fsh yüksek olanlar

canlar bugün burdaki doktoruma gittim iki yumoşum var tekrar tedaviye başladık bu sefer klomenle tedaviye başladı burdaki doktorum..bahçeciyi arayamadım aslında erbil bey perşembe cuma gel ama hava durumuna göre konşalım dedi..bende arayadım bugün yollar kar ve don bu durumda gitmek risk diyor eşim..burdaki doktrrumda yumurta büyüsün bahçeciye göndeririz diyor oraylada anlaşmaları varmış..ama erbil bey başka birinini takibini kabul etmiyor..burdaki doktorumada söyleyemedim ben ora tedaviye başladım diye..yumurtam olduğuna sevinemedim canlar arada kaldık..eşim yarın akşama erbil beyle görüşücem bu takip konusunda dedi bakalım inş erbil bey kabul eder başka birinin takip etmesini yumoşların..benden güzel haberler var bakalım büyücekmi büyüse bakalım dölencekmi..hayırlsıs canlar..

Tatlim cok guzel haber.erbil beyin bu takintisi da cok gereksz bence.sonucta alti ustu bir yumurta takibi.her kadin dogum uzmani yapar.kar kış her seferinde gidip gelemezsiniz.cok zor bu sartlarda.bence ordaki doktor takip etsin istenilen sonuca gelince gidersin opu icin erbil beye.hic dert etme ne guzel bak iki yumosun var.can olsun sana insallah..

cannım benim inan çok sevindim,maşallah yumurtalarına.yumurta takibine nedense bazı dr.lar çok fazla önem veriyor, mesela gata dada asla başka bir dr.un yaptığı takibe göre tedavi olmuyor,buna bende anlam verememiştim aslında.
senin ordaki dr.unda tüp bebek uzmanı mı?klomen kullanması da ayrıca çok güzel,bende klomenle denemek istiyorum bakalım.yollar gerçekten çok kötü,gelip gitmek bir dert...
Allah bir yol gösterecek inşallah ben inanıyorum,Rabbim yardım etsin o yumoşlar büyüsün döllensin kan olsun can olsun inşallah...

cnm sordum tabiki ama ordaki doktor hiçbr ilacın anlamı yok falan dedi. ben de üstelemedim artık.... öyle bir zihniyetleri var. ama ben boş boş durmak istemiyorum kullanıyorum ilaçlarımı....

kızlar gnc markanın menafor diye bitkisel bir hapı var menapoz şikayetlerin gideriyormuş galiba biraz araştırdım iyi gibi siz duydunuz mu hiç? bana eczacım önerdi baya etkili görenler olmuş falan dedi...aman iyice ilaç kolik olduk::)

Gulnevacimm cok sevindim canim :) Canim doktoruna de yollar cok kotu gelemiyoruz diye normalde etmez belki ama hava sartlari senin elinde olan seyler degil kabul eder belki ya.Hem yumurta 18 mm olduktan sonra ne onemi var nasil buyumus o asamaya gelebilmesi onemli bence fazla abartiyorlar ama sen yolu bahane et canim hadi bakalim yuzun gulsun bu tedavinde insallah :)

Ben de yarin randevu aldim gidecem bakalim bu aydan umidim yok ama fsh yuksek bence neyse napalim insallah subatta transfer olur embriyolarim sagsalim cozunur de.

Canim sen gercekten de cok kafana takiyosun ilaclari biraz rahat ol tatlim.dr un bi yonden hakli bizim bi ilacimiz yok daha dogrusu etkisi kanitlanan yok.bize genelde ostrojen ilaclari veriyorlar .hepimizin ilaclari ortak.dhea cylo gibi ilaclar ve bitkisel kurler.tatlim once kafani bi bosalt rahatla.tavsiyem ilaclarin yaninda cok bitkisel seyler alma ters etki yapabilir.insallah sonuc alicaksin canim

canlar iyi dilekleriniz için teşekkürler çook şükür hava şartları nedeniyle sadece bu seferlik doktorumu eşim ikna etti..pazartesi kontrolüm var bugün klomene başladım inş yumoşlar büyür..ben bu arada 15 gün sonra yine adet olmuştum mevlam neylerse güzel eyler..bizim umutlarmızın tükendiği anda bizi unutmayan Rabimizi varr..

Canimmm tedavin guzel devam eder insallah.bu arada takibe niye surekli oraya gitcekmissin ki ya o dr da bilir.tatlim yumosun buyuynce gider toplatirsin.gulnevammm rabbim guldursun yuzunu bu sefer insalllah

Merhaba topikte yazilanlarin hepsini okumaya firsatim olmadi ben 8 aydir 2.coxigu dusunuyorum bu ayda olmayinca bugun adetin 3.gunu hormon testleri yaptirdim. E2 59 FSH 11 Prolaktin 50 Ts 2 cikti. TSH in sinirinin 10 oldugunu bildigimden cok uzuldum. Prolaktin daha once de yuksek cikmisti dusurmustuk. Ama FSH icin hayit hapi verecek doktor sizce dusermi hamile kalabilirmiyim?

