fsh yüksek olanlar

Masllah masllah nazar degmesin canim. Ins goreceksin kucaginada alacaksin yavrunu. Bende bu kotu haberi alinca hrmrn bu siteye kostum. Umudumu kaybrttigimde buradaki hikayeleri okuyorum. Umut oluyo bana. Rabbimin mucizilerine inanniyorum ben. Sadece dua istiyorum sendenn. Rabbim bizi de senin gibi mujdelesin

canim benim allah yatdimcin olsun simdiden inancini umudunu kaybetme benim ilk yazdiklarimi gorsen hala umutsuzdum ama cok destek aldim burdan haberlesiriz dualarim seninle.

günaydın, tedavi sürecini paylaşırsan sevinirim

çok saolun sebepsiz infertilite mi sizin ki, herşey yolunda olmasına rağmen de bazen bu bebikler nazlanabiliyor

çok saolun sebepsiz infertilite mi sizin ki, herşey yolunda olmasına rağmen de bazen bu bebikler nazlanabiliyor
benim tedaviye başlamadan önce tahliller biraz kapsamlı oldu. rahim filmi çektiler. tüplerin ikisi de kapalı çıktı dediler. tanısal laparoskopi yapalım dediler. yaptılar. tamam tüplerde sıkıntı yok dediler. ultrasonlarda regli döneminde bile rahim duvarı kalın diye sebebi araştırmaya yöneldiler. ofis histeroskopi oldum. kamera ile rahim içine kadar girdiler. sıkıntı yok dediler. bu ay regli döneminde gel dediler. gittim. ultrasonda bakarken her seferinde kalın olan rahim duvarı normale döndü ama doktor rahim içinde halen bir sıkıntı var dedi. yumurta desen bi değişik. iki tarafta da ikişer yumurta var. sağ taraftakiler 10 mm ve 8 mm. sol taraftakiler iki tane boyutları çok küçük dedi doktor. amh değerin senin nasıldı dedi. 1,1 ivarı aslında iyi gibi ama yumurta yok dedi. eski ultrasonlara da baktı her seferinde 2-3 tane ancak oluyor. sonra kan tahlillerin çıksın dedi. tahliller çıktı. bu sefer fsh yükselmiş 12,86 olmuş. 10 sınır değer kabul ediyorlar. anlamadım ama doktor çok umutsuz konuştu. tedaviye başlamak istemedi başta. kurula görüşmeye gitti. kuruldan gelince heralde deneme yapmak için tedaviye start verdiler. klomen bir de iki günlük bir iğne vurulması sonrası pazartesi gideceğim yumurta kontrolüne. tam da dediğin gibi sebepsiz infertilite değil ama sebebi de belli değil gibi. veya bana doğru düzgün anlatan yok. iğne verildi. iğneyi ne zaman vurulacağım dedim. doktor ters ters baktı. bir de giden bilir. zekai tahirde bir sirkülasyon var resmen doktorlarda. her seferinde başka bir doktorla muhattap oluyorum. sabah ayrı bir doktorda muayene olup öğleden sonra ayrı bir doktora sonuçlarımı yorumlatıyorum. bilemiyorum inan ki. aslına bakarsan sen tedbirini al takdirini allaha bırak mantığı ile doktora gidip ne derlerse yapıyorum ama çözüm rabbimden. bunu derinlerde hissediyorum. işte hikayeler ortada. ol der ve olur. benim çabam bu durumda boş boş oturup beklememek. ben elimden ne gelir ise yapmak istiyorum. doktorada gidiyor, dua da ediyorum. sadece bitkisel kaynaklı şeylerden emin olamadığım için uzak duruyorum. şimdi ilaçta kullanırken tedavi sürecine bitkisel destek ile köstek olmaktan korkuyorum. ay ne yazmışım. resmen biri sorsa da anlatsam şeklinde. kısmet bakalım.

Devlet hastanesi işte, etlik daha fena iki günde dört asistanla muhatap olmuştum, ikisi çok ilgiliydi, ikisi hiiiiiiiiç umursamadı, klomen yumileri büyütüyor, inşallah olumlu olur...

Tesekkur ederim cnm da ben dogum yaptim 27 gunluk olduk :)
Gecmis olsun sana doktorun da bi tuhafmis ya.ne demek ne yapayim simdi sana.dr un güven vermesi lazim.o guveni verememis sana ondan umitszlige kapilmssin.tablon kotu degil bence.her ay 2 3 yumurta gorulmesi de cok güzel.bende hic gorulmuyordu.
Onlar hep olumsz konuşurlar sen hakli olarak yolun basinda oldugun icin etkilenmissndr.ama benim gibi durumu senden cok kotu olup ta gebe kalan bircok kisi var.onun icin umutsz olma
Dr unu degstr bence.dr kontrollerni ihmal etme.bitkisel kurler de oneririm

Allah analı babalı büyütsün inşallah. başladım bakalım. dediğin gibi yolun başındayım. ilk aşılamam olacak inşallah. eğer yumurta yeterince büyür ve çatlarsa. hayırlısı ne ise o olsun. yavrunuzla sağlıklı mutlu günler sizlerin olsun inşallah.

