fsh yüksek olanlar

hanımlarr ALALH A EMANET olunn benim çıkmam lazıımm akşama gelirim inşALALh hayırlı günler.......

Kanli akinti hic duymadim.canim bak genetik olmadikca bu yasta olmaz.ayrica kotu bisey olsa agri yapmaz annem hastanede yatarken gogus kanser kemoterapi alan kadinla konusmustum hic belirtisi olmuyor demisti sence boyle belirtisi olsa gitmezmiydi siz yine de gidin dra ama bence prolaktinden kaynaklaniyo yada gebelikten benim ki kupkuru😊😊bazen skiyorum agrisin diye yok😊😊genelde gebe olanlar agriyo filan diyorlar ya

Canimm hosgeldin.