fsh yüksek olanlar

Canim senin fsh daha oncede mi yuksekti.bitanem zor bi durum tabi ama bizim eslerimizde ayni durumda her cocugu olmayan ayrilmayi dusunmez .biz de isteriz esimize cocuk vermek ama ne gelir elden veren alan allah.oncelikle olumsuz olma bak ben de 7 aylik evliyim nerde ise 5 ay oldu ogreneli.alistim artik bu durumu kabullen.bizim yumurtaliklarimiz zayif biraz.ama bu asla anne olamayiz demek degil.kurlerimiz aslan pencesi.hayit tohumu ve incir kuru.aslan pencesi ve hayiti cay demler gibi 1 bardak suda demleyip iciyosun.

evet ilk 21 yaşımda gittim yüksekti,şimdi yaşım 29... 5 doktora gittim 4ü yumurtalıkların çok küçük ama ilaç tedavisiyle büyütülür ve hamile kalabilirsin dedi. 5ci doktorsa sadece ultrasonla baktı ve tüp bebekte dahil asla olmayacak dedi,tahlil yapmadı.bu durumu kabullenmeliyim dedim ve gitmedim doktora ama nişanlım başka bir doktora git dedi,salı günü gidicem... halam yıllarca çocuk istedi olmadı ve 45 yaşında çocuk sahibi oldu,sorduğum zaman kuru incir yedim dedi,bende yiyorum.dediğiniz bitkileride yapmaya başlarım hemen

Canim inciri dr da soyledi bana yarim lt suya 8 tane inciri ikiye bolup incirleri at kaynasin 20 dk ilit sonra ic yemeklerden once

Kizlar okudugumuz fatihlari yazip ortak dua edelim elann 330 okudu.evli mutlu 100 okuyacak emelcim okuyacak .ben de.eger oku iseniz yazin

Canim inciri dr da soyledi bana yarim lt suya 8 tane inciri ikiye bolup incirleri at kaynasin 20 dk ilit sonra ic yemeklerden once

ben yiyordum,tamam öyle yaparım o zaman. bir de bana umreye giden bir akrabamız hurma poleni getirdi,çocuğu olmayanlar kullanıyormuş,internette araştırdım kısırlık tedavisindede kullanılırmış. onuda kullanmaya başladım. bir başka şey daha var adını kimse bilmiyor ama yine çocuğu olmayanlar için mekke ve medinede her yerde satılıyormuş,1 tanesi elime geçti,çok sert bir şey,hatta çivi ve çekiçle kırabildik.suda kaynatılıyor ve suyu içiliyor,bunu kullanıp 3 ay sonra hamile kalan,10 yıl çocuk bekleyip bunu içtikten sonra hamile kalan tanıdıklar var.

Canim o dedigin hayit tohumu galiba siyah tomurcuk gibi degil mi evet fsh dusuruyo

Canim o dedigin hayit tohumu galiba siyah tomurcuk gibi degil mi evet fsh dusuruyo

hayır canım hayıt tohumu değil,kokusu hurmaya benziyor,kayısıdan biraz daha büyük bir şey ve dıştaki kabuğuda,içteki çekirdekte çok sert,içteki çekirdek ikiye bölünüyor ve kaynatılıyor,kırmızı bir suyu var,o çekirdeğin içi de beyaz mermer gibi,meyve desem değil,sebze desem değil,ilginç bir şey

bişey soracam daha öncesinde de ne gibi belirtileriniz oldu, mesela adetiniz nasıldı? tsh(guatr) varmıydı?

bişey soracam daha öncesinde de ne gibi belirtileriniz oldu, mesela adetiniz nasıldı? tsh(guatr) varmıydı?

guatr yok,hala da yok.en büyük sorun adetimin kesilmesiydi,ilaçla adet olmaya başladım,vücut ölçülerimde artış oldu.bunların dışında fiziksel bir değişim yada bundan kaynaklı herhangi bir hastalığım olmadı.adet olmadığım zamanlarda çok gergin ve sinirli oluyordum

adetiniz sonradan kesilmeye başladı demi.. önceleri normal her ay düzenli oluyomuydunuz?
çok gergin ve sinirli olmak herkeste oluyo bence ama benimde geçen ay adetimin miktarı kanama denecek kadar az oldu ama aradan 1 hafta geçti normal adet gibi oluyorum ama süresi uzadı benimde 15 gün falan sürüyo:44:

evet önce düzenliydi,sonra miktar azalmaya başladı 2 ay sonrada bir anda kesildi.ilaç tedavisi başladı,3 ay kullandım bıraktım ve bıraktıktan sonra 2 ay ilaçsız adet oldum sonra yine kesildi ve şu anda da ilaçsız olmuyor,olduğumdada 5-6 gün sürüyor... bence 15 fazla bir süre,doktora gittin mi?

