Korkma suna inan anne olup burada yazacagiz tamam mi buna inan ve rahat ol😋
Saol tatlim inşallah hepimiz o tadı yaşarız. ..ALLAHIM SEN BUYUKSUN YARABBIM. Eğer hayırlıysa..BIZLERE DE ANNELIGI NASIP ET. ..AMIN..ıyı geceler şeker kız. Iyiki varsin:)
Guzel bi gun diliyorum kizlar
Valla neyle baktı bilmiyorum ama iki ayrı yerde baktı,alttan muayene ederek.Her gittiğimde alttan muayene eder zaten pek sorun göremedi hatta sekreterine yumurta ölçülerimi 40 lı bir şeyler yazdırdı gibi kalmış aklımda. Bir daha ki ay her zaman gittiğim doktora gideceğim sırf öğrendiklerimi sormak için :) Sinirlenmiştim ona,yoğun olduğu için çok bekletiyor tam da açıklama yapmıyordu sırada çok kişi var diye. (Feci devrik bir cümle olduCanim yumoslardaki sorunu adetin 2.gunu anlarlar follikle bakarak tsh ne alaka o ancak hormon tahlilinde gorulur yumoslarda sorun yoksa belki i vardir diye sormustur ki zaten o sorunda yokmus benim tsh de normal cikti.sorun olsa kist myom veya kuculme gibi onu gorurlerdi diye dusunuyorum.bende yakinda fshlileri koruma ve yasatma dernegi kuracam😊😊😊😊😃
Canim adetin duzenli ise ovulasyon testi al ona gore calisma yap ise yariyodur.bende bi ara cizgi koyulasti so ra silik cikti.lh artinca cizgi koylasio ovulasyon testi de ama ben nezamn yumurtluyom bilmiorum.gerci ben yumurtluyormuyum o da belli degil aman iste ac tavuk kendini bugday ambarinda gorur misali cok yumurtlarmis gbi bide ovulasyon testi aliyorum😛😛😛
Kızlar, benim adetimin bugün 4. günü .Dikkat ettim çok az akıntım oldu.İlk defa böyle oluyor, önceleri afedersiniz ped dayanmazdı.Acaba diyorum incir kürümü azalttı. Adaçayı söktürüyormuş içsem mi,bilemedim. Çünkü saraçoğlu hamile kalmak isteyenler adaçayından ,maydonazdan ,naneden uzak dursun diyordu. Hadi bana fikir verin napim?
Kızlar, benim adetimin bugün 4. günü .Dikkat ettim çok az akıntım oldu.İlk defa böyle oluyor, önceleri afedersiniz ped dayanmazdı.Acaba diyorum incir kürümü azalttı. Adaçayı söktürüyormuş içsem mi,bilemedim. Çünkü saraçoğlu hamile kalmak isteyenler adaçayından ,maydonazdan ,naneden uzak dursun diyordu. Hadi bana fikir verin napim?
Adet olan her kadın yumurtluyormuş canım. Olumsuzluk yok Ezgi
Bir ara ben de öyleydim eşimi bıktırmıştım,strese sokmuştum. Şimdilerde yumurtlama zamanımı söylüyorum,eşim de kendini ayarlıyor,zorlama yok baskı yok.Bayağı da dinleniyoruzSadece çocukiçin o iş olunca, olacağı da varsa olmuyor.
Kızlar fsh hormonunun 10,67 olması normal mi yoksa yüksek mi ne demek bilen varsa yardımcı olabilir mi
Sınır da canim cok yuksek degil ama
Sıkıntı oluşturmaz de mi ilaçla düzeltilebilir yani
Sıkıntı oluşturmaz de mi ilaçla düzeltilebilir yani
Canim bu arad bunun ilaci yok malesef tip burda tikanio.tavsiyem her ay takibini yaptir gec kalma biz sanirim gec kaldik
Canim bu arad bunun ilaci yok malesef tip burda tikanio.tavsiyem her ay takibini yaptir gec kalma biz sanirim gec kaldik
Senin kaç ki kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?