fsh yüksek olanlar

Gulneva canım insallah hersey güzel olur tatlim bakarsın bu şekilde olur kimbilir. ..kandilimizin hurmetine inşallah gebe kalırsın hayırlısı ile aminnnn
amin inş canım kandil hürmetine tez zamanda kavuşalım sağlıklı meleklerimize..

canımcığım sağolasın ben incir kürünü 21 gün yaptım..adetin 12 günü havuçla birlikta yaptım değişen bişey olmadı mallesef hamiş kalamadım..ama bu ay yumoşum çıktı ortaya geçen ay hiç yumoşum yoktu..ama prolokatin biraz çıkmış mallesef..incir kürü prolakatini yükseltiyor doktor bu ayda yap işe yarıyor demişti bana ben prolokatin yüksek diye yapmadım..

Gulnevacim cok uzuldum canim ama doktorun catlamayi onleyici igne yaptirmadi mi sana nasil kendi kendine catlar oyle? Benim doktorum yumurtayi gordugu an catlama onleyici igne yaptirdi hemen yap dedi merkezde yaptim dusun.Ben anlam veremedim canim acikcasi.Bir de bu igne tedavisindense bizde klomen ya da cok dusuk doz igne daha iyi ya klomenle mi deneseydin acaba yine.Insallah dogalindan gelir canim bebegin.

Canim mehmet etdem hocayla devam etmeyi dusunuyorum
ben de ayni seyi düş ndum kucukken aldiklarini 31 aralika denk geldi bir de. Nova art olacak benim de sanirim. Doktorunun yaklasimi nasil memnun musun
Gazinin hocalari canim onlar ya iyi hocalar bence guzel secim olmus.Ben memnunum doktorumdan maddi manevi cok yardimci oldu klomenle deneyelim bu ayda dedi bakalim yine klomen kullanacagim.

çatlatma önleyici çarşamba perşembe iğne yaptım her gün canım yinede gitti kontrol aşamasında ordaydı bende gördüm sonra yok oldu çook ilginç ilk defa başıma geldi..

çatlatma önleyici çarşamba perşembe iğne yaptım her gün canım yinede gitti kontrol aşamasında ordaydı bende gördüm sonra yok oldu çook ilginç ilk defa başıma geldi..
Canim emin misiniz orda olmadigina sonradan ya iyice bakti mi doktor yani tam o anda nasil catlar ki ustelik igne de kullaniyormussun lh reseptorlerini kapatiyor o igneler sonucta.Cok ilginc ya ben de ilk kez denk geldim.

Canim emin misiniz orda olmadigina sonradan ya iyice bakti mi doktor yani tam o anda nasil catlar ki ustelik igne de kullaniyormussun lh reseptorlerini kapatiyor o igneler sonucta.Cok ilginc ya ben de ilk kez denk geldim.
bencede çok ilgnç canım doktorun dediğine göre iki türlü yumurta düşüp çatlarmış.biri kemerle çok sıkıştırılışa yumurta düşme oranı yüksekmiş iki çatlama sonrsı düşüşler olurmuş..bize dene o canı hemen aşılama dedi birde ben neden o parayı veeyim aşılamada 1600tl zaten ilaç yol 3000tl gitti..ben büyük bir ihtimale doktor değiştircem..

İşe yaramıştır canım. Ben hamile kaldığım ay biliyorsundur incir kürü ve havuç kürü yapmıştım. İşe yaramadı diye üzülmüştüm ama sonra hamile olduğumu öğrenmiştim hem de artık hiç öyle çok çalışma yapmamıştık yoğunluktan. Ben adetin 12. günü yumurtladığım için 3. günden itibaren havucu da ekledim kürüme. Hamile kaldığım zamanki gibi yapıyorum yani. Tüp bebekte prolaktin yüksekliği çok önemli değil diye bir şey okumuştum sanki.Yapsaydın keşke. Hayırlısı bakalım hepimiz için.

Esinin degerleri iyiyse asilama sart degil canim ya 1600 lira cok para neden verecekmissin haklisin.Kemerle cok sıkistirilirsa duser nedir ya cok ilgincmis.Bir de tam o an gitmesi ilginc yumurtanin.Hangi doktoru dusunuyorsun simdi gulnevacim?

Esinin degerleri iyiyse asilama sart degil canim ya 1600 lira cok para neden verecekmissin haklisin.Kemerle cok sıkistirilirsa duser nedir ya cok ilgincmis.Bir de tam o an gitmesi ilginc yumurtanin.Hangi doktoru dusunuyorsun simdi gulnevacim?
tıp literatöründe böyle bişey oldumu ilk bendemi oldu çook merak ediyorum canım..ya bizi çokmu saf görüyor bunlar orda başka bir doktor var klomenle yumurta büyütüyor başka bir doktorun yumurta takibini yapmayı izin veriyormuş..benim git gel çok masraflı oluyor memleketteki doktorumda çok bilgili biri..

