fsh yüksek olanlar

Yaaa sorma bende gecen yaptim dolmasini cok mesekkatli fakat cok faydali imis ozellikle karaciger icin. Bazen suyunu kaynatip da iciyoruz faydasi icin

Ellerim hala berbat durumda ceviz ayıklanır da eller kararır ya öyle işte. Çok söylendim eşime yazık keşke ben yapsaydım deyip üzüldü daha da almayız dedi ama gönlünü aldım. Yok canım benim hatam dedim eldiven kullanabilirdim,acemiliğime geldi :) Karaciğer yağlanması var eşimde çok faydalı isterse elim parçalansın yaparım yine de.

Bir bilgide ben paylasiyim.saracoglu erken menepozdakiler kesinlikle sarimsak yemesin dedi size menopoz kapisini daha cok acar dedi

Çok teşekkürler canım, eşim hep ısrarla yedirmeye çalışıyordu, söyledim aaa tamam yeme artık dedi, kurtuldum sağol Ezgi :)

Hamile kalmak başlı başına mucizenin adı zaten :) Ben her tekmesini hissettiğim de kalp atışını duyduğumda inanamıyordum :) Ben de FSH değerimi öğrenmeden önce 5-6 kere test yaptım negatif çıktı ,çok üzülüyor insan ama hiç ümidimi kesmiyorum.Allah büyük.

Canim hosgeldin.bi ruya gordum bugun bi erkek bebek simsiyah saclari benimmis optum kokladim altini bezledim ayy ne guzeldi ya hic uyanasim gelmedi😫

Kızlarrr geçmiş Kandiliniz mübarek olsun,Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah (AMİN) Bu arada kızım akşam hepimiz için bebek ,kendisi için de kardeş dileği ile du etti :)

Şu üç aylar içerisinde güzel güzel haberler paylaşalım inşallah.

Gelelim sorularıma :) Benim incir kürü ve havuç kürü bugün 21. gün. 7 gün arada hayıt yapayım mı diyorum. Ne dersiniz ?Bir de benim adetim bitti ama göğüslerim şiş ve çok ağrıyor acaba diyorum bu incir kürü prolaktini yükseltmiş olabilir mi ?

Canim hosgeldin.bi ruya gordum bugun bi erkek bebek simsiyah saclari benimmis optum kokladim altini bezledim ayy ne guzeldi ya hic uyanasim gelmedi😫

Hoşbuldum canım. Rabbim önce gönlüne sonra rüyalarına koydu niyetini neden kucağına koymasın ki :) Ben de kızımı rüyam da görmüştüm ve neredeyse kızım şimdi aynı rüyamdaki gibi . Rüyadaki azcık daha tombişti :) Olacak canım olacak inan ve şükret. Allah büyük. Fatır suresinde şöyle diyor Rabbim:

"11. Allah sizi (önce) topraktan, sonra meniden yarattı. Sonra sizi çiftler (erkek-dişi) kıldı. O'nun bilgisi olmadan hiç bir dişi ne gebe kalır ne de doğurur. Bir canlıya ömür verilmesi de, onun ömründen azaltılması da mutlaka bir kitaptadır. Şüphesiz bunlar, Allah'a kolaydır. "

Saraçoğlunun önerisi ile baktım ve okuyacağım inşallah.

Bİliyormusunuz onceden olsa verem olana kadar aglardim.ama simdi sadece sessizlestim icim daraliyor uzuldum...3yil yipratmis beni demekki..
Tukenmislik sendromu oldum galiba
Çok normal duygular bunlar canım, çok kendini yıpratma.Bu kadar gönülden istiyorsun, Rabbim görüyor ,geri çevirmez seni . Elimizden geleni yapacağız gerisi tevekkül ,Allah büyük.

