canlar bu aralar çok yoğunum kontroler git geler işede gidiyorum eve gelince yrogun düşüp uyuyorum haber veremedim sizlerede..benim iki yumoşum yavaş büüyor son kontrolümde ikisindede bir gelişme yok..ama sürpriz arkadan gelen iki yumoşum daha var dünkü kontrolde çıktı ortaya..erbil bey bir bayan bir ayda iki kere yumurtlayabilir öyle bir hastam var şuan gebe dedi..o bayan iki kere opu olmuş ve şimdi hamişmş..tekrar klomene başladı artı merinol 150mg..yarın tekrar kontrolüm var canlar sonradan gelen iki yumoş büyürmü ALLAH bilir..ama ben çok umtsuzum..
Bu arada kızlar duanızı n'olur eksik etmeyin. Rabbimden sadece çocuk dilemeyin sağlıklı sıhhatli çocuk dileğiyle dua edin. Daha bugün bir arkadaşımın 2. bebeğinin kalbinin delik olduğunu öğrendik daha 15 günlük, kötü etkilendim . Raabbim büyük şifa bulacak inşallah.
Canım benimmm bu kürler uygulanırken sadece yumurtlama zamanı değil,adete 2 gün kalıncaya kadar gün aşırı devam edilmeliymiş,yani eğer sivilce geçtiyse o olmadık yerdeki :)) devam edin çalışmalara, kürün faydasını göreceksin Allah ın izniyle.Üniversite hastanesindemi Yakup Bey, git görün bakalım tabi, inşallah senden de güzel haberler duyarız.Selam hanımlar :) her şey yolunda maşallah,herkesten en kısa zamanda çok güzel haberler alacağız inşallah . Benim de bugün incir ve havuç kürüm bitti. Çok fazla şişkinim sanki 6 aylık bebe var karnımda. Göğüslerim de tuhaf, gerçi onlar 2. hamilelğimden beri tuhaf. Bu ay dersime çok çalışamadım nasıl desem hiç olmadık bir yerde kafam kadar sivilce çıktı :))))
Neyse dedik vardır bir hayır. Adet olur olmaz tıptaki Yakup Bey'e gideceğiz bakalım neler olacak :) 7 gün sonra da incir kürüme başlayacağım yine. Rabbim büyük,umutsuz olmayın kuzular :) Allah'a emanet olun .
Selamlar, Güvenç Bey nerde acaba? ya da siz hangi şehirdesiniz?burdaki hepimizin sorunu yüksek fsh düşük amh. bende 32 yaşındayım, amh 0,72 , fsh en yüksek 15,09 ölçüldü şimdiye kadar,1 negatif tüp bebek denemem var ve ankaradayım.Arkadaşlar ben Güvenç beyde başlayacağım kısmetse,daga önce mesajlarım olmuştu,yumurtalık rezervi az olupta Güvenç beyde tedavi gören,olumlu sonuç alan varmı aramızda?doktor olarak Güvenç bey çok tavsiye ediliyor diğer Dr.gibi ama herkesin sorunu farklı neticede erkek faktörü olan var,kadın faktörü olupta farklı sebepleri olan var aramızda,benim doktorlardan duyduğum kadarıyla ve nette okuduğum kadarıyla kadında olabilecek en kötü durum rezerv azlığıymış çünkü artırmak için bi tedavi yok,doğuştan olan bişey,yani Güvenç beyin uzmanlığı içinde rezerv azlığı varmı acaba,yada bu konuda başarı oranı nedir diye meraktayım açıkçası,yoksa doktordan memnunum .35 yaş bua arada,amh 0,42. E2 <5 fsh. 13.
İstanbuldayım Bahçeci Kliniği Fulyada Güvenç bey.Selamlar, Güvenç Bey nerde acaba? ya da siz hangi şehirdesiniz?burdaki hepimizin sorunu yüksek fsh düşük amh. bende 32 yaşındayım, amh 0,72 , fsh en yüksek 15,09 ölçüldü şimdiye kadar,1 negatif tüp bebek denemem var ve ankaradayım.
yani evet erken over rezervi azlığına yapılacak pek bir tedavi yok,sürekli takip ve yumurtayı görünce onu büyütüp geliştirip transfer etmek ve hayırlısıyla bir gebelik oluşmasını beklemekten başka.
