çook dua ettim canım çook yıprandım Rabim bitim dediğin anda yetim diyor ..DÖLENMELERİNE ÇOOK SEVİNDİM inş devamı gelir ..DARISI BAŞINA CANIM..Gulneva aaaaaaa yüreğima ağzımda okudum yemin ederim çok şükür bin şükür bitanemmmmm inşallah yüzünggüler artık çokyoruldun cçok emek verdin☺
SAĞOL CANIMCIĞIM DARISI BAŞINIZA OLSUN..Gülneva m canım benimok sevindim çok çok mutlu oldum..
Gulnevacim cok sevindim.darisi guzel bolunmelerine artik.canim transfer icin kac tane daha donduracalsinYeni
canlar güzel dileklerinizi için hepinize tek tek çook teşekkür ediyorum dualaınızı çook hisetimm iyiki varsınız..çook şükür iki yumoşumda dölenmiş az önce aradılar.. çook mutluyum inş güzle güzel bölünürler sonrada dondurulcak inş Allahında izniyle..
Canım çok çok güzel bir haber, inşallah güzel güzel bölünürlerde öyle donup buz bebiş olup annelerini beklerler,maşallah canım güzel haberler almaya devamYeni
canlar güzel dileklerinizi için hepinize tek tek çook teşekkür ediyorum dualaınızı çook hisetimm iyiki varsınız..çook şükür iki yumoşumda dölenmiş az önce aradılar.. çook mutluyum inş güzle güzel bölünürler sonrada dondurulcak inş Allahında izniyle..
negatif aldım tatlım...o iğneler neler oluyor canım? yani yumurta geliştirme dışında ne kullanılıyor? sen bu dozlarıın hepsini bir günde mi kullandın? peki etkili oldu mu yumurtalar gelişti mi? inşallah güzel gidiyordur tedavin.
Gulnevam embriyolarindan haber var mi? Umarim guzelce bolunmuslerdirSAĞOL CANIMCIĞIM DARISI BAŞINIZA OLSUN..
güzel haberler var canım çook şükür biri güzel bölünmüş hemen dondurmşlar..diğer minişimde biraz geriden geliyormuş aam yinede bölünme varmış yarına kadar takip ediceklermiş inş oda dondurulur sorun çıkmadan..Gulnevam embriyolarindan haber var mi? Umarim guzelce bolunmuslerdir
Ah benimde fsh 16 Allh sağlıkla kavuşmayı nasip etsin . Darısı bizlere inşallah. sizleri gördükçe umutlanıyorumKac fsh canim.benim 33 fsh en cok gordugum.fsh 16 iken klomenle tek yumurta transferi yaptirdim 37.haftamdayim gebeligimde.kayseri acibadem turgut aydina yaptirdim
Rabbim ona can versin inşallah canım ..herkeze iyi akşamlar canlar benim arkadan gelen emriyomun gelişimi durmuş bir tane donmuşumla yolla devam bunada şükür canlar..
Gulnevacim cok sevindim senin adina , insallah bu son olur canim.Coook emek verdin sen inan cok istiyorum bunu.Diger embriyon nasilmis , dondurdular mi olur? Neyse ilk etabi tamamladin simdi yola devam :)herkeze iyi akşamlar canlar benim arkadan gelen emriyomun gelişimi durmuş bir tane donmuşumla yolla devam bunada şükür canlar..
merhaba canım benimde fsh yüksek olanlardan...ilkinde fsh 30 du klomen ve iğne oldum ama olmadı şimdi de değerim 10 doktor yine hap verdi...merak ettiğim sen nasıl bi yöntemle hamile kaldın...Evet canim.saatlerine uymaya dikkat et.ayni saatlerde vur igneleri
canım hikayeni okudum bende kürtajımı turgut aydına olmuştum...değerlerimi onada göstermişti ablam tüp bebek bile olmaz demiş...şu anda 2. ay tedavimdeyim klomen ile sonrasıda iğne inşallah...sonum kötü giderde sonuç alamazsak yaza doğru adamakıllı tedavi olcam...hayıt ve aslanpençesi içmiştim geçen ay düzensizde olsa içtim...birazcıkta olsa faydasını görmüşüm 10 a indi fsh ve şu anda da içiyorum...bakalım nolcak...yaşım daha 24 üstelik...canim ben evlendiktn sonra adet gormedim dra gittim fsh 30 cikti.ondan sonra basladi sikintili surec .cocuk olmaz demediler bana fakat tuple olur dediler nitekim oyle oldu.fsh 30 du fakat herzaman follikulum vardi en fazla3 tane.1 kere yumurtam buyudu asilamam oldu negatif sonuc.sonra tupe karar verdik fakat hayitla dusurdugum fsh ertesi ay tekrar yuksek cikiyordu bi ay 9 cikti hemen basladik tedavoye 2 binliralik igne yedim inan gonal f ve menogon fakat bizim gibi hastalara bunlar yaramiyo bence yumurta buyumedi iptal tedavi sonra aylar sonra tabi klomen kullandim fsh 16 di.2 yumurta buyudu apar topar daha dr la tanismadan bunu kayseri acibadem de toplattim sagolsun dr turgut aydin once rabbim sonra onun sayesinde ilk tup denememde tutttu.tek eyumurta tek embriyo.dr a gore yumurtam cok iyiydi tabi yas 35 altinda ise sans yuksek.simdi de hayirla devam etmesi icin dua ediyorum tatlim.bu arada kisaca anlattim.ama bu surecte hormonlar ilaclar kurler macunlar incirler soganlar hayitlar ama hayiti bana dr birak demisti.ne arasarsan var.hangisi yaradi dersen dhea ve hacamat etkili oldu bence.digerleri fsh dusuruyo ama yumurta kalitesini etkilemiyo bence
olsun canım benim çok şükür buna da dediğin gibi,iyi olacak herşey Allah ın izniyle...herkeze iyi akşamlar canlar benim arkadan gelen emriyomun gelişimi durmuş bir tane donmuşumla yolla devam bunada şükür canlar..
