fsh yüksek olanlar

Ayyy Allah bağışlasın canım ilk denemeniz mi fsh yüksekken hemde maşallah nerde tedavi oldunuz

ahhh canım yaa bugün seni anmıştım burda doğum yapacak diye.doğurmuşsun bile baksana:) Allah'a şükür kucağına aldın kızını ne mutlu sizlere cnm:) gözünüz aydın olsun, yaşı uzun bahtı açık olsun gül kızın inşallah!! Allah sizlere bağışlasın yavrunuzu. darısı bizlere olsun bizler de verelim o güzel haberleri inşallah cnm çokkk öp benim yerime de mis kokulu lokum kızını:) fotoğraf da isteriz ama en kısa zamanda teyzeleri olarak di mi kızlar? :)

öyle cnm benim de bir anda yükseldi zaten.fsh kaç aydır 20 altına inmiyor memoriale gittim tedaviye başlatmadılar. ben bahçecide başladım cnm.çünkü görünen yumurtalarla deneme yapmak, bekleyerek rezervleri iyice kaybetmekten daha mantıklı geldi ne bileyim..inşallah yumurtlarım kaliteli çıkar güzelce döllenirler çok zor bir süreç...her doktor bir şey söylüyor...fsh yüksekken yapmak anlamsız diyen de var inse de değişen bir şey yok olanları değerlendirmek gerekir diyen de....gözü kapalı başlıyorsun ne yapacaksın cnm...çok sabretmek gerekiyor.Allah yardımcımız olsun inşallah..

Amin canım, bahçecide hiç toplama yapıldımı sende şu ana kadar yoksa yenimi başladın

kızlar bir şey sorucam bugün yumurtlama akıntısı gibi akıntılarım oluyor yumurta erken çatlamaz değil mi? cetrodit de vuruluyorum çünkü. e2 yükseldiği için de olabilir belki bu akıntılar diye düşünüyorum.sizlerde olmuşmuydu böyle durumlar?

Selam kizlar.Bugun tekrar kontrolum vardi yumurtamin biri 17 mm digeri 13 mm olmus , bugun aksam catlatma ignem var pazartesi de opu.Fshim 22ydi bu ay , cok umitli degilim ama bakalim kaliteleri nasil olacak.

Opu yaklastikca olur canim oyle endiselenme akintin olmasi normal.

Selam kizlar.Bugun tekrar kontrolum vardi yumurtamin biri 17 mm digeri 13 mm olmus , bugun aksam catlatma ignem var pazartesi de opu.Fshim 22ydi bu ay , cok umitli degilim ama bakalim kaliteleri nasil olacak.
cnm yumurtalrın maşallah güzel büyümüş.kaçıncı gününde ölçüldü bu değerler?kaçıncı gün opu olacaksın? bir de sen erken adet oluyordun sanırım 28-29 gün değildi.erken olabilir seninki bze göre.o yüznden sordum..benim de fsh 21-22 arası bir şeydi bu ay 2 folikül var. biri 13 biri 8 falandı.inşallah büyürler haftaya çarşamba falan opu düşünüyor doktor.ben de korkuyorum ister istemez...

İnşallah iyi olavak canımm hayırlısı yumurtalar güzel inşallah kaliteli olurlar ve sonuç pozitif olur

Canim bu yanilmiyorsam 11. Gun degeri ama 13 mmlik yumurtam birden cikti ortaya.13. Gun opu olmus olacagim.Ben de bu ay kist vardi , siyah kahverengi bir kanamam oldu yaklasik 10 gun bir tuhafti.Muhtemelen kisti attim.Sonra o bitti yeniden normal adet basladi 4 folikul vardi oyle olunca basladik klomenle.Bu ay normal bir adet dongusu yasamadim yani , dhea kullanmaya basladiktan sonra 23-24 gunde olmaya basladim fshim iyiydi ama bu ay tekrar yukleliste.Bakalim cok umitli degilim bunlardan ama yine de nasil cikacaklar merak ediyorum.Sana da carsamba normal canim opu icin anca cunku.

kızlar merhabalar, bugün aktardan testere dişli arslan pençesi ve hayıt aldım.
bunları çay şeklinde günde ikişerkez ayrı ayrı kaynatıp içeceğim. tabi doğru anladıysam. ikisini aynı anda birleştirip demlesem sakıncası olurmu.
birde civanperçemi aldım onudamı içmek gerekli, civanperçemide fsh üzerinde etkili olurmu sizce.

ben bunların hepsini saraçoğlundan almıştım. paket çaylar şeklindeydi... ayrı ayrı demlemek gerekiyor diye biliyorum tatlım aktardan aldıklarını da....

ben bunların hepsini saraçoğlundan almıştım. paket çaylar şeklindeydi... ayrı ayrı demlemek gerekiyor diye biliyorum tatlım aktardan aldıklarını da....

aynı gün hepsini farklı saatlerde olsa mutlaka içmekmi gerek, bukadar yüklenmenin zararı olurmu diye aklıma geldi.
civan, hayıt, arslan pençesi aynı gün içilirmi canım.

aynı gün hepsini farklı saatlerde olsa mutlaka içmekmi gerek, bukadar yüklenmenin zararı olurmu diye aklıma geldi.
civan, hayıt, arslan pençesi aynı gün içilirmi canım.
hayıt ile aslanpençesi bence aynı anda kullanılmamalı, yan etkileri olabilir.ben sadece aslanpençesi kullanıyorum. bu fsh üzerinde daha etkili bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…