fsh yüksek olanlar

Oo cok iyi yapiyorsn sporun hormonlar ve yumurtalar uzernde bayagi olumlu etkisi var.ben de 1, 5 aydr duzenli spor yapiyorum.7 kg verdm.ha bu ay hamile kalcam ha bu ay derken nasılsa kilo alcam dedim saldm kendimj epey bi kilo aldim.ama ben de hep tereddütteym spor yaparken acaba hamileysem :)) oluruna biraktm kismeti varsa en agir sporu yap bisey olmaz.bi tandgm hamile oldgndan haberi yoktu perde asarken cok kötü dusmustu.ama hiç bisey olmadi saglkla bebegni dogurdu.surekli beklenti hallermzi biraksak daha iyi olur sanki.hayatta oyle degil mi beklentiyi yüksek tutunca sonucta mutsz olmuyor muyuz.kocadan beklenti yüksek olur hooopp al sana hayalkirikligi adam degisti diye ağlar dururuz adam aynidr halbuki.biz cok sey beklemisiz..arkadas aile akraba hep boyledr..biraz alakasz yazdm galiba toparliyim :)) demek istedgm hamileligi dusunmuyorz oyle bi beklentiye girip uzulmuyorz.kismette varsa gelicek...

Aslında ben de hiç takmadan yapıyordum,bir kaç yerde "hamileliğimi bilmiyordum spor yaparken düşük yaptım "diye okudum.Ben de korktum.Evet beklentiyi yüksek tutmamak lazım.Akışına bırakmak lazım .Eşim çok kızıyor bana çok takıyorsun diye, onun için girmemi istemiyor nete.Bu arada ben de ilk hedef olarak 55 i belirledim.Yüzüm çökmezse üniversitedeki kilomu yani 50 yi hedefleyeceğim :)

Ayy ne guzel ya ama kilon iyi canim niye kilo vermek istiyosun ki.bende yuruyuse basliyorum bugun
Hadi hayirlisi

Ezgiiii Ben 3 yıl olacak evleneli ve fsh 89 u gördü. .ne olur haline sukret. Inan ki bizim durumumuz sana göre çok daha zor. .artık kimseyle görüşmek istemiyorum. ..Çünkü herkes sizde akıl yok diyo...

Suru gibi cocuk yapinca akilli olunuyor sanki.bugun bi velim gelfi cocugunun dersleri cok cok kotu ve asiri derecede temizlik problemleti var ve kadinin butun cocuklari oyle su an yine hamile...kadin cocuklari ile 5 fk oturup ilgilenmiyor sirf eltisi ile yarisiyormus senin cocuk az benimki fazla diye bunlar akilli ise evet biz de akil yok.

Ayy ne guzel ya ama kilon iyi canim niye kilo vermek istiyosun ki.bende yuruyuse basliyorum bugun
Hadi hayirlisi

Yok yok Ezgi bir göbüşüm var dillere destan :) Herkes daha zayıflama diyor ama ben şu göbüşü görmek istemiyorum artık.Diyet falan yapmıyorum ,dikkat ediyorum sadece.Sporsuz da yapamam,bünye alışık :)

Oo ne guzel ben 60 lari görsem bayram edicem :) 80 e kadar ciktim.doguma girerken bile bu kadar olmamistm.neyse ki 7 sini attim.73 um suan benm hedef smdlk 65

Oo ne guzel ben 60 lari görsem bayram edicem :) 80 e kadar ciktim.doguma girerken bile bu kadar olmamistm.neyse ki 7 sini attim.73 um suan benm hedef smdlk 65

Ben 82 kiloyla girdim doğuma :) 24 kilo aldım.2 ayda gitti :) Sonra sporu bıraktım 62 ye falan çıktım.Şimdi 58.5 kiloyum,55 olmak istiyorum :)

Ben 82 kiloyla girdim doğuma :) 24 kilo aldım.2 ayda gitti :) Sonra sporu bıraktım 62 ye falan çıktım.Şimdi 58.5 kiloyum,55 olmak istiyorum :)

Benm yanmda pek kilon yok ama olsun form iyidr her zaman.hadi bakalm insallah hedefleri tuttururuz :)

Kizlar Saraçoğlu nu dinlednz mi bilmiyorum.elann diyince actm fsh 25 olan biri sogan ve incir kuruyle kisa surede hamile kaldgni soyledi.cok ta onemli bisey dedi inanarak uyguladm dedi.gercekten inanmk cok onrmli.gecen yil yapmistm bu kurleri açıkçası pek duzenli yapmamistm.bu ara yine baslamayi dusunuyordum zaten yarin basliyim en iyisi..

İzledim ben de .Dikkat ettin mi erken ......... deyince Saraçoğlu nasıl kızıyor :) Ve doktorlar o kadına da olumsuz konuşmuş ve şimdi 7 haftalık hamile.Sağlıkla alır kucağına inşallah.39 yaşındaki kadına da ............ya girmesin diye önerilerde bulundu.Ben Saraçoğlunu daha öncede dinledim bazen çok kızıyor duyarsız,acımasız doktorlara.Ben 11 nisanda başladım iincir kürüne,salı günü de havucu ekledim.Çok da inanıyorum.Hayırlısı artık :)

Benm yanmda pek kilon yok ama olsun form iyidr her zaman.hadi bakalm insallah hedefleri tuttururuz :)

Sağlık olsun da :) hedefler tutar.Benim boyum kısa 1.63 ideal kilom 55. ideal kilodan ziyade göbüşüm gitsin diye uğraşıyorum pek de bir şey yapmıyorum spor dışında :)

Söylemiyorum olmadığını zaten canım. Eşim tek erkek hepsi sanki kötü bakar gibi geliyor. .oyüzden uzaktayiz benim tayini en dolayi.belkide böyle olması daha iyi.

Bugun bir gebemden kan alıyordum. Bana dediki:geçen yıl geldiğimde sen hamileydin dedi..ona içimde bir alev topu indi sanki.suratima tokat yedim sanki..Hayır dedim.ama hamileydindedi. Diğer hemşire o dedim..

Cok ta hakli.bazi dr lar gerckten çok acimasz oluyolar.isinden cikamadklari şeylere psikolojk diye gecstryorlar ama hic anlamiyorlar hasta psikolojisnden.saglkli insanlari hasta ediyorlar ben de cok kizginim dr lara ve artk gitmiyorum! 3 yil olacak fsh maceram gerci fsh tan cok doktorlarn lanetli konusmalarndan bozulan psikolojmle ugrastm.neyse ki durumu çözdüm artk.dr lari filan takmiyorm da gitmiyorm zaten...ben de yarn basliyorm inşallah Saraçoğlu na cokk gguveniyorm.zaten ictgm bitki kapsullerm var sogan ve inciri de eklicem...

Söylemiyorum olmadığını zaten canım. Eşim tek erkek hepsi sanki kötü bakar gibi geliyor. .oyüzden uzaktayiz benim tayini en dolayi.belkide böyle olması daha iyi.

Canm sen dogulu musun?daha dogrusu eşin

Son düzenleme:
Kızlar saraçoğlunu meal atmistim cvp geldi şimdi. ..Civan pencesi ve hayıt tohumu ilaciymis tavsiye ettiği 2 50 tl mis.alamam ama çok pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…