canım merhaba seni diğer topikten biliyorum aslında ama tatlım şöyle birşey en yüksek 30'u görmüşsün dolayısıyla hep bu değer üzerinden değerlendirilecek.bence 10 a düşmüşken daha sıkı bir takip yap,yani Allah çok büyük Rabbim mucizesini doğal yoldan da verir evet ama daha kontrollü olman gerekiyor.tüp bebek uzmanıyla görüş derim.normal kadın doğum uzmanları bu durumu pek anlamıyor.erken over yetmezliği durumunu. ha birde mutlaka amh testini yaptırman gerekiyor.dr.un söylemedimi?canım hikayeni okudum bende kürtajımı turgut aydına olmuştum...değerlerimi onada göstermişti ablam tüp bebek bile olmaz demiş...şu anda 2. ay tedavimdeyim klomen ile sonrasıda iğne inşallah...sonum kötü giderde sonuç alamazsak yaza doğru adamakıllı tedavi olcam...hayıt ve aslanpençesi içmiştim geçen ay düzensizde olsa içtim...birazcıkta olsa faydasını görmüşüm 10 a indi fsh ve şu anda da içiyorum...bakalım nolcak...yaşım daha 24 üstelik...
merhaba canım evet en yüksekten değerlendiriliyor...bu dediklerinin hepsini de biliyorum işte şu ara inan o kadar kafamız kırk şeyden yoğun ki bi atlatalım yaza doğru eşimin senelik izninde halletcez inşallah...o olmadanda bişey yapamayız zaten burda da iyi bir yer güvenilir bir yer bilmiyoruz...en iyisi memleketim ev belli yer belli...zaten tüp bebek olmadan önce bi çare mucize olur belki zaten olmazsada en son çare o canım benim....doktorlar ilgilenmiyor....bi hastane var bu dedklerinin hepsini isterim ablamında yardımı dokunur amma işte zaman sadece...ya aslında bebek işi sıktı artık ne ise o olur...olur ya da olmaz gerisi rabbime kalmış artık...canım merhaba seni diğer topikten biliyorum aslında ama tatlım şöyle birşey en yüksek 30'u görmüşsün dolayısıyla hep bu değer üzerinden değerlendirilecek.bence 10 a düşmüşken daha sıkı bir takip yap,yani Allah çok büyük Rabbim mucizesini doğal yoldan da verir evet ama daha kontrollü olman gerekiyor.tüp bebek uzmanıyla görüş derim.normal kadın doğum uzmanları bu durumu pek anlamıyor.erken over yetmezliği durumunu. ha birde mutlaka amh testini yaptırman gerekiyor.dr.un söylemedimi?
Anladım canım güvenilir dr ile tedavi olmak çok çok iyi zaten.inşallah Rabbim bunlara gerek kalmadan gönderir mucizesini. zaten hali hazırda bir gebelikte geçirmişsin. yeniden olmaması için hiçbir neden yok.Rabbim ol desin yeter ki.sürekli takip isteyen bir hastalık.yaşın da genç.inşallah olacak.Allah ın izniyle.merhaba canım evet en yüksekten değerlendiriliyor...bu dediklerinin hepsini de biliyorum işte şu ara inan o kadar kafamız kırk şeyden yoğun ki bi atlatalım yaza doğru eşimin senelik izninde halletcez inşallah...o olmadanda bişey yapamayız zaten burda da iyi bir yer güvenilir bir yer bilmiyoruz...en iyisi memleketim ev belli yer belli...zaten tüp bebek olmadan önce bi çare mucize olur belki zaten olmazsada en son çare o canım benim....doktorlar ilgilenmiyor....bi hastane var bu dedklerinin hepsini isterim ablamında yardımı dokunur amma işte zaman sadece...ya aslında bebek işi sıktı artık ne ise o olur...olur ya da olmaz gerisi rabbime kalmış artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?