evet ezgim dostineks vedi kullandım da ne durumda bilmiyorum ..onun ölçümü yapılmamış..fsh geçen ay 14 idi bu ay 2.5 çıktı ...ben de yaz tatilini boş a geçirmek istemiyorum..hayırlısı hepimiz için...normal yoldan mı hamile kaldıı filtuur arkadaşımız..
Evet canim esi tup bebek istemiyordu o da skinti ediyordu rabbim nasib etti 6 ay sonra kaldi hamile.
Üzülmek yok,çalışmalara devam
Canımcım önemsemeyin lütfen bu tip insanları ve hayatınızdan çıkarın hiç düşünmeden.Ben kuzenimi bile yok sayıyorum ki hiç kin tutmayan biriyimdir.Ama altta kala kala ,üzüle üzüle içim kıyıla kıyıla hiçbir şeyi sürdüremem , benden uzak olsun dedim konuşmayı bir anda kestim :) Hiç ama hiç pişman değilim, 6yıl oldu keşke daha erken kesseymişim diyorum :) Yolunuza bakın kızlar ,3.4. kişilere kapatın kapınızı da kalbinizi de .
Arkadaşlar hayıt tohumunu kullandıktan sonra lekelenme başladı,normal mi bu acaba?
Canım ben Hayıt tohumu içtim incir yedim
adet olmadım 56gundur..o mu yaptı bilmiyorum. Yazın ictigimde yapmamisti gayet ıyıydı fsh 6 ya düşmüştü 33 ten...
Paylaşalım yaaa.cok moralim bozuk...benim fsh yüksek. Seninki kaç cikti ezgim.
Arkadaşlar hayıt tohumunu kullandıktan sonra lekelenme başladı,normal mi bu acaba?
çalışmaktan usandık valla hamıle kalsakta dinlensek
Benim adet döneminde 2 defa ölçüldü Fsh canım.Birinde 3 küsür çıkmıştı en son gittiğimde 16 küsürdü. Hayıtı incir kürü bitince denerim diyorum.Bu arada bugün kırmızılarım geldi :) Tam gününde maşallah hiç sekmez :)) İncir kürüne devam edeyim mi ?
Selam kizlar nasilsiniz.kayinvalidem rahatsizdi onun yanindaydik giremedim cok nete.guzel gunler diliyorum
Selam kizlar nasilsiniz.kayinvalidem rahatsizdi onun yanindaydik giremedim cok nete.guzel gunler diliyorum
Ezgiiiiiii canım benim bende seni çok özledim:) bizimkiler geldi yanıma akrabaları ziyaret ettik.yarin izin aldım işten diğer akrabaları ziyaret edeceğiz. Ondan pek giremedim yoksa hep aklımdasin canım arkadaşım. ..geçmiş olsun kayın Validene tatlım.
Saol bitanem .ne guzel annengil mi geldi cok selam soyle bizden😊😊
Canim inan ben de bunu hayal ediyorum millet dogum iznine ayriliyor bir gun bende ayrilir miyim diye oyle ozeniyorum ki
Kizlar gunaydin.bi dr tavsiye ettiler bizim sorunumuzda olanlara cook umutlu yaklasan ve anne olmasini saglayan bi d4 herkes ovuyor.emre karatekelioglu ivi istanbul tup bebekteymis.olmadi yaza borca gircem son care ona gitcem.ne dersiniz
Canim inciri 21 gun uapip 7 gun ara veriyosun.sen ilaclami adet oluyosun .kendiliginden ise masallh duzenli
Kizlar gunaydin.bi dr tavsiye ettiler bizim sorunumuzda olanlara cook umutlu yaklasan ve anne olmasini saglayan bi d4 herkes ovuyor.emre karatekelioglu ivi istanbul tup bebekteymis.olmadi yaza borca gircem son care ona gitcem.ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?