Olabilir canim cunku saracoglu inciri emziren kadinlarada tavsiye ediyor sutu arttorir diye. Hayiti diger ay yap ikisi karismasin bence

Insallh kuzum yaa benim ki tombisti ya ne guzel bi duygu ruyada olsa.fatir suresinin anlami gercekten cok guzelmis nasil okunacakmis peki

Olabilir canim cunku saracoglu inciri emziren kadinlarada tavsiye ediyor sutu arttorir diye. Hayiti diger ay yap ikisi karismasin bence

Hayıt hormonları düzenliyor ya belki dedim prolaktin yükselmişse düzenler . Gelecek ay soğan kürü yapacaktım. İncir kürü kist yapabiliyormuş ya peşinden soğan kürünü öneriyor Saraçoğlu. Bakalım biraz daha araştırma yapayım da karar vereyim sağol canım :)

Insallh kuzum yaa benim ki tombisti ya ne guzel bi duygu ruyada olsa.fatir suresinin anlami gercekten cok guzelmis nasil okunacakmis peki

Sadece okuyun dedi Saraçoğlu.Hem kürleri yapın hem de en önemlisi dua edin Fatır suresini okuyun dedi. 45 ayetmiş. Telefonuma indirip dinlyeceğim önce sonra da okuyacağım inşallah. İnanarak okumak yeterli olur bence.

Hayırlı Cumalar kızlar. Rabbim yar ve yardımcımız olsun,dualarımızı kabul etsin. Gün içinde uğramaya çalışırım,kendinize çok cici bakın,stres yapmayın hormonlarınızı afallatmayın :) Aklımda ve dualarımdasınız.Allah'a emanet olun.

Canim fatihalarin bitti ise hepimiz icin duala.4624 kere ya muhyi.insallh bu ay gebe kalirsin olmadi insallh asilaman tutar.Allah yardimcin olsun canim

tamam canm okuyabldgım kadar okur yazarım yıne.

canm hayıtı adetın 2-12. gunlerı arasında ıcıceksın dıye bılıyorum.

tamam canm okuyabldgım kadar okur yazarım yıne.

canm hayıtı adetın 2-12. gunlerı arasında ıcıceksın dıye bılıyorum.

Sağol canım.İncir kürü bitsin öyle yapayım o zaman. Poyrazlı günler diye konu açan hanım, akşamları hayıt içtim yazmıştı gün belirtmeden ben de gün olabileceğini düşünmedim.

hayılı cumAlar kızlarr...AALH ım dualarımızı kabul etsin inş ALLAH..BENM 1 HAFTADIR GÖĞÜSLERİM AĞRIYOR .. koşarken ellerimel dokununca acıyorr..hiiç olmazdıı salı ya gidecem inşALLAH doktora neden ağrıır acaba....

Canim insallah kendi yavrunla yasarsin bu duygulari cok iyi bir anne olacagina eminim

cok teşekkür ederim ezgicim burdaki herkesin çok iyi anne olacagından hiç şüphem yok inan..herkes hasretle bebeğini bekliyor çünkü...
fatihaları bitirdim ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH...

çok normal duygular bunlar canım, çok kendini yıpratma.bu kadar gönülden istiyorsun, rabbim görüyor ,geri çevirmez seni . Elimizden geleni yapacağız gerisi tevekkül ,allah büyük.

inşallah caım allahım duysun sesimizi...anneliği bizlerede nasip etsin inşallah...ondan başka sıgınacak kimsemiz yok..ol derse olur inşallah

Canım benim de öyle. Benim daha önceden adet başlamadan 1 hafta önce şişlik ve ağrı başlardı, adet bitince o da geçerdi.Ama şimdi geçmedi, hala şişler ve dokununca acıyor,yürüyüş yaparken acıyor. Ben prolaktinimden şüpheleniyorum ama hiç takmıyorum incir yükseltiyor zaten.Her şeyin hayırlısı hakkımızda.

fsh yüksekliği nasıl belirti verdi sizde? mesala adet düzensizliği varmıydı, sık mı adet olurdunuz? adet miktarınız nasıldı?

fsh yüksekliği nasıl belirti verdi sizde? mesala adet düzensizliği varmıydı, sık mı adet olurdunuz? adet miktarınız nasıldı?

Yok canım. Biz 2. bebeğimiz için gittik doktora, tahlil yapıldı ilki güzeldi ama e2 yüksekti. Sonra prognova kullandım gittim FSH 16 küsür çıktı. Adetim düzenlidir sadece spiral varken bozuldu,sürekli adet oluyordum.Spirali çıkartınca eski düzenime geri dönmüştüm.26 günde bir olurum bu ay az oldum ama onu da incir kürüne bağlıyorum.

Son düzenleme:

Adet miktarı azalınca fsh yükselirmi acaba diye düşünmüştümde o nedenle sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…