doktora gittim ama dahiliyeye kan testi içindi adet için gitmedim, onda tsh 4,56 çıktı ama sonuc bakılmadı tekrar gel demişti dr bidaha da gitmedim... gitmem lazım aslında kadın doğuma ama korkuyorum,bi atamadım korkuyu... böyle yazıları okuyunca bende var mı acaba deyip endişeleniyorum... istiyorum ki dr gitmeden bitkisel kürlerle guatırı geçiriyim zaten dr çok fazla değil demişti, ceviz yaptım, dereotu yiyorum hergün.. onları kullanıp öyle gidiyim diyorum

bence vakit kaybetmeden git,korkacak bir şey yok... ben ihmal ettim tedavimi,umursamadım ve ne kadar büyük bir hata yaptığımın farkına geç de olsa vardım. geçen zaman aleyhine işler,erken teşhis her zaman iyidir.

evet öyle biliyorum ilaç kullanmak istemiyorum, hormonları daha çok dengesini kaybettirdiğini düşünüyorum, hem yararı yararından çok zararı oluyo çünkü..

evet öyle biliyorum ilaç kullanmak istemiyorum, hormonları daha çok dengesini kaybettirdiğini düşünüyorum, hem yararı yararından çok zararı oluyo çünkü..

evet her ilacın hem yararı hemde zararı var... ben 9 yıldır kullanıyorum ilacı,kullanmadığım zamanlarda oldu,bitkisel kürler denedim ama faydası olmadı... şu sıralar kasıklarımda hafif sancılar oluyor,daha önce olmamıştı hiç,adetimde çok yoğun geçti,salı günü doktora gidicem,ilacın zararı mı yoksa kullandığım bazı şeylerin faydası mı oldu o zaman belli olacak

Mrb cnm hosgeldn aramıza,stres yok cnm eğlenerek hayattan vazgeçmeden fsh belasından kurtuluyor fsh I'n esiri olmuyoruz,yaptığımız seyleri burda paylaşark birbirimize destek oluyorz,bitki kurlernden uygula cnm soğan kuruyle başla önce sonra incir ve havuç kuru,dün bi macun paylaştım atom resmen,bi bak istersen,ve tabii dua olmazsa olmazımız,bu arada ben 72 fsh a sahipken hamile kalmştım bana da olmaz demişlerdi,ne demek ki neymiş olmaz diye birşey yoktur Rabbim isterse olur,bize düşen dua ile sabır ıle beklemek bu arada boş durmayıp inanarak bitkisel kürler yapıp içmek.o dediğin ceviz gibi adını bilmedgim o sert şey bende de var gecen yıl getirdi kayınvalıdem çekiçle kırıp ıyıce soydum beyaz birşey görünmesi lazım,o ağızda emilerek ertilecekmiş öyle söylenmişti uç tane emdim ama düzenli yapmamıştm ağzımda hep yara çıktı cok sert ve büyüktü cünkü,su an 3 tane daha var elimde kaynatmak daha iyi daha kolay bir de öyle deniym..Fatma annemiz çocuğu olmayanlar için eliyle ekmiş..

Bütün kötü doktorları ifşa edesim var ! :) Arada kötülüğüm tutuyor.Boşvermek lazım,aklı başında insanlarız bir doktorun ağzıyla hareket edecek cahillikte değiliz,sonuçta onlarda insan.Her yaptıkları,söyledikleri doğru olacak diye bir şey yok. Benim bir öğrencim tuvalete giderken görmüş beni " arkadaşına dönüp aaaa baksana öğretmenimiz de tuvalete giyormuş" demiş. Beni ne zannediyordu süper kahraman falan heralde :) Sözün özü doktorlar da tuvalete giden insan sonuçta ! :) İyi doktorları tenzi ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…