fsh yüksek olanlar

Slm kizlar epeydr giremedim.tedavilernz guzel gider umarim guzel sonuclar alalim
benim gecen haftaki adetsiz tahlillerim
fsh 71 olmus
e2 25
Lh 55
Adeti bekliyorum.ilaca basladm malum ilaclara oluyorum.bakalim hayirlisi artik

Merhaba cnm belki vardr bunda bir hayir mutlaka.asilaman tutar umarim.bence de baslama cnn.dhea nin etkisi birakincada devam ediyormus zaten.biraz sakin ol bol dua et bize guzel haberler ver :))
amn cnm şuan moral açısından gayet iyiyim çok şükür.nasip bu işer belli olmuyor Rabbim ne nasip ettiyse o olur.inşallah güzel haberler veririm sizlere.sizler de dua edin bana cnm.ama varya bu ay çok dua edenim oldu Allah bin kere razı olsun hepsinden yasinler Meryem sureleri okundu tedavi başlangıcından beri ne bileyim Rabbim belki böyle nasip etmiştir bebişimi.çünkü yumurtam gayet güzel büyümüştü her şey güzeldi ama nasip işte.bu günümüze bin şükür cnm.Sabır ve duayla yolunda bulanuyoruz gerisi Rabbimin takdiri cnm.

Mrb canm bebegini saglikla kucagina al.umut ve inanc ne guzel seydir.bunlari yitirmeden yola ciktin karsiligini aldin ne guzel.doktorlar istedkleri kadar olumsz konussunlar Rabbim ol derse olur elbet...
arkadaşıma katılıyorum işte bir güzel örnek daha.biz yolunda bulunalım Allah'tan isteyelim nasip olunca bir yumurtayla da oluyor ama nasip olmayınca 10 yumurtası olanın da olmuyor....yeter ki Rabbim ol desin....bebeğin hayırlı olsn kucağına almak nasip olsun inşallah cnm.darısı başımıza:)

Maşallah Rabbim Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah
Peki nerede kimde tedavi gördünüz nasıl bir tedavi uygulandı
Çok teşekkür ederim. Hakan Şatıroğlu/ Nar hastanesi ve uzun protokol uygulandı. Dr la uyum çok önemli ben hep pozitif elektrik aldım. Sanırım bebisim de☺☺

Evet canm gerisi takdiri ilahi.elinden geleni yaptin sonucta.sabirla bekleyip goreceksin.istersen bu surecte zekeriya peygamberin duasini da tesbih olarak cek.ben de sana dua edicem.tez vakitte gelsin bebegim

Slm kizlar epeydr giremedim.tedavilernz guzel gider umarim guzel sonuclar alalim
fsh 71 olmus
e2 25
Lh 55
cnm sen adet olunca bir daha baktır şimdi adet olamdığın için bu kadar yüksek çıkmıştır.inşallah değerlerin inecektir adet olunca.

Evet canm gerisi takdiri ilahi.elinden geleni yaptin sonucta.sabirla bekleyip goreceksin.istersen bu surecte zekeriya peygamberin duasini da tesbih olarak cek.ben de sana dua edicem.tez vakitte gelsin bebegim
ayy çok sağolasın cnm amin inşallah gelir bebişim.o iğneleri saati saatine vurdururken az macera yaşamadık:) ama ne acıyan iğne yerlerim ne şuanki yorgunluk ve hastalığım hiçbirini gözüm görmüyor...annelik öyle bir duyguymuş ki daha rahmine dümeyen bebeğinin hayalini kurmak acılara bir gram bile yenilmemekmiş...onu kucağıma aldığım günler gelse kim bilir nasıl duygular yaşarım...hani derler a anne olunca anlarsın diye ben daha olmadan o kadar yürekten hissediyorum ki bazı duyguları.........nasip bakalım inşallah Rabbim nasip eder. zaten bu süreçte çok sabırlı olmamız gerekiyor cnm..o dediğin dua internetten bulabilir miyim?

Canm burda var dualarimiz sizinle bolumune bi bak orda yaziyor hz zekeriyanin evlat icin duasi diye.yada 4444 salavat i tefriciye de cekebilirsin.dualarmzn kabul gormesi dilegiyle

Selam kizlar.Benim embriyolarimin ikisi de 1. Kaliteymis cok sukur.Fshim 22ydi bu ay ve klomen sayesinde yine kaliteli embriyo elde ettim.Fshimin 8 oldugu ay ignelerle 2 tane cok kalitesiz embriyom oldu.Klomeni kendim gibi hastalara tavsiye ederim kizlar , mutlaka aklinizda bulunsun.Ignelere para sacmayin bos yere inanin klomenle buyuyen yumurtanin icerigi cok daha iyi oluyor.

