fsh yüksek olanlar

merhaba arkadaşım, fsh düşükkende yumurta az ise amh demi düşük,bakıldımı,bazı dr.lar fsh ı önemsemiyor ve tedaviye başlıyor.ancak fsh yükseldiyse yumurtaların kaliteside bozuluyor demektir.fsh pek regli ile belirti vermez.takip et, yumurta görülürse dr. unlada konuşarak tedaviye başla bence.

evet cnm amh de düşük 0.01
erbil beyde tedaviye başlayalım ama fsh çok yüksek dedi
bende başlamaya karar verdim ama çokda umutlu değilim.
sağol sekerpancari

evet cnm amh de düşük 0.01
erbil beyde tedaviye başlayalım ama fsh çok yüksek dedi
bende başlamaya karar verdim ama çokda umutlu değilim.
sağol sekerpancari
Erbil Bey pek fsh a bakmaz sanıyordum tedaviye başlarken okuduklarımdan çünkü havuz yöntemi kullanıyormuş o.
umut olsun umut hep olsun.Allah bu zor süreçte maddi manevi yardımcınız olsun.naçizane yumurta gördükçe değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Evet bu durumlarda havuz sistemi uyguluyorlar.. Bende pzt Bülent Tıraş A gidicem bakalım ne diyecek

Yumurtanız varsa korkmayın bence

evet erbil bey çok aldırmadı ama geçmişe göre işimin daha zor olacağını söyledi. zaten bende sonucu görünce anlamıştım.
canım havuz sistemi uygulatmayacağım toplanacak aşamaya gelip döllenirse aynı ay transfer yapılacak.

sağol canım sen hiç bukadar yüksek fsh ile tedaviye başladınmı.

Yok canım benim fsh 18 sadece birkez ölçüldü ve sonrasında tüp bebeğe kararverildi
Pazartesi günü ilk Görüşmeye gidicem kısmetse adetimde başlanır diye düşünüyorum. Haırlısı

Erbil bey bizim gibi fsh yüksek amh düşük hastalarda sanırım havuz sistemi uyguluyormuş diye duymuştum o yüzden.hatta bu topikteki gulneva77 arkadaşımızda bahçecide tedavide.
hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah.

bir de benim
inşallah cnm aminn.çok sağol güzel dileklerin için.. içimi rahatlattı sözlerin..bende de havuz uygulanacak.nasip olursa birkaç ay biriktip transferi en iyisini seçip yapmayı planlıyor doktor.hem rahim de dinlenecekmiş transfer öncesi tutunma açısından iyi oluyormuş .. cnm durumlara göre hareket ediyoruz bakalım..inşallah her şe çok güzel olur hepimiz için.

cnm benim de 10 ay önce falan 5-6 falan çıkıyordu ama e2 100 civarındaydı.ondan fsh baskılanıyormuş sonradan öğrendim bunu...senin de öyle bir durum olmuş olabilir. fsh düşükken de bir veya iki folikül görülüyordu veya görülmüyordu.şimdi fsh 21-22 falan ve tedaviye başladım...sonuç ne olur bilmiyorum nasip....ayrıca 30ları gördüm...folikül sayım gene aynı veya görülmediği ay oldu. diyeceğim şu ki rezerv azalmaya başladığı için sayımız azalıyor. ve yüksek e2 fsh yı baskıladığı için ne yazık ki bazı doktorlar bunun ayrımını yapamadı bende...bence folikül olduğu sürece denemekte fayda var diye düşnüyorum.bak bizim burada ezgimiz var doğum yapmak üzere ve o da 30ların üstünü gördü. fsh 16 iken yapılan tedavide şimdi hamile canım.o bizim için UMUT KAYNAĞI....ben üzülüp bunalınca aklıma onu getiriyorum ve Allah'a sığınıp dua ediyorum cnm...burdaki arkadaşlar da hep aynı durumda ama tedavi olmayıp beklemek daha kötü zaman geçiyor..inşallah sende hayırlı bir zamanda başlarsın tedavine.

Allah yardımcınız olsun, iyi haberlerinizi okuruz inşallah buradan..
İmşallahcanım hepimiz için iyi olur sonuçlar inşallah daha hiç tedavi görmediğim için hiçbir tecrübeye sahip deiğilim bu ay denemey karar vermiştik ama Dr undan elektrik alamayınca değiştirdim Uzunnn araştırmaların sonucunda Bülent Tıraş A karar verdim pazartesi ilk görüşmem var bakalım hayırlısı inşallah herşey yolunda gider o zaman sizinle tecrübelerimi paylaşırım

Arkadaşlar ben ArI sütü polen bal karışımı yiyorum bazı yerlerde yumurta kalitesine faydası olduğunu duydum denemekte fayda var

Arkadaşlar ben ArI sütü polen bal karışımı yiyorum bazı yerlerde yumurta kalitesine faydası olduğunu duydum denemekte fayda var
aldığım yerde arı sütü bulamadım,nisanda hasat ediliyormuş,bende kestane balı ve polen yiyorum :)

evet canım haklısın uyguluyor ama hasta istemezse uygulamıyor. ben bunu istemedim.
inşallah hepimiz için hayırlısı olur
sen nerede tedavi oluyorsun

sağol canım benimde en çok üzülme sebebim zaten oldukça fazla sıkıntı varken tedavi olmamız için birde fsh eklendi.
birçok doktor 20 üzeri yüksek fsh ile hastaları tedaviye başlatmıyor ama bunun sonu yok.
bir sonraki aylarda düşme garantisi yok ayrıca rezervde aylar geçtikçe hepten azalıyor.
her durumda tedaviye başlayıp denemek en güzeli ama şu var benim fsh çok tavan yapmış 28 çok abartı bir şey.
yıllardır 6-8 iken 2 ayda nasıl 28 oldu onu anlamadım kendi açımdan ama tabi zaten amh ım bunun sinyalini çoktan vermişti.
sen nerede tedavi görüyorsun H hayatmucizelerledolu

Merhaba kizlar nasilsiniz uzun zamandur yazmadim kusura bakmayin.ben 25 ocakta saaat 6 da anne oldum kizlar bebegim sezeryan tarihini beklemedi 10 gun erken geldi.sukur kizim saglikli hamdolsun Allaha.ismi Zehra gülce oldu.ani dogum da olsa duami ettim sizlere insallah rabbim bu duyguyu size de yasatsin inanin tarifsiz bi duygu .fsh 33 ile cok sukur yavruma kavustum insallah bu sizlere umut olur.umudunuzu hic kaybetmeyin kizlar hersey guzel olacak insallah.Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…