Senim bebisin varmis demek.bu ikinciler zor oluyo sanirim.benim de var kizim 7 yasinda.ikinci cok zor geldi cok nazli cikti.ablasinin dualari kabul gordu.inanlmaz kardes istegi vardi.darisi senin kuzunun basina.bekletmeden gelir insallah kardesi

günaydın, tedavi sürecini paylaşırsan sevinirim
Canim benm amh com dusuk fsh ise en son tahlilde 14 cikti. Cook fazla yuksek dedi doktor. Ben mini tup bebek yapiyorum. Bu benim ilk tedavim dha once ne asilama ne klomen hic bsy denemedim. Bi cocugum var o dogal yolla oldugu icin buda oylle olur sandik ama bi doktora gittik ki ben nerdeyse menopozdayim. Bn yurt disinda yasiyorum maalesef burda bi cok klinik amh degerine gore hasta kabul ediyo. Bir dotkr zaten geri cevirdi bizi. Bi tane bulduk oda sadece mini yapiyo. Yani elimiz biraz buna mahkum oldu. Su ana kadar 1 mini yaptik iki embyro oldu donduruldu. Ikinciye basladik ama faolikul sayim fsh degerim korkunc cikinca doktor sadece klomen verdi. Nasil olacak anlamadim. Hemde klomenin de yarisini aliyorum sadece. Bu ctesi tekrar bakacak eger o bitanecik onden giden yumurta buyurse alacak galiba. Bilemiyorumm. Bundan once hem klomen hem gonal f kulanmistim. Bu sfer fsh cok yuksk oldgu icin sana ilac veremem dedi. Bu ay cok umutsuzum bilemiyorum. Bide maddi olarakta cok zorluyo bizi. Turkiyeye gelelim orda yapalim diyoruz ama tek tedaviyle olacak gibi degil bnm durumum illaki havuz yapilmali. Ben de o kadar vakit turkiyede duramam. Hem maddi hem manevi inan cokmus durumdayiz. Sadece elimizdeki o iki embgryoya umut bagladik. Eger tutmazsa bilemiyorum ama bizim icin cocuk defteri kapanack gibi maddiyattan dolayi

Bide yalniz olmak beni ck yoruyo ya. Ne annem ne kardesim kimsenin olmamasi beni dha cok bunalima itiyo. Konusacak kimse yok, derdini anlatacan kimse yok aglayacagin kimse yok. Inanin memleket burnumda tutuyoo.

Senim bebisin varmis demek.bu ikinciler zor oluyo sanirim.benim de var kizim 7 yasinda.ikinci cok zor geldi cok nazli cikti.ablasinin dualari kabul gordu.inanlmaz kardes istegi vardi.darisi senin kuzunun basina.bekletmeden gelir insallah kardesi
İnşallah, benim kızımda 5 yaşında, bende 36,5 yaşındayım, kürtajımda var benim, daha önce kolay hamiş kalıyordum, son iki yıldır yoğun stresten mi oldu anlamadım, bahsetmişsinizdir daha önce ama ikinci meleğiniz doğal mı geldi, tüp mü?

amh benim 0,16 çıktı ama özellikle d vit ve takviyeler yükseltiyor bu hormonu, değişmez diyorlar ama değişiyor, yani takılmıyorum artık ona, ama doktorlar takılıyorlar burda da öyle amh 1 in altındaysa direk tüp diyorlar, devlet hastanesindeki doktora klomen vb bir ilaç verseniz dedim, kanserli hastaya serum taksan işe yarar mı dedi bana, sonra baktı benim yüzüm düştü, biraz uç bir örnek oldu ama falan dedi... Nedense vücudumu bakıma alıp biraz da ilaç desteği alabilsem ( cylo..) bir de çalışmalar yeterli olabilse doğal yoldan olabileceğini düşünüyorum...
Opudan sonra yumi görülmediğini söylüyorlar diğer forumdaki arkadaşlar, kaç yumi vardı başlangıçta ikisi dondurulmadan önce yani

Stres etkiliyor cidden.maalesf herkeste bi stres ama
Ilk kizim hemen oldu korunmayi birakir birakmaz
Ikinci melegim cok zorladi
Fsh yumurta rezervi yetmezligim 4 yildan aşkın bi sure once basladi
O surec icinde tüp yaptrmak icin bekledm.fshin dusmesi folikul gorunmesi icin fakat olmadi bi türlü.tup bebek bile olmuyordu fsh tavandi en son 90 di.normaldede de 50 60 arasydi hep.folikul hic yoktu
Fakat bir mucize oldu dualar ve bitkisel kurler vesilesyle dogal yoldan gebe kaldim.
Mucize kizim 1 aylik oldu.

ah çok şükür,Allahım bağışlasın. Ben de doğal yoldan olabileceğine inanıyorum ama bizde çalışmalar yetersiz (geçen ay sadece 15 ve 16. gündü), bir de iki dr da doğal olmaz deyince eşim zaten tüp olacak havasında ama yine de takviyeleri satın alıyor coenzim, arginmax, hayıt, dhea en son organik arı sütü ve daha bir sürü şey yapıyorum, benim yumi ilk defa 5 adet görülmüştü, ocak ayı sonunda 3 adet dedi, fsh ise 18, 16 seyrediyor....

Dhea yi eczanede bulabilir miyiz canım.yoksa internetten siparişle mi alıyorsunuz.

Tesekkur ederim
Bence degerlerin cok kotu degil 3 5 yumurta gorulmesi hele cok iyi
Bence de hele bu takviyelerle dogal gebe kalabilirsin
Tüp yaptrmanin rehavetine kapilmasin esin onun garantisi yok ki sonucta.ustelik o da maddi manevi zorlu bir surec.
En doğalindan gelir umarim melegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…