fsh yüksek olanlar

Sence dis gebe falanmiyim
Neden böyle bişey düşünüyorsun, aklına getirme böyle bir şeyi, şimdi doktora gidince görüp rahatlayacaksın inşallah, dış gebelikte değer bu kadar yüksek olmaz diye düşünüyorum

Cunku 3 hafta once doktor bana tup bebek bile olmaz dedi gecen hafta ultrasona girdim bide patlama falan oldu yaninasimizda 2 gun gecti son 5 gun olunca test yaptim pozitif ikinca korktum dis gebelikmi diye simdi gidiorum hastaneye haber veririm

tamam canım iyi haberlerini bekliyoruz, sen doktorlara bakma, onlar amh 1 in altındaysa hemen tüp diyorlar, rezerv azlığında doğal gebelik şansı tüpten daha yüksekmiş, çünkü vücudumuz en kaliteli yumiyi büyütüyormuş, hormon ilaçları ise bütün yumileri... Bir de yaş faktörü var, tahminim 30 yaşın altındasın, 32 yaş altı en doğurgan çağ zaten..

Cunku 3 hafta once doktor bana tup bebek bile olmaz dedi gecen hafta ultrasona girdim bide patlama falan oldu yaninasimizda 2 gun gecti son 5 gun olunca test yaptim pozitif ikinca korktum dis gebelikmi diye simdi gidiorum hastaneye haber veririm

Sence dis gebe falanmiyim
Cnm gözün aydin tekrar.kan degerin de cok güzel.birak şu olumszlugu.dis gebelikte genelde deger dusuk olur ve düzensiz artar
Benim bir hafta geçmişti regliminden degerim 7900 cikmisti.ama kese tam olusmamisti.bir hafta sonra gorundu 6+5 deyken.senin ki de gayet guzel.iki sonra iki katina cikar degerin.
Hadi bakalm dr dan donunce yaz

F farrahdiba fshe2 tekrar merhaba kizlar ne umutsuzlukle grdim ne oldu doktora gittim 4 haftalik hamissin dedi ama gozukmuo henuz degerim 3166 yuksekmis ikiz olabilir dedi heycandan elim ayama dolaniyor allah yardim etti

F farrahdiba fshe2 tekrar merhaba kizlar ne umutsuzlukle grdim ne oldu doktora gittim 4 haftalik hamissin dedi ama gozukmuo henuz degerim 3166 yuksekmis ikiz olabilir dedi heycandan elim ayama dolaniyor allah yardim etti
çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin, aile de var mıydı ikiz? bir de bebekleri sağlıkla doğurduktan sonra tüp bebek diyen doktora bir gidip söyler misin başkalarını da üzmesin :)

çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin, aile de var mıydı ikiz? bir de bebekleri sağlıkla doğurduktan sonra tüp bebek diyen doktora bir gidip söyler misin başkalarını da üzmesin :)
Allaha havale ettim onu benim dunyami basima yikti o gun ikiz var bende anlamadim ins kese gozukurse yada kalp atisi olursa haber veririm amin cNim hepimize

Cok sukur cnm biz umutluydukta sen pek umitszdin.gordun iste.bana dr ikiz olabilir demsti yuksek bulmustu.tek oldu ama.
Artik resmen gebesin iki haftaya gorursun fasulyeyi.
Masallah Allah sana ugrastrmadan henuz yolun basindayken nasip etti.o zorlu surecleri yasamk zorunda kalmadin cok sukur

Allaha havale ettim onu benim dunyami basima yikti o gun ikiz var bende anlamadim ins kese gozukurse yada kalp atisi olursa haber veririm amin cNim hepimize
İnşallah canım, doktor sana bunu söylediğinde sen hamiş miydin yoksa :)

