- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
15 gündür almisim duruyor orda.olmadi yarin ona da basliyim.gecen yil bi teyze bi macun yapmisti bana cok iyi gelmsti fshim düşmüştü kendlgmden adet olmstm ama uzun sure yiyemedm bi anda midem bulandi.ona da mi baslasam yine mi ne..bitki komasina girnesem iyi :) ama o ictgmz ilaclardan iyidr az once forumda 5 yil sonra hamile kalan bi arkadasn hikayesni okudum bitkilern gücüne bi daha inandm.incir kuru adacayi vs içmiş hemen sonuc almis.haydi kizlar biz de dort koldan calisalim.durmak pes etmek aglamak sizlanmak hele hic yok!hadi bakalm bu ay boş durmk yok...
Tup bebek yapacam demedi tatlım. .takip edelim seni dedi..pazartesi adetim yogunlasirsa gidecem hormonlarıma bakacak lar fsh kaç oldu acaba? Catladim meraktan:) amh cumartesi verecem.10gun sonra çıkar sonucu.ankaraya gidiyor ya ezgi...0.14 tü. Bence 1 çıkar sence ezgiiii? ??
hoşuldukk sizde yüksek iken hamle kalmışsınız ..ALAH ım ol derse oluyorr ne yaparsak yapalım..bende kafama çook takarım geçen ay kalkıp kalkıp ağlıyodum uyuyamadım bi kaç gün..hiiç çocuğum olmyacak gibi düşüneye başlamıştım sonra saçmalama dedim kendime ALALH bilir dedim de toparladım ..eşimle karar aldık biraz kafa dağıtacaz gezecez tozacaz :) münkün olduğunca ..artık hayırlısı bakalımm..
Tovbeéee rahmi olmayinca bebekler nerde buyumus canim rahim nakli filan yapilmistir o kadinaInsallh cnm umudunu kaybetme.ne olmaz denen şeyler oluyor.bugun eşim söyledi bi arkadasnin eşi kadinin rahmi yokmus.ama allah büyük ya dogal yolla ikiz sahibi olmuş. Dusunebiliyor musun rahmi yokmus.mucizeye bak.allah istedi mi fsh mis amh mis viz gelir tiris gider.yeterki dua edelim sabirla tevekkulle bekleyelm.dermanmizi arayalm ne sifa olur bilnmez.nisan yagmuru biriktrdm dua okudum bugun içmeye basladm.yarin da saracoglunun kürlerine tekrar baslicam.bugun izledm 23 fsh la kadin kisa surede sogan incir kuruyle hamile kalms.dr olmaz dedgi halde.gecen yil duzensz icmstm yine baslicam.bunun dsnda bitki kapsullerm var hergun onlari iciyorm.bakalm brkleyp gorecez..
1 i gecer bence.1 bile ciksa cok iyi canim.. bu 0.14 un icinde bile kac tane yumos vardir
Sen daha iyi bilirsin FaRAH ama bence her ay birini dene bitkilerden..ne bileyim her bitkinin yanında incir ye...hepsi birden çok olur belki...genede sen kidemlimiz olarak daha iyi bilirsin tabi:)
Adetim yogunlasip bitsin.bende aslan pencesi içerim diyorum..bol bol da incir yerim...ALLAHIM IN IZNIYLE GEBE KALIP EVLATLARIMIZI KUCAGIMIZA ALACAGIZ INŞALLAH FARAH...BURDAN HERKES I ÇOK SEVİYORUM IYI KI VAR SINIF. .EZGİ SEN AÇTINBU SAYFAYI. ..senide kocaman seviyorum. .iyiki acmissin canım benim...birsürü dostumuz oldu sayende:)
Inşallah ezgim iyi haberlerle gelirim karşınıza. .iyiki varsın. .:)
Canım benim kahverengi geliyo kırmızı olmadı Ama köyü kahve..okuyabilirmiyim ki fatiha yi acaba..Canim bizim hala altin yumoslarimiz var merak etme hadi bu ay kur yapalim incir kuru .ben basladim fatihalarada yarin baslayalim.330 tane elann okudu gerisi bize 671 kalio bize emos
Canım benim kahverengi geliyo kırmızı olmadı Ama köyü kahve..okuyabilirmiyim ki fatiha yi acaba..
Aaa emosum olmaz ozaman adetin gelmis demekki eger 10 gunu gecerse adetin ozur kani olur abdest alip okuyabilirsin tatlim
Bi de emos ilk kim tedaviye baslarsa ortak onun icin ve hepimiz icin dua okumamiz lazim
Offff ya okumak istiyorum ben ama...esım okunur diyo...bir arastirayim ben bunu ezgi..
Ilk zamnlar normal böyle olmak onmli olan esiri olmamak bu negatif dusuncelerin.sana tavsiyem eşinin ailesiyle paylasma.ne kadar az kişi bilse o kadar iyi.kotu bi durum oldgndan degil allah beter dert vermesn sonucta allahtan gelen bisey ama bazen sorular baskılar nasil gidiyor tedavn sorusu bile dağ gibi agir geliyor.yukumuz daha cok artyor ve daha çok düşünür hale gelip iyilesemiyoruz...
doğru diyorsun haklısın ilk zamanlar öle düşünülüyoorr. kendi anneme dün anlattım hberin olsun diye..eşmin ailesine anlatmadım ama eşime dedim annene söyle bana sormasın stres oluyo soru soruldukça de dedim..her gittiğimde soruyo ya bana ya eşime..geçenkinde sizde yok mu dedi..bende yok dedim doktora gittim mi dedi hemen çook bozulmuştum..yakın arkadaşlarım biliyoor ama daha da anlatmayacam hayırlısı ne zamansa o zaman versin ALALH ım diyecek..bu arada anasınıfı çöğretmeniyim veller bir yandan soruyolar hocam düşünüyo musunuz..okudaki öğetmen arkadaşlar biliyor üsteleyince ende süt hormonu yüksekti onu dedim ..süyt hormonu yüksekmiş diye ..hayırlısı ile bebeklerimiz gelsin..
kızlar bende okumak isterim ama adetliyim bitsin bende alayım..
Tamam canim bitince 100 tane oku.bu arada ben de sinif ogretmeniyim.dikkat ettinmi bu skinti cogu okuyanlarin basina gelmis neden cunku okuyana dek stres iste stres.bosver anlatma bura bizim sir paylasim alanimiz burada anlat hep beraber yenecegiz insllh
Tovbeéee rahmi olmayinca bebekler nerde buyumus canim rahim nakli filan yapilmistir o kadina
Canim bizim hala altin yumoslarimiz var merak etme hadi bu ay kur yapalim incir kuru .ben basladim fatihalarada yarin baslayalim.330 tane elann okudu gerisi bize 671 kalio bize emos
Sen daha iyi bilirsin FaRAH ama bence her ay birini dene bitkilerden..ne bileyim her bitkinin yanında incir ye...hepsi birden çok olur belki...genede sen kidemlimiz olarak daha iyi bilirsin tabi:)
Adetim yogunlasip bitsin.bende aslan pencesi içerim diyorum..bol bol da incir yerim...ALLAHIM IN IZNIYLE GEBE KALIP EVLATLARIMIZI KUCAGIMIZA ALACAGIZ INŞALLAH FARAH...BURDAN HERKES I ÇOK SEVİYORUM IYI KI VAR SINIF. .EZGİ SEN AÇTINBU SAYFAYI. ..senide kocaman seviyorum. .iyiki acmissin canım benim...birsürü dostumuz oldu sayende:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?