çalışmaktan usandık valla hamıle kalsakta dinlensek
Ya cnm cok haklisn.millette ne guzel bi mantik var beni rahatsz edenle iliskimi keserm diyip hayatlarndan cikaryolar.ama yok ben oyle miyim illa burnumn dibinden ayrmayacam gereksizleri! Yok bacim bundan sonra yeter valla.hic ugrasamam aynen dedgn gibi cikartacam bu tipleri hayatmdan.ne hayalkirkligi yasiyim ne gerileyim..
Selam kizlar nasilsiniz.kayinvalidem rahatsizdi onun yanindaydik giremedim cok nete.guzel gunler diliyorum
26 günde bir olurum ben canım. İlaç hiç kullanmadım tam tersine spiral varken çok kanamam oluyordu kanama kesilsin diye ilaç vermişti doktor fayda etmeyince çıkarttım spirali. Şubat ayında 4 gün gecikti doktor enfeksiyon ilacı vermişti o neden oldu sanırım. Onu harici gecikmez maşallah :)
İncir kürünün 21 gün olduğunu biliyorum da adet olunca ara veriliyor mu onu merak etmiştim. Ara vermedim zaten, tam gaz devam
Ezgi dün aklıma bir şey geldi. Erzurum'a geldiğimden beri gittiğim kadın doğum uzmanı hep alttan muayene eder, hiçbir sorun yok deyip gönderirdi. Ee bu sağ ve soldaki yumurtaları görüyordu demekki,sorun olsa söylemez miydi ? En son FSH için gittiğimde alttan muayenede hiçbir sorun yok demişti.E2 sonucunu gördükten sonra prognovayı vermişti. Prognovayı kullanıp gittiğim öbür doktor (müsvette)alttan muayenede tiroid sorunun var mı diye sordu ,alttan bakıp ne gördüyseYok deyince de bir şey demedi.Zaten TSH sonucum iyi çıktı. Ama yumurtalarımla alakalı hiçbir şey demedi öbürü hiçbir sorun yok diyordu. Sorun olsa söylerlerdi dimi yoksa benim hüsnü kuruntum mu ? :) Yakında FSH ya iyi niyet elçisi olarak atanabilirim :)
Belkide hiç gerek kalmayacak :)
Bir ara ben de öyleydim eşimi bıktırmıştım,strese sokmuştum. Şimdilerde yumurtlama zamanımı söylüyorum,eşim de kendini ayarlıyor,zorlama yok baskı yok.Bayağı da dinleniyoruzSadece çocukiçin o iş olunca, olacağı da varsa olmuyor.
Canim inan ben de bunu hayal ediyorum millet dogum iznine ayriliyor bir gun bende ayrilir miyim diye oyle ozeniyorum ki
Canim inan ben de bunu hayal ediyorum millet dogum iznine ayriliyor bir gun bende ayrilir miyim diye oyle ozeniyorum ki
Canim adetin duzenli ise ovulasyon testi al ona gore calisma yap ise yariyodur.bende bi ara cizgi koyulasti so ra silik cikti.lh artinca cizgi koylasio ovulasyon testi de ama ben nezamn yumurtluyom bilmiorum.gerci ben yumurtluyormuyum o da belli degil aman iste ac tavuk kendini bugday ambarinda gorur misali cok yumurtlarmis gbi bide ovulasyon testi aliyorum😛😛😛
canım benim ben ovulasyon testini tavsiye etmyorum..ben de çift çzgiyi görmüştüm çok sevinmiştim ama işe yaramadı bizde..sonra gene test aldım geçen ay soğan kürü ypıştım çift çiziyi göremedim itmişti test sonrasını bilmiyorum..lşimdi de elimde var ama yapmıyorum çünki acayip gergin geçiyordu o iş..yok aman dikat yok aman şölee yap yook böle yapp..akışına bırakmak lazım o işi..o yüzden tvsiye etmiyoruum ben..
ezgii bende her ay adet oluyorum ama yumurtluyor muyum bilmiyorum bunu için yumurta takibi mi gerekiyorr..bird sen nerdensin..
Iyi aksamlar kizlar yoksunuz hicbiriniz😯
Canım benim ben varimmm:)
Bugün işten izin aldım. Bizimkilerle akrabaları ziyaret ettik.cuma gunu gidecekler gene yalniz kalacagim
Çok sık giremiyorum ama hep aklımda hep dualarimdasin tatlimmm. .
Saol tatlim iyki varsiniz.insan alisiyor burdada olsa kendini anlayanlara.yalniz kalmazsin biz variz emos...bu arada amh sonucun cikti mi
Sağolun tatlım hepiniz çok iyisin iz. ..aradım bugün çıkmamış 2 gün sonra çıkar dedi laboratuvar ezgi.cok merak ediyorum sonucu
Ayy bende emos gecen amh ile ilgili bi tablo gordum amh yasla birlikte azaliyoe ama vucut oyle akilliki rezerv azalinca idareli kullaniomus bizde cogu zaman yumos olmamasi bu yuzdenmis .bi yumosun gelisimi icin 3 ay lazimmis en az
Of yaa benim 0.14 tü ya şimdi _1 eksi bir çıkarmış ezgiii:) gülem mi aglayam mi...
ben yılda birkez yumurtluyorum galiba:)
Canim tabloya gore amh 4 yilda 0.1 azaliyor .buraya kopyalayamadim ama pc de kopyalamaya calisirim.ama bu azalma 40 liyas icin di 😊😊😊canim vucudumuz heran yumos uretebilir cunku dogal menopoz yasinda degiliz dr bana senin tek yumurtani 40 yasindaki kadinin 5 tame yumosuna degisirim demisti
Ne güzel moral vermiş tatlım dr.un...işi gücü rast gitsin valla...
bakalım kaç çıkacak benimki....keşke 1 falanciksa..
Ama bişey deyim mi...içimdeki bunalım hali gitti 2 aydir...meryem süresini okuduktan sonra oldu enteresan...umitliyim ama çok korkuyorum anne olamaktan. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?