Hadi bakalim gulnevaaa cok sevindim insallah bu son olur canim yaa.Doktorunun ikna olmasi iyi olmus hem masrafindan kurtuldun git gel hem de tahlil falan hepsini tekirdagda yaptirirsin oraya onlara para bayilmazsin.Ben de bugun doktordan geldim bu adetim bir garip oldu 2 gundur siyah kahve arasi geliyor garip garip meger 2 cmlik kistim varmis klomenden sonra oldu sanirim ya doktor da hicbir sey vermeyelim dogal gebelik sansiniz gitmesin bu kendi kendine gider muhtemelen dedi ama bakalim insallah gider.

Fsh cok onemli canim rezervinin azalmaya basladigina isaret bence zaman kaybetmeden yardimci tedavilere gec ya da bir iki ay dogal dene fazla uzatma derim.Yumurtalar azaliyor cunku.Hayit hapi dusurur ama bence onlar biraz yalanci dusus yapiyor e2 yi artirip fshi baskiliyorlar onemli olan yumurtalarinin kaliteli olmasi.Biz dhea melatonin omega 3 falan kullaniyoruz ozellikle dheanin etkili bir ilac oldugunu dusunuyorum ben.Doktoruna danis ve ciddi tedavi altina gir derim zaman acimasiz cunku bu hastalikta.Bir cocugun varmis Allah bagislasin canim 2. De olur insallah en kisa zamanda durumun cok kotu degil endiselenme daha basindasin ama ihmal etme derim.

evet dogal tedavilerle deneyecegim henuz sonuclari doktora gostermedim ama hayit ve aslanpencesi cayi dusunuyorum dediginiz omega 3 un ne gibi etkisi oluyor? Doktora sorup baslarim ona da. Benim stresli bir yasamim var degerlerim bu nedenle oynayabiliyor

amin cnm inşallah.yani hiç bir şey kullanmadan beklemek çok da doğru gelmiyor bana.doktorlara kalsa hiçbir şey kullanmayalım....sonuç alamayınca sonra kendileri veriyor yok dhea şu bu...haklısın hepsini karıştırmamaya çalışıyorum ben de ..çalıştığım için kürleri yapmakta zorlanıyorum eve gelene kadar akşam oluyor..gene de her gün bir bardak ya hayıt ya da aslanpençesi veya adaçayı içiyorum.....neyse cnm dualarını eksik etmediği için çok sağol ...az kaldı senin de dualar seninle.. inşallah bu sene bizlere de annelik nasip olur...

Canim stresli de olsan fshin bir kere bile yuksek cikmasi tani koydurucudur dusse bile yuksek deger baz alinir.Fsh yuksekligi surecin basladigina isarettir.O surec basladiktan sonra eli cabuk tutmak lazim.Omega 3 direk yumurtaliklarla baglantisi yok vucuda destekleyici olarak verilir bir de hamilelikte bebek icin faydali zaten fsh yukselmesinin belirli bir tedavisi de yok yani tsh gibi ya da prolaktin gibi ilaclarla duzeltilebilen bir hormon degil.Yumurtalik yaslanmasinin habercisi.Biraz felaket tellali gibi oldum ama konu ciddi oldugu icin boyle konusuyorum.Doktorun da muhtemelen fsh yuksek diyecek ya asilama ya tup bebek onerecek daha basindasin zaman kaybetmeden tedaviye baslarsan kolay sonuc alirsin canim.Bir de amh var anti mullerien hormon yumurtalik rezervi konusunda daha net sonuc veriyor istersen onu da yaptir onunu gormek adina ama sen bilirsin.Doktorun gerekli bilgileri verir zaten.

tesekkur ederim oneriler icin iki gundur kafayi yicem neredeyse… kizima kardes dusunurken neler yasiyorum keske daha once yapsaymisim dedim ama herseyin bir zamani varmis demek.. Yarin doktora gidicem, bugun itibariyle bitkisel macunlar aldim. Su cok methedilen civanpercemi, hayit, aslanpencesi, cobancantasi, adacayi, pekmez, bal gibi bitki karisimi bir macun… Olumsuz dusunmuyorum Allah izin verirse hersey olur insallah. Yarin da doktorun onerdigi ilaclarla insallah hamile kalacagima inaniyorum. Allah isteyen herkese hayirlisini versin. Gecen sene hamile kalip dusuk yaptim. Bir sene icinde bu sekilde bir farklilik nasil yasadim sasiriyorum.

Fsh 30-40 lari gorup hamile kalanlar var canim bu topikte endiselenme erken fark etmen cok cok iyi bu bir avantaj aslinda, kizina kardes en kisa surede gelir insallah.Bitkisellerin bir ikisini sec onlari ic canim hepsini karistirinca vucutta ters tepiyor kist falan yapiyor.Senin dogal da olabilir cocugun yine ama surec fazla uzarsa gecikmeden tedaviye basla derim.Panik yaparsan daha kotu olur sakin olup doktorunun onerilerine uyarsan kolay sonuca ulasirsin endiselenme.

Gulnevacim ne yaptin folikuller buyuyor mu? Gittin mi doktora tekrar? Merak ettim seni.

Insallah sagolun bugun doktora gittim doktor rahatlatti beni fsh prolaktinden dolayi yuksek cikmis olabilir dedi prolaktini dusurmeye calisiyoruz bitkisel hayit tohumu hapi verdi 3 ay kullan sonra gel dedi olmazsa yumurta takibine baslariz dedi ama endiselenme gebelik olur dedi rahat bir nefes aldim olumlu dusunmek herseyin ilaci gercekten…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…