Insallah sorma kuzum ya otlarr elimde kaldi ins gorurum fasulyemi allah razi olsun sendende canim benim

merhaba,
bende zekai tahir burak hastanesine gidiyorum. bende de amh düşük fsh yüksek diyerek "ben şimdi sana ne yapabilirim" diye yüzüme moral bozukluğu ile bakıp, kurula sormaya gitti dün doktorum. o kuruldan gelene kadar ben moralim sıfır bekledim. Kurul tedaviye başlamayı önermiş. Klomen ile başladık bakalım. Canım çok sıkkındı. İyi ki bu sayfaya girmişim. Resmen moral oldun bana. Hani hep diyoruz ya rabbim ol dedi oldu. İnsanoğlu evet eğitim alıyor ama karşı taraftakinin ne hissettiğini galiba es geçerek bilgilerini ortaya döküyor. P Papatya1903 Senin adına çok sevindim. İnşallah hayırlısı ile kucağına almayı da nasip edecek rabbim. Darısı da bizlerin başına.
F farrahdiba bende de senin ki gibi amh 1,1 (normalde olması gerekenden düşük) çıktı ama yumurta her ay 2-3 adet oluyor. O yüzden kötü over rezervi diyorlar. Bu arada senin ve fshe2 nin de P Papatya1903 ünde hamileliğiniz rahatça geçip bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah...[/

benim çok şükür bir yavrum var, hamiş değilim henüz, amh sonucunuz iyi inşallah ilaçlarla ya da doğal yoldan bebişiniz gelsin :)

T TugbaAnk slm sakin canini sikma moralini bozma bana 4 haftalik bakamam ultrasondan c ikmaz dedi 29 mayisa gittim doktor hemen bakti keseyi gordu 5mm mis suan tek duam kesenin dolu olmasi istersen baska bi hastaneye daha git dualarim seninle ins sende kucagina alirsin

Canim yaa masllah demek ikiz olabilir dedi. Inan ki cok ama cok sevindim ya. Burdan birinin hamilelik haberini alinca kendimmis gibi mutlu oluyorum. Ne guzel umut oldun bize. Banada doktorlar ck umutsuz konustu tedaviye basladm ama cokta iyi gitmiyo. Nolur duanda bizleride unutma. Rabbim ol derse olacak belki senin dualrin kabul olacakta bizde kavusacagiz yavrularimiza

ayy keseside göründü ise inşallah bir sonraki aşama kalp atışları. allah tamamına erdirsin. başka doktora gittim maalesef. 29 mayıs hastanesi, gazi hastanesi tüp merkezi. bu 3. hastane. her hastanede sıfırdan yeniden başlamak zor. birde birbirine güven duyguları sıfır. her şeyi yeniden kendileri tetkik etmek istiyorlar. sonuçlarıma bakıp teşhis ile çözüm yoluna giren yok maalesef. bakalım. tedavi başlasın dediler. allah sonumuzu hayretsin. sağlıcakla kal.

Canim benim bana doktor tup bebek olmaz dedi benim halimi dusun direk bu sayfaya geldim butdaki yuregi guzel insanlar bana yardimci oldu moral verdi degerlwrim dusuk olmasina ragmen meger ben hamis olmusum allahin taktiri yinede kalp atisini duyana kadar sevinemiorum ins 2 hafta sonra duyarim dis gebe degilimdir.tek bir doktorla kalma ilac cok icme bitkisel seyler dene hergun dua ediyorum isteyen herkese nasip olsun olcakta inanci yitrme canim

benim çok şükür bir yavrum var, hamiş değilim henüz, amh sonucunuz iyi inşallah ilaçlarla ya da doğal yoldan bebişiniz gelsin :)
kusura bakmayın ben okurken yorumlarını hamiş sandım sizi. evet amh iyi, ama maalesef bu amh ye göre yumurta sayısı az. bakalım. doğal yoldan 19 aydır deniyorum. maalesef başarı durumumuz ortada. tedaviye start verildi. inşallah bizlerde sizler gibi en güzel duyguyu, anneliği tadarız. yavrunuzla ve ailenizle sağlıklı bir hayat sizlerin olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…