fsh yüksek olanlar

canlar yarın opum varr dualarınızı bekliyorum..yumurtalar biraz küçükmüş aslında inş dolu çıkarlar
gülnevaaaaa canım benim cumanın yüzü suyu hürmetine inşallah sağlıkla döllenir kan can olurlar kaç yumoşun varsa...çok sevindim dualarım hep seninle....

inşallah canım güzel gelişirler.iyi haberler verebilirim inşallah.kaç gün kullanılıyor acaba bu iğneler? bana şuan beş günlük iğne verdi.bakalım daha verir mi bilmyorum.

gonal-f ve menogon kullanmıştım... tabi bunlar ana iğneler yan haplar ve iğneler de vardı... cetrodite gibi...

300 gonal-f; 150 menogon kullanmıştım...
o iğneler neler oluyor canım? yani yumurta geliştirme dışında ne kullanılıyor? sen bu dozlarıın hepsini bir günde mi kullandın? peki etkili oldu mu yumurtalar gelişti mi? inşallah güzel gidiyordur tedavin.

canlar yarın opum varr dualarınızı bekliyorum..yumurtalar biraz küçükmüş aslında inş dolu çıkarlar

Gulneva dualarımiz seninle inşallah bu sefer hersey güzel yolunda gider canım benim. ..habersiz koyma bizi ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN TATLIMM ÇOK SEVINDIM TEDAVINE HDI HAYIRLISI OLSUN. .☺

kızlara herkeze çook teşekkür ediyorum benim 3 yumoş var perşembe günü 16mm ve 15mm ve 12mm olmak üzere 3 yumoşum var ikisinin gelişimi durmuştu sonradan gelen onlara yetişti durumlar karışık biraz küçük olmalarına ramen opu kararı aldı erbil bey..heycanda uyyuamıyorum çook korkuyorum yine aynı şeyleri yaşıycam diye..

Canlar oluşan ciktim iki yumos toplandi. İnş Rabim kan can versin kaliteli dolensinler..
Canim benim cok sevindim ya gulneva insallah son olur artik mutlu bir son olur hayirlisiyla dollenirler insallah.Kucukluklerini kafana takma benim bir onceki tedavimde tek yumos hedeflerken ultrasonda cok kucuk ise yaramaz dedigimiz yumurta 5. Gune gitti 1. Kalite oldu kafani takma hic insallah olumlu sonuc alirsin tatlim.

o iğneler neler oluyor canım? yani yumurta geliştirme dışında ne kullanılıyor? sen bu dozlarıın hepsini bir günde mi kullandın? peki etkili oldu mu yumurtalar gelişti mi? inşallah güzel gidiyordur tedavin.
Canim hayirli olsun tedavin.Bana igne tedavimde doktor biraktirmisti dheayi.Sen de kullanma canim.Bu igneler fsh iceriyor ama senin fshinla baglantili degil canim yumurtalari daha iyi gelistirmek icin.Aslinda bana sorarsan ben bizim gibilerde igne tedavisi yerine klomen oneriyorum ikisiyle de tedavi olmus biri olarak.Ama doktorun oyle basladiysa yapacak bir sey yok doktoruna uymanda fayda var.Benimkiler igne ile boyut olarak iyi gelisti ama kaliteli gelismediler.Benim de kistim vardi adetim bir tuhafti rengi siyah kahve gibi.Sonra o bitti gibi oldu ben bi daha adet oldum normal adet gibiydi ben de doktoruma gittim hemen esas adet bu dedi 4 folikul varmis tekrar klomene basladik bakalim bugun 2.yi icecem.

Canlar oluşan ciktim iki yumos toplandi. İnş Rabim kan can versin kaliteli dolensinler..

Gulneva canimm çok şükür bak 2 yumurta toplanmış çok sevindim inşallah bu sefer 2 mucizen olur ikiside hayırlı sağlıklı evlat olarak sana döner tatlimmm senin emeğin çok büyük bu yolda ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN GÜZEL ARKADASIM☺

Canimmm cok guzel bi haber hay maasallah 2 yumos cok iyi ikiz in olacak desene.canimm icini ferah tut.sen elinden geleni yaptin.hadi bakalim bekliyiryz guzel haberleri.ben dogurmaya sen hamile kalicaksin insallah:)

sağol canım.ben de ilk defa iğne kullanıyorum.defalarca klomen kullandım.o zamanlar yumurtam geç gelişiyordu ve bir yumurta gelişiyordu veya gelişmeden çatlıyordu...inşallah iğneler de fayda eder kaliteli olurlar.düşündükçe kafam bulanıyor.........o yüzden doktora uydum gidiyorum ne yapalım..durumuma göre iğne ilaç değiştirir herhalde bilmiyorum...dozlar çok mu onu da bilmiyorum...Allah yardım etsin emeklerimizin karşılığını alalım inşallah.

Gulnevamm ses ver hadi sevinç sesimizi çıkaralım inşallah güzel haberler verirsin inşallah dollenmistir bebeklerin tatlimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…