fsh yüksek olanlar

anladım bende baba tarafından konyalıyım :)
hakan bey birebir ilgileniyor mu?
siz memnunmusunuz şimdiye kadar ki muameleden?
Hakan beyle ilk muayenede gorustum..onun dısında gormedim diğer doktorlar takip ediyor toplama ve transferde gorüyormuşuz sanırım..ama telini veriyor istediğiniz zaman uşaşabilirsiniZ diyor..ilk tüp bebek denememi konyada yaptırmıştım konyadan sonra bana cok ıyı geldi acıkcası..ben konyada hiç kan vermemiştim mesela,burda her gittiğimde kan tahlili yapıyorlar..

inşallah bu tedaviniz hayırlısıyla bebek ile sonuçlanır...

inşallah bu tedaviniz hayırlısıyla bebek ile sonuçlanır...
Amin..isteyen herkezin bebek ile sonuçlanır ınsallah..bişey sorcam sana,ilk denememde iğne kullanmaya basladıktan sonra cok fazla akıntım geliyordu ve doktor iyi bişey bu dıyordu..simdi hiç yok,sen de var mı acaba..

şu an az az yumurtlama akıntısı var.
çok değil yani.
ilkindede gene böyle az azdı.

doktor hasta olma demişti bende hasta oldumagrı kesici alsam tedaviye zararı olur mu acaba..bilginiz var mı..

ahhh o çocuk bir olsa :) belki birleştirirdi bizi...ayyy birleşmeden nasıl çocuk olacak?kafamda deli sorular
neyse güzel duan için aminnn inşallah

Evetttt yine ben yine bir test ve yine kazanamadim gecikmenin 2.gunu yapayım dedim test, yaptım beklediğim sonuç. Karnimin ara ara agrimasi ve sagli sollu batmalar dışında adet belirtim yok. Çok fazla akıntım var . Ne güzel adet oluyordum ne oldu da durdu anlamıyorum. Ya 14 mmlik kist engelliyor ya da harbi harbi adetten kesiliyorum :) belki de bu ara üzücü şeyler yaşadım ondan diyorum. Ama ama ben tüp için doktora gidecektim sekerpancarı sence gideyim mi şimdi. Adet olmadan başlar mı tedaviye. Eşim bu ayın sonu nisan başı gibi Ankara'da olacak 15 gün kadar. Baslatirsa da yarıda kalabilir. Ikilemde kaldım. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.

Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah. vakti değilmiş demekki canım hayırlısı.

İnşallah güzel olacak canım. Sabrimizin karşılığını alacağız hayırlısıyla.

İnşallah tutunurlar canım. Guzel haberlerini bekliyoruz.Değerlerin nasıldı senin ? Sorun fsh mıydı?

İnşallah tutunurlar canım. Guzel haberlerini bekliyoruz.Değerlerin nasıldı senin ? Sorun fsh mıydı?
sağol canım.... inşallah hayırlısıyla tutunurlar, en azından biri yakın zamanda yaptırmadım tatlım ama fshım yüksek amh düşük (0,79). kısacası erken menopoz riskim var sizler gibi....
tedavi ile ilgili ikilemin için de fikrimi söyliyim... regl olmadan tedavi başlamaz. ama dra gitmen iyi olur... kist ilaçla kurutulamıyor mu??? eşinin durumunu da göz önüne alırsak bence tedaviye başlamak için doğru zaman değil, ki dediğim gibi regl olmadan başlatmaz tedaviye... ama gidip bi kontrol olabilirsin.......

Nasip kısmet...önümüzdeki maçlara bakıcaz o zaman...
canımcım ilaç verecekse de reglin 2. günü tekrar gel diyecek hem usg bakar hem de başlarsa ilaç başlar.
tabiki psikolojimiz regliyi etkiler. hem adetin 2. günü gittiğinde tekrar hormonların durumuna da bakar.
hayırlı zamanı bekleyelim.sen şimdi git görün kist varsa da dr tedaviye başlamazki zaten.hatta aşılama bile yapmıyorlar.
eşinde olmayacakmış ama kist için basit kistse doğum kontrol hapı verir belki...
4 gözle haberlerini bekliyorum cancağızım...

