fsh yüksek olanlar

Selam kizlar.Sabah 10 da verdigim kan sonucunu elektrik kesintileri nedeniyle aksam 10 da ogrendim.Degerim 34 cikmis.Doktor onemli olan persembe gunu bu degerin en az iki kat olmasi dedi.Ama bu tarz dusuk bhcglerde kimyasal gebelik ya da dusuk ihtimali cok fazla dedi.Bana yine beklemek dusuyor.
Gulnevacim ne diyeyim hayirlisini versin Allah her asamasi zor ve yipratici ve sen bunu defalarca yasadin insallah son bulur artik cabalarin ve kavusursun yavruna.Transferi embriyoyu 3 e tamamlayinca mi dusunuyorsun?

ne güzel haber sabah sabah :) tebrik ederim sağlıkla kucağına al bebeişini

Kizlar malesef degerim 56 cikti.Muhtemel kimyasal gebelik cumartesi test tekrarim var yine de her ihtimale karsi.

tebrikler cnm inşallah daha da artar değerin.olumlu sonuçlananları okudukça moralim yerine geliyor.

canlar iyi haberlerle dönmeyi isterdim, ama bu seferde kısmet olmadı.
2. negatifide alıp kös kös döndüm evime...
hayır test günümü bile göremedim bu sefer, regli oldum çünkü
nasip değilmiş...
hakkında hayırlısı cnm sen elinden geleni yapıyorsun gerisi Rabbime kalmış elbet bizim de yüzümüz gülecek yeter ki yolunda bulunalım Allah tan isteyelim..hepimize bir gün Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.

Kizlar malesef degerim 56 cikti.Muhtemel kimyasal gebelik cumartesi test tekrarim var yine de her ihtimale karsi.
değerin bence güzel artmış; %60 oranındaki artış normal kabul edilir illa ki iki katı olması gerekmez tatlım.... inşallahhhh daha çok artar da annesini rahatlatır minikler :)

Hayirli olsun canim fsh 15 te tedaviye dr baslamiyor ona sasirdim deha kullandin mi.

Hayır canım kullanmadım..doktor fsh ye göre degil ultrasona göre hareket etti..

Kizlaaaarrr bugun sonucum 134 cikmis :)) ikiye katlamis bu kez.Pazartesi test tekrari var.Ben gecen yaz 30 fshi gormus ve doktorun bosuna evlenme cocugun olmaz bu fshla dedigi biriyim.Iyi ki dinlememisim.Darisi hepinize insallah.Tabi bende de gergin bekleyis devam ediyor pazartesi katlanacak mi diye ama olsun yine de cok sukur bu gunlere.Fshiniza cok takilmayin.Onemli olan ultrasonda folikul olmasi ve bu folikulun gunuyle orantili buyumesi.Benim 5 de dondurulmus embriyom var 3 u kaliteli , bu 3 unu de klomenle buyuttuk.Diger iki kalitesiz yuksek doz tup bebek ignelerinin eseri.Kendi durumumdakilere tavsiye etmekle birlikte doktorunuzla karar vermeniz en dogrusu.Pazartesi yeniden sonucumu yazarim seviyorum hepinizi :))

Hayirli olsun
34, 56 ve 134 artisinin arasinda umutsuzluk ve mutlu son.
Cok sukur kucaginada alirsin.
Benimde boyle artti dis gebelikmis.
fsh kendiliginden mi dustu bi de fsh kacken hamile kaldin

Son düzenleme:
Çok sevindim çok sevindimmmmm :)) güzel haberlerle gel pazaertesii.bizi habersiz bırakmaaa.öpüyorum

canım çook sevindim senin adına hakında hayırlısı neyse o olsun değerler biraz düşük başladı kmyasal gebelik ihtimali varr ama inş değildir ama yaşın genç ve 5 dondirik emriyon varr herşeye ramen üzülmek yookk..sağlıklı bir bebişse devam eder zaten..ama bak yüksek fsh hamiş kalabiliniyormuş buda umut bizler için..sen bizim umudumusun canım ezggi gibi..çook öptüm seni ve bebişini..

Kizlar malesef dun aksam uzeri kanamam basladi ( dusuk onleyici igne vurdurdum ama malesef sabah yine devam ediyordu.Muhtemel kimyasal gebelik benimki sevincim kisa surdu , yarin kan testim var pek umudum kalmadi acikcasi.Saglik olsun ne diyelim.

Hayirli olsun
34, 56 ve 134 artisinin arasinda umutsuzluk ve mutlu son.
Cok sukur kucaginada alirsin.
Benimde boyle artti dis gebelikmis.
fsh kendiliginden mi dustu bi de fsh kacken hamile kaldin
Muhtemel benim de kimyasal gebelik.Dun kanamam basladi Ben en son transfere gittigim tedavimde fshim kacti inanin bilmiyorum bir onceki ay 22 ydi yine klomen kullandim ve bir kaliteli embriyom oldu.2 folikulum vardi.Bu ay doktorumla dedik fsha hic bakmayalim yumurta buyumesi onemli dedik ve bakmadik kafamizi bulandirmamak icin.Cok sukur yine iki embriyom oldu ama birinin gelisimi durdu.Digeri 1. Kaliteydi transfer oldum.Ama ben bu zamana kadar cok tedavi gordum.Fshim yazin 33tu ve ekimde evlendim kasimda tedaviye basladim.Dhea melatonin kullandim hep.Fshim 8 lere dustu adet miktarim artti.Bu sekilde 2 kez tedavi gordum.Sonrasinda kistlerden dolayi iptal edilen tedavim oldu 2 kez de daha dogrusu hic baslayamadim kist oldugu icin.Bir ay 22 fshla yine bir embriyom oldu dondurduk bu ayda muhtemelen ona benzer bir degerdir.Senin kac fshin? Ya da amh?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…