ebe88 ben reisimantarın gano excel in paketini aldım paketin içinde kapsül,çay ,kahve var kapsül hücre yenileyici ,bağışıklığı güçlendirici,damar tıkanıklığı vs gibi etkileri varmış.cayın vücuttan toksinleri atma etkisi ,kahvenin de kisirLkta sperm ve yumurta kalitesini ve sayısını artırma etkisi varmış umut dünyası aldık işte. Dayının bu ilaçlar konusundaki görüşü nedir biliyor
musun ?
canım bende tup bebek denememı dogu fertılde yaptrdım subatta. maalesf ıstedgımız sonucu alamadık. dun ugras hovayla gorustuk. olur telas yapmayın dıo. hazıran temmuz gıbı yenıden deneyelm dedı.
tup bebek yaptrmadan oncekı ay gel bakalm duruma rahıme hısteroskopı yapalm ondan sonra tutunma daha kolay oluyo dedı. bıkac hastada denemıs ıse yaramıs.
dogu fertılde hısteroskopı yaptıran var mı ucretı nedır?
amhye gerek yok fsh nın 12 nın altında olması lazım dedı. ama fsh ye gore senın 17 yumurta topladık cok ıyı beklemıoduk bu kadar yumurta dedı
ebe88 ben reisimantarın gano excel in paketini aldım paketin içinde kapsül,çay ,kahve var kapsül hücre yenileyici ,bağışıklığı güçlendirici,damar tıkanıklığı vs gibi etkileri varmış.cayın vücuttan toksinleri atma etkisi ,kahvenin de kisirLkta sperm ve yumurta kalitesini ve sayısını artırma etkisi varmış umut dünyası aldık işte. Dayının bu ilaçlar konusundaki görüşü nedir bıkıyor musun ?
Dayım çok iyi dedi oda gano exelin bayisi herkes cok memnundedi yaslanmaya kkarşı dedi. Hücre yenileyici dedi.sen birkullan eeğer yararıolursa bende kkullanayım Çiğdem.
Canım Merhaba gerçekten 17 yumurta iyi maşallah ben uğraş hocayla pek yıldızım barismadi denızhan beye gidiyorum. Ama malatya da Doğu fertil en iyisi. Inşallah bu denemen tutar canım benim. .B hayırlısı olsun hakkımızda tutunma şansı yukseliyorsa yaptir ne yapalım ucunda meleklerimiz var sabredecegiz :)
arkadaslar 22 yasındayım 1.5 yıldır evliyim. 1 yıl normal seklde korunduk arada przrvatfle. su an cocuk dusunuyoruzherkes korundugumuz icin cocuk olmasnda sıkıntı olur demşti. smdi cocuk dusunuyorz ben önce kontrol olmak icin hastaneye gittim ve doktor bana yumurtalık tembelliği oldugunu soyledi. degerlerim TSH: 2.05 , SERBESTT4 : 0.72 , FSH: 6.88 , LH: 4,15 , ESTRADİOL: 66 , PROLAKTİN: 15.32 arkadaslar lütfen yardım edin benm gibi olan varmı ?? ve bu degerler nasıl hamıle kalırmıyım yoksa cok zormu doktorun karsısında dilim tutuluyo dusunmekten kafayı yicem lütfen yardım edin((((((
değerleriniz gayet güzel.Allah izin verirse doğal yoldan bebek olmaması için bir engel yok gibi.arkadaslar 22 yasındayım 1.5 yıldır evliyim. 1 yıl normal seklde korunduk arada przrvatfle. su an cocuk dusunuyoruzherkes korundugumuz icin cocuk olmasnda sıkıntı olur demşti. smdi cocuk dusunuyorz ben önce kontrol olmak icin hastaneye gittim ve doktor bana yumurtalık tembelliği oldugunu soyledi. degerlerim TSH: 2.05 , SERBESTT4 : 0.72 , FSH: 6.88 , LH: 4,15 , ESTRADİOL: 66 , PROLAKTİN: 15.32 arkadaslar lütfen yardım edin benm gibi olan varmı ?? ve bu degerler nasıl hamıle kalırmıyım yoksa cok zormu doktorun karsısında dilim tutuluyo dusunmekten kafayı yicem lütfen yardım edin((((((
Tabii eşinizde spermiogram versin önünüzü görün. ona göre rahat rahat devam edersiniz.Bana adetlyken gitmemi soyledi ilac tedavisi baslicak sanırım. Esimin gelmesinide soyledi ondada sperme bakcaklar heralde ne olacak bilmiyorum. hatta rahim filmi bile dedi yani. stres yapmamaya calısıyorum ama ne bilim hep aklmda.
Valla ben 8 fshtan 5-6 ay sonra 33 fshi gormus biriyim.Belli olmuyor ama yukselise gecmesi bir sinyal kesinlikle.Amhiniza baktirmanizi tavsiye ederim.Daha net sonuc acisindan.arkadaşlar adetin 3. günü hormon testimde fsh geçen sene 7.45ti bu sene 8.30 olmuş.bu çok çabuk ilerleyen bir değer mi acaba?şaşkınımbir an önce bebişlerimize kavuşuruz inşallah
teşekkür ederim doktoruma hatırlatacağım bu konuyu geçmiş olsun .Valla ben 8 fshtan 5-6 ay sonra 33 fshi gormus biriyim.Belli olmuyor ama yukselise gecmesi bir sinyal kesinlikle.Amhiniza baktirmanizi tavsiye ederim.Daha net sonuc acisindan.
teşekkür ederim doktoruma hatırlatacağım bu konuyu geçmiş olsun .
Ben fsh ta 38 i görmüş ,bu değerlerle kesinlikle bebeğiniz olmaz tüp bebek bile denemeyin ,demesine ragmen gidip tüp bebek denemiş biriyim.yeterki ALLAH bize o evladı nasip etsin ,önemli olan tekşey inanç.psikolojik olarak güçlü olmak.
merhaba öncelikle geçmiş olsun...merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ..biraz umut olur diye yazdıklarınızı okudum.yeni test yaptırdım fsh 24 çıktı .tam tüp bebek denemeye karar vermiştik eşimin sperm sayısı oldukça düşük ama bende ki değeri görünce internette tüp bebek yapılamaz diye yazıyor ve test yenilensede yüksek olan değer geçerlidir diye yazmışlar neyapacağımı bilmiyorum.doktor randevum cumartesi o zamana kadar nasıl dayanacağımı bilmiorum.
teşekkür ederim cevabınız için benim kafama takılan bir şey var bilginiz varmı bilmiyorum ama ben adetimin ilk günü bir kere bir lekelenme oluyoır sonrasında ertesi gün adet başlıyor.ben bu lekelenme gününü 1 saydım e ertesi gün gittim bundan yüksek çıkmış olabilirmi normalde adetlerim çok düzenli oluyor hiç gecikme yada erken gelme problemi yaşamadımmerhaba öncelikle geçmiş olsun...
test yenilense mesela bir sonraki reglide düşüş olsa bile bu ilk değer üzerinden değerlendirme yapılır.ancak fsh yüksek olduğundan bazı dr.lar bu değerle tedavi başlatmaz.fsh tek başına etkili değildir. bunun yanında ultrasondaki antral folilül görüntüsü ve amh testide önemlidir.
folikül göründüğü sürece de umut her daim vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?