Canim ya uzuldum senin adina.Neden catlamis ki acaba ya sen catlatmama ignesi de vuruyordun ben bu ise anlam veremiyorum gulnevada da oyle olmustu.Opu gununu mu ayarlayamiyorlar acaba benim doktorum 16 mm asinca direk vurduruyor.Kac mmdi en son seninkiler? Benim fshimin 22 oldugu ay klomenle yine embriyolarim kaliteli oldu canim hemen hemen ayniymis bak degerlerimiz canini sıkma cok rahmin iyiyse klomenle mi denesen acaba yine , kac mmdi rahmin? Igneler eziyet canim ya cidden iki tedaviyi de olmus biri olarak konusuyorum.

cnm nasip bilmiyorum yumurtam 16mm idi bakıldıktan 12 saat sonra falan iğneyi vurdum.olabiliyor böyle bazen dediler.rahim 9mm falandı opu iptal olunca spermler hazırlanıp yaklaşık 2 saat sonra falan aşılama yapıldı.inşallah tutar ne bileyim cnm vardır bunda da bir hayır diyorum.senin 36.saat sonra mı toplandı? ben işte 36 saat olmak üzereykn girdm opuya ama çatlamıştı.

canımcığım geçmiş olsun herşeyde vardır bir hayır..benimdi ilk tedaviye baladığında yumurtam çatlamıştı hata doktorum önce gördü ultrasonda sonra yok olmuştu kaydı gitti demişti doktorum..şimdi sende de aynı olunca tesadüfmü demeden geçemiyorum nedense ve acabamı diyorum bunlar ilk tedavide herkeze aynı şeyimi uyguluyorlar..banada aşılama yapalım denmişti ben çalıştığım için işim çok yoğun tutmaz diye düşünüp istememiştim..ve iyiki istememişim 1 hafta sonra adet oldum..hakımzda hayırlsı olsun canım...

canım çook sevindim senin adına senin yaştan dolayı yumurta kaliten iyi canım..ben tüp bebekte her türlü doz ilaç yüklemesi yapıldı ama klomenle büyüyen yumoşlar daha kaliteli olabiliyor..bende klomenle bazen yumurtam büyümedi baze büyüdü bazen dölendi bazen dölenmedi nasip kısmet işleri bence canım..ama dediğin gibi çook paralar döküyoruz iğnelere ve klomenlede aynı sayıda yumoşlar büyüyüor mantıklı olarak klomenle büyütmek en doğrusu ama bazen klomenle büyümediği için artı iğnede vuruluyor mecburiyeten..elde 5 emriyon var ne güzel çook sevindim senin adına..yaş çook önemli bizden şansın kat kat daha yüksek canım..

fsh 71 olmus
e2 25
Lh 55
canım adet sonrası fsh zaten yükseliyor bu yanıltıcı bir değer bence adet geçtimi yine canmcığım..

ezgiiiimmmmmm...
annelerin en güzeli meleğini kucağına almışsın çook sevindim senin adına darısı başımıza olsun..mis kokulu lokum kızını öp bizim için..arada gir son durumları yaz bizlere canım..bebişin resmini bekliyoruz teyzeleri merak ediyor..

Kizlar iyi geceler, adetin 3.gunu testlerim su sekilde
Fsh 4,40
Lh 1,98
E2 43
Tsh 1,02
Sizce degerler nasil kizlar? 1,5 senedir istiyorum ama malesef

3 yumurta gelistirebildim. Ikisi dollendi. Biri 4 hücreli diğeri 6 hücreli 3.gun embriyosu olarak transfer yapıldı. Biri tutundu çok şükür. Ücret ise hocamin 4000 tl, benim ilaçlar biraz fazla tuttu 3000 tl ye yakın ( bayram sürecinde de old. için pahalıya aldim). Cgh yaptırmadım.

Peki uzun protokol dediniz ya ilk toplama mı oldu yani 3 yumurta ne kadar sürede toplandı havuz sistemi mi oldu
Hangi ilaçları kullandınız mesala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…