İstanbuldayım Bahçeci Kliniği Fulyada Güvenç bey.
merhabalar hangi şehirdesiniz acaba? bu topiğ açaniyi geceler bayanlar. benimde sorunum düşük amh yüksek fsh. benim gibi olan varmı aranızda. eger varsa ve tedavı sonucu bebek sahıbı olmuşsa neler yapmış hangi doktora gitmiş banada söylermisiniz
fsh 9 çok vahim bir durum değil... öncelikle sakin ol... kist için verilen ilacını kullan 3 ay bence tabi.... önce ilaçlarını kullan sonucuna göre rota çizilir.... ayrıca unutmaman gereken en öenmli şeyin stresin çok etkili olduğu tatlım. dr bana fsh ın inişli çıkışlı bir değer olduğunu, stresin de fsh üzerine etkisi olduğunu söylemişti. sakin olmaya çalışmalısınpeki mutlaka tüp bebek mi ?doğal yoldan zor mu? benim fsh 8.75 bi kez de 9 civarı bişey çıktı amh baktırmadım.doktor kist için ilaç verdi doğum kont hapı 3 ay kullanıcağım.sonra bakacağız duruma dedi. bu durumda bende mi tüp bebek yapacağım?
fsh 9 çok vahim bir durum değil... öncelikle sakin ol... kist için verilen ilacını kullan 3 ay bence tabi.... önce ilaçlarını kullan sonucuna göre rota çizilir.... ayrıca unutmaman gereken en öenmli şeyin stresin çok etkili olduğu tatlım. dr bana fsh ın inişli çıkışlı bir değer olduğunu, stresin de fsh üzerine etkisi olduğunu söylemişti. sakin olmaya çalışmalısın
benim fsh ım 20 civarında.... ve iki kez tedavi oldum, ayrıca bi de yarım kalan bi tedavim var, miyom olduğu için ameliyata karar verildi tedavi bırakılıp.... ilk duyduğumda dünya başıma yıkıldı, yer yarıldı altında kaldım gibi hissetmiştim... zamanla durumu kabullendikçe bazı şeyleri yaşamak da o şeylere dayanmak da ve hatta içinde bulunduğun durumun olumlu yanlarını görmek de daha kolay oluyo inan.....
bakın tabiki illa tüp bebek olacak diye bir şey, fsh az yükselmiş kontrollü olmak gerekir.zaten fsh tek başına birşey ifade etmez,usg bulguları ve amh ta gerekir.kistiniz eridikten sonra eştede problem yoksa eğer Allah izin verdikten sonra odoğal yoldan olmaması için bir sebep yok.peki mutlaka tüp bebek mi ?doğal yoldan zor mu? benim fsh 8.75 bi kez de 9 civarı bişey çıktı amh baktırmadım.doktor kist için ilaç verdi doğum kont hapı 3 ay kullanıcağım.sonra bakacağız duruma dedi. bu durumda bende mi tüp bebek yapacağım?
Kac fsh canim.benim 33 fsh en cok gordugum.fsh 16 iken klomenle tek yumurta transferi yaptirdim 37.haftamdayim gebeligimde.kayseri acibadem turgut aydina yaptirdimiyi geceler bayanlar. benimde sorunum düşük amh yüksek fsh. benim gibi olan varmı aranızda. eger varsa ve tedavı sonucu bebek sahıbı olmuşsa neler yapmış hangi doktora gitmiş banada söylermisiniz
Kac fsh canim.benim 33 fsh en cok gordugum.fsh 16 iken klomenle tek yumurta transferi yaptirdim 37.haftamdayim gebeligimde.kayseri acibadem turgut aydina yaptirdim
ezgim Allah yar yardımcın olsun cnm.inşallah sağsalim alacaksın kızını kucağına.ne zaman moralim bozulsa hep seni getiriyorum aklıma..bize bol bol dua et cnm.hele ki doğum anında yapılan dualr kabul olurmuş..ben adet oldum bu ay.bakalım doktor ne yapacak başlayacak mı tedaviye bilmiyorum.bugün az başladı adet bana 2.gün tathlil yaptır usg yumurta baktır dedi.bugün birinci gün mü oluyor. yarın mı gitsem perşembe mi bilemedim..çok gelmiyor ama başladı yani. cylo prognova kulladğın ay klomen kullanmış mıydın ? bana artık kullandırmayabileceiğini söyledi doktor da bilmiyorum.Selam kizlaaaaar.doguma son 2 hafta.5 subatta dogum insalkah.normal dogum olsa daha iyiydi ama bizimki gibi tup bebekleri drlar pek riske atmak istemiyorlar .dualarinizi eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?