fsh yüksek olanlar

Merhaba benim fsh 9.44 cıktı doktor normal diyip yolladı benim kafam çok karışık normal bir rakam değil doktor neden normal diyor

Çok saol Allah herkese nasip etsin, çocuklarımıza sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah. tembellik kötü birşey :)

Merhaba benim fsh 9.44 cıktı doktor normal diyip yolladı benim kafam çok karışık normal bir rakam değil doktor neden normal diyor

Bana da normal diyorlar yani aslinda soyle diyorlar. FSH 8den ya da 10dan yuksek diye normal hamile kalamazsin diye birsey yok, normal hamile kalabilrisin hala diyorlar. Hatta bu yuzden bize sebepsiz infertilite teshisi koydular. Normal olmasa oyle derler mi? Yalniz brisey var ki FSH yuksek ise tup bebege gittiginde toplanan yumurta sayisi azaliyormus. O yuzden basari sansi dusuyor tabiki. Ondan da her hastane almak istemiyor.

kızlar öncelikle Allahım hepinizin gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Ben 1.5 yıllık evliyim bebek düşünmeye başlayınca kontrol amaçlı doktora gittim ve direk senin çocuğun asla olmaz tüp bebek bile olmaz dediler yaşayan bilir bu duyguyu ne umutla gittim neler duydum vijdansizlardan.sonra gitmedigim doktor kalmadı en son özelde bir Dr gittim ve deha ya başlattı birde 1 tane ama sağlıklı yumurtan var çatlama iğnesi vurucam bu ay dene hadi hayırlısı dedi.bu umut bile öyle güzel geldiki anlatamam size şimdi adetim 1 gün geçti ama korkudan test yapamıyorum biraz daha beklemek istiyorum. burda yazanlıri okudukça bana umut oldunuz heleki@papatya1903:)Allah rızası için neolur banada hayırlı bir evladım olmasi için dua edin...

yaşınız avantaj inşallah olur, olmazsa da bu ay için üzülmeyin takviyelerinizi yapın, denemeye devam edin, bu süreç bazen uzun soluklu bir süreçte olabiliyor

Rabbim şu mübarek cuma vakti hürmetine inşallah bizim gibi evlat isteyen ummeti muhammed e sağlıklı hayırlı imanli evlatlar nasib eyler aminnnnn...

Bu arada fsh lh amh iniz kaç ki doktor bu kadar net konuşmuş?

Sonucunuz pozitif de olsa negatif de olsa burda bizimle paylasirsan sevinirim

kızlar Merhaba bugün sabah hafif pembe kanamam oldu dedik belki tutunma kanamasidir ama yinede Dr gittim maalesef sonuç negatif.Bunda da vardır bir hayirumut kesmeden devam edicem.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşaallah.

Bu arada ilk sonucum fsh 16.20 bir ay sonrasında 24.05 çıktı şimdi bu ayda yaptiricam bakalım ne olacak.

amh 0.90 çıktmisti ama o sonuca güvenmiyorum nedense o hastanede yaptıran herkezde düşük çıkmış garip tesadüf o yüzden özel bir laboratuarda baktirmati düşünüyorum bu ay.

güzel haberleri ilan yokmu keşke yazsalarda içim bi an olsa rahatlasa

Haklısın canım sende hiç kimsede umudunu asla yitirmesin.Gerçekten ne güzel bir din Allahim olmasa bu zor günlerde nasıl güçlü olurdum bilemiyorum ona sığınmak hayırlısını dilemek nede güzel...Bu arada canım nar suyu dusuruyo dediler sende bir dene istersen belki ise yarar umut iste

Kızlar selam. benim de 5 ay önce fsh 10.37 çıkmıştı ama bu ay yaptırdım 3.31 çıktı. amh da 9.90 çıktı. nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum. sizce o zaman 5 ay önce nasıl böyle bir şey cikabildi. eşimde de problem var benim fsh yüksek çıkınca hemen tüp bebek demislerdi. yani ben menopoza yakın değil miyim şimdi artik?

Cnm fsh degisken biraz.stresle de alakali.ondan oyle biraz yükselmistr.tek test sonucuna göre zaten guvenlmez belki de yanlis olculmustr
Ama amh yuksek.pcos mu var sende
Son olctrdgun fsh değerin cok iyi
Ayrica zaten testlerden ziyade ultrason görüntün onemli yumurta var mi yok mu orda belli olur

Bende fsh 7 yle basladim 2.senem dolucak suan 13.36 amh yaptirdim sonucu bekliyorum ultrasondw sukur yumurtam buyuyor catliyor var gozukuyor doktor hatta fsh bakma srn su ultroson kagidibdaki yumurtaya bak demisti ama iste genede stres yapıo insan

Gunaydin, ben de dun konrol amacli gittigim doktordan hormon testi yaptirdim ve fsh 10.8 cikti moralim okadar bozulduki anlatamam alttan ultrasyonla bakti 7 yum var dedi ama 10 olsa daha iyi olur falan dedi.Ya simdi ben de tedavisiz bebek sahibi olamam mi

cevap için teşekkürler. aslında pco falan yok. ama amh çok yüksek cikti gerçekte. yumurtalarım da var yani tup bebek tedavisinde 24 yumurtam toplandı. ama işte bi önceki fsh yüksek çıkmıştı düşmez demislerdi de o yüzden çok şaşırdık.

Gunaydin cnm valla benim 2.senem olucak kalamadim daha subat 20 de histereskopi oldum rahim kalin traslama yaptilar engel olan doktora gore fsh deil hic birsey yok takma kafana stres yapma felan ama gutgudede artio bu fsh subatta 12.95 olan imi ay içinde 13.36 anlamis deilim seninde yumurta sayin masaalh iyi anlamadim ki bende amh yaptirdin mi peki

Yok canim amh yaptirmadim zaten kontrol amacli gitmistim boyle cikacagini dusunmedim.Aslinda benim bu ay oteki aylara oranla ilk defa regl normalin uc te biri kadar oldu ve cok kisa surdu,suan dorduncu gunu bitti neredeyse anlamadimki.Yani iki aydir dusunuyorus stres mi yaptim acaba.
Klomen verdi ama kullanmayi dusunmuyorum zaten bu ay sehir disinda olucam obur ay bir de devlet hastanesine gidip tum tahlilleri yapicam insallah tez zamanda bebeklerimizi kucagimiza aliriz rabbim bu imtihani kolaylastirsin.Insallah dua edelim birbirimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…