgiler için.

Çok teşekkürler. Dün gittim görüşmemi yaptım. Endişelenecek birşey yokmuş. Rahatladık biraz açıkcası. Emin ellerde olmak güzel.

Amh testi cnm ins istedigin bolumu kazanirsin cnm sizin iste cok zor 6 yil okuyorsun zor
Senin kac ki canim? Valla ne yalan soyleyeyim bolum kazanmaktan once mezun olabilirsem iyi olacak araya evlilik , cocuk derdi falan da giriyor mezun olabilirsem ne ala.

Çok teşekkürler. Dün gittim görüşmemi yaptım. Endişelenecek birşey yokmuş. Rahatladık biraz açıkcası. Emin ellerde olmak güzel.
Merhaba skmg herseyin yolunda olmasi cok guzel.kac tane folikulun vardi? Hadi insallah guzel guzelce buyur yumoslarin can olur sana. insallah bebisini kucagina almak nasip olur.biz de masallah diye severiz artik.Iste bazen hersey yolunda olsa da ALLAH ol demiyene kadar olmuyor.bilim ,tıp yetersz kaliyor.Rabbim ol desin...

Son düzenleme:
Cnm ayni girmisizdir ben esimle geldim uzun boyluyduk ikimizde ikinci sirada oturduk onumuzde kapali bir bayan vardi senmiydin acaba

canım tedaviye başladınmı hangi merkezdesin..kaç yumoşun var..

canımcığım bence doktoruna git 2 gün bakılsın yumoşlarına kullanıcağın haplarıda sor haplara deva ederken tedavi başlatrımı doktorun karar versin onlar bizlerden daha iyi bilirler..sen tüp bebekmi düşünüyorsun canım..güzel yumoşların varsa tedaviye başlarısn toplanır dondurulur sonra enfeksiyon için hap kullanırsın yani doktor kontorlu altınd ol tedavin devam etmesede..

FSH YÜKSEKLİĞİ: 40 yaşın altındaki bayanlarda" hipergonadotropik hipogonadizm" (yumurtalığın çalışmamasına bağlı FSH hormonunun kanda artması) gelişmesine bağlı olarak adetin kesilmesidir.Tanısı ise en az 3 aylık oligo-amenore(adetin seyrelmesi yada kesilmesi) durumu ile birlikte en az 2 kez yapılan ölçümlerde FSH hormon düzeyinin menopoz değerlerinde çıkması ile konulur.
Tanının doğruluğu önemlidir; Çünkü bu durum ovaryan fonksiyonların kalıcı olarak kesilmesini ima eder. Gerçekte POF’lu bayanlar tanıdan itibaren 10 yıllık süre içerisinde aralıklı over fonksiyonu gösterebilirler.
Öyle ki tanıdan sonraki yıllarda bazı kadınlarda gebelik gerçekleşebilmektedir.
(hastane.com.tr alıntıdır)

Ne enfeksiyonu idrar yolu icin mi.1 ay cok degilmi ya .bipmiyorum ki ebrucum ya prolaktini dusurecek once.bunlar iste gebe kalmaya engel o yuzden o zaman sen bu ay gitme antibiyotigin bitince git bence hem tahlili de yaptirirsin
idrar yollarında değil rahim de mi oluyorr kii..orasını tam ilmiyoom bende akıntı oluyorduu canım nevşehrdekine sorduğuumda yumurtama zamanındasın tm belli olmuyor demiştii..kayserideki de enfeksiyon var dedii onun için antibiyotik verdii kurutur inşALLAH..SÜT HORMONU için verdiği dostineks hafta da 2 defa dedii 8 tane var içinde o da bir ay eder ..yarın gitsemm bana ilaç verirse ben kullamak istemiyorum çünküü çok mantıksız değil mii..evet evet adetm bitince gidecem smir testi filan da yapmıştu onu alırım eşimin sperm testini de gösteririz ...sonraki ay başlayayım ..
he valal ben aksilikleri öle bir çekerim kii gene gerçek oldu bu lafım..1 ay ertelemek huzursuz etmiyor canım bu ay başlamak huzursuz edecek zaten..adet itince gideyim benn..
canım tüp bebek değil bana kalsa hastane çilesin, görünce dedim gel tüp bebeğe gidekk diye eşime..dedii sen neyaptığını bilmiyon nerden çıktı şimdii tüp bebk hani biraz daha bekleyecektik..iyi dedimm bekeleyelim duralım hastanede...bir de dün doktrda beklerken 3 bayan vardı 2 sinin de olmamış iri 4 yıllık evliydi aşılama denedik olmadı bu ay tekrra dedii.diğer bayan da aşılama yaptıracakmış ilaçları 1500 tl verdim mi öle bişe dedii..dedim tüp bebekdeki ilaçları kullanıyor herhalde bu doktorr..korktuumm tüp bebk dışında o kadar ilaç kullanmayaaa..bakalım hayırlısı da en bu ay nevşehirde kafa tomografi mi oluyor ondan çekilecem bi de endokrine gidecem..benim süt hormonum daha önce de yüksekti en düşük 24 ü gördüm ben ..doktora sordum kafamda bişeymi var acaba diye bu değerde olmaz 100 ve üstü olursa zaten yönlendiririz demiştii...ama doktorlara çok da inanmıyom kendi doktorun olacan ilk bastaa..

canımcığım eşini bir şeklide ikna et fsh yüksekse aaşılamayla hiç uraşma çünkü doğal ve aşılama arasında fark yok gibi..ve üstelik doktorum yüksek doz ilaç veriyor aşılamada yumurta büyütmek için yazık günah o kadar doz ilaçtan sonra tüp bebek yaptırmak daha mantıklı..canım geçmişini tam anımsayamadım kaç senelik evlisin fsh ve amh iyi durumdamıydı..

Canim 1 yıldır korunmuyoruz 16 aylık evliyim. Benim fsh sorunum yok herhalde martta 14 çıkmıştı sonra bu zamana kadar hiç yüksek çıkmadı normal değerlerde çıktı. Bende prolaktin sorunu var bence. Aşılama demedi doktor zaten de ama yüksek doz kullanacam demişti. Yarın gitmeyecem zaten adeti bitsin gidecem bi de ne kullanacak onu soracak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…