Sağ ol canım. Benim yine böyle gecikmisti epey 2ay sonra hamileligim tescillenmisti :) ama bu sefer hiç umudum yok 3 farklı doktora gittim hiçbiri kisti onemsemedi iyi de diyorum benim normal sürecinde olan adetim 2- 3 tür gecikiyor yine de ilaç bir şey yapmadılar. Bu sefer gecikmeyi de geçtim geçen ay lekelenme şeklinde oldu bu ay da daha olmadım. Bakalım hayırlısı . İnşallah senin güzel haberini alırız canım ay benimde ikiz olsun isterim ne güzel olur

Ay canım eşime kalırsa hamileyim sen ötekinde de böyle olmuştun diyor yok diyorum o bir kere olur :) acaba diyorum temmuzda tayinciyiz Eskişehir'i istiyoruz (yani memleketi) orda mı girissem bu işlere ama ya çok geç olursa uff ne bileyim her şey Allah'tan. Hakkımızda hayırlısı canım.Ben de hepinizin güzel haberlerini bekliyorum, her girişimde heyecanla okuyorum.

kızlar kızlar :)
ben dün opumu oldum şükürler olsun...2 yumurta ile girdim 6 ile çıktım Rabbim e şükürler olsun.
dr bayağı bir aramış olmalı ki sonrasında çok ağrım oldu.
ama aldığım haberle ağrı sızı kalmadı tam 5'i döllenmiş
bunu hiç beklemiyordum şoktayım resmen
şimdi bölünmelerini bekliyoruz Allah izin verirse 3. yada 5. gün kavuşucam o veya onlara
dualarınızı esirgemeyin olur mu
çok çok öperim

çoook sevindim canım ve çook duygulandım ama inan sevinç gözyaşları..Allahım kan can versin hepsine..güzel haberlerini yaz mutlaka yazamasamda takip ediyorum sizleri canım..maşallah diyelim nazar deymesin..

MAŞALLAH SANA YAAAA.... ÇOKKKK SEVİNDİMMMM....İNŞALLAHHHH SONUNDA DA GÜZEL HABERLER ALIR, SAĞLIKLA KUCAĞINA DA ALIRSINNN

çoook sevindim canım ve çook duygulandım ama inan sevinç gözyaşları..Allahım kan can versin hepsine..güzel haberlerini yaz mutlaka yazamasamda takip ediyorum sizleri canım..maşallah diyelim nazar deymesin..
Canım benim çok çok teşekkür ederim.çok sağol.beklemediğim bir şeydi.Rabbimin mucizesi.artık bir aşamadan sonra herşey takdiri ilahi.dr.umda vesile tabiki.sağolsun.o kadar yumurtayı arayıp bulup şansımızı arttırmaya çalıştı.
cuma ya da cumartesi hayırlısıyla transfer bekliyoruz artık bakalım kısmette ne varsa o.

MAŞALLAH SANA YAAAA.... ÇOKKKK SEVİNDİMMMM....İNŞALLAHHHH SONUNDA DA GÜZEL HABERLER ALIR, SAĞLIKLA KUCAĞINA DA ALIRSINNN
canımın içi hep hayırlısını diliyoruz...Rabbim cümlemize tez vakitte tattırsın analık duygusunu sağlıcakla yaşatsın inşallahhh..sende bir sonrakine daha güçlü daha kuvvetli hazırlanacaksın Allah ın izniyle.yazdıklarından güçlü bir kadın olduğunu anlıyorum.Rabbim gönlündekini önüne koysun inşallah.

Rabbim büyük canım. İnşallah güzel sonuçlanacak , güzel haberler vereceksin bizlere. Dualarım seninle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…