O zaman degistir canim ya cok zor oyle git gel haklisin yani masrafi ve yorgunlugu cabasi.Madem hemen transfer ettirmeyeceksin klomenle denemenin zarari olmaz hem igne parasindan da kurtulursun canim bence klomeni tekrar dusun derim.Ben de adet olmayi bekliyorum yarin birgun olmam lazim normalde ama hic belirtim yok.28-30 gune uzarsa da fsh yuksek cikiyor hic istemiyorum uzasin

aynen canım ben klomenle tedavi istiycem direticem hata..inş fsh düşük çıkar canım.sen tedaviye başlarken fsh ölçtürüyormusun..

Hoş geldin, geçmiş olsun.Yaşın kaç canım? Ne zamandır biliyorsun FSF yı.

Elannnn canım benim ALLAH ŞIFA VERSIN INŞALLAH . İNŞALLAH incir kürün ise yarar sen hamile kalabiliyorsun o yüzden senin Şansın daha yüksek bızlere gore moralini yüksek tut gene olur inşallah sağlıkla doğurur kucağına alırsın bebeğini aminnn

Kızlar merhaba. benim fsh değerim 8.23 çıktı doktor yüksek dedi doğum kont hapı verdi.3 ay içip sonra bebek deneyin dedi..sizced mantıklı mı? bilemedim.siz fsh için ne ilacı kullanıyorsunuz?ayrıca lh değerim de yüksek çıktı

İnşallah canım . Rabbim önce sizlere nasip etsin inşallah. Hepimiz hamile kalırız ve sağlıkla doğururuz inşallah :)

Merhaba , geçmiş olsun. Senin Fsh yüksek değil bize göre. Bence doğum kontrol hapını lh yüksek çıktığı için verdi. Lh yüksek olunca kist oluyor kisti yok etmek için de doğum kontrol hapı veriyorlar. Benim çok bilgim yok nacizane fikrim bu :) kızlar daha iyi yardımcı olur. Geçmiş olsun.

aynen canım ben klomenle tedavi istiycem direticem hata..inş fsh düşük çıkar canım.sen tedaviye başlarken fsh ölçtürüyormusun..
Tabi canim 2. Gun olcturuyorum benim doktorum fsh 8 ken e2 110 diye bile bana bu ay olmaz dedi ben kendi kafama kullandim klomeni oyle buyudu yumurtalar.Bu ay da klomen deneyecegim insallah fsh 20 alti olursa.Bu kez doktorum dedi klomen kullanalim diye ama ilk tedavide kullandigimdan haberi yok.9. Gun gittim 13 mmdi menopur verdi bana ama ben kullanmadim klomene devam ettim.Klomen iyi canim ya igneler bize yaramiyor.

Canim laboratuvarin referans degerler de onemli eger folikul kisminda en yuksek kisim 8 e kadarsa yuksek 10 ve 12 ise normal , aralik onemli. Baska bir sorunun yoksa ben cok sacma buldum kistin falan yoksa dogum kontrol hapi sana ne yapacakmis ki? Fakat bence cocugu geciktirme fshin ideali 6-7 dir 8 de normal ama yine de geciktirmemekte fayda var.

Gulneva ya bir de ben senin 40 yas topigindeki mesajlarini gordum , kusura bakma ama sizin merkez bana biraz paraci geldi normalde bu muayenelerden falan para almamalari lazim benim bildigim bizim merkezde oyle cunku.Sizde daha opu asamasina gelmeden 1100 tl kitlemisler ya iyi yapmissin hakkini savunmakla.Istanbul tup bebekte kotu deneyimlerin olmasa emre beyi dusun derdim ama iste oranin da labinda olumsuzluklar yasadin.Ama hakkini savun parani al canim iyi yapmissin.Bahceci iyi merkez ama bu kadar somurucu olmalari iyi degil parani kaptirma canim bosa calisip didinip kazaniyorsunuz hep hakkini savun odeme para falan.

Elann canm seni gordugume cok sevndim.hayirli kandiller kuzum.Rabbim babaannene sifa versin.
Ah kuzu da kardes istemeye basladi demek.benim ki beni yiyiyo resmen.kimseden gormedigm psikolojik baskiyi ondan goruyorum:) dun bana yine kiziyo bu aralar cok gobeklendm de soylemesi ayip hem icinde bebek yok hem de bu kadar şiş.bari bebek olsaydi bu ne gobek
bir de pijama almstm gecenlerde giydim diyom yok bu genis ben bunu degistriyim yok anne degstrme belki hamile olursun.o zaman iyi olur.hayda gel de delirme.ona dua ettiriyodm devamli bilincaltina, ustune basina fena isledi.artik dua da ettrmicem.kardesle yatip kalkiyo unutsun biraz.
elan cim incir kurune sana yaramisti.umarm yine ise yarar kuzun gelir.ben de adeti bekliyorm 24 gun gecti.of ilac almak istemiyorm.ama ilacsz da adet olamiyorm.bitkisel takiliyim dedim bakalim olursam gidcem tup bebege.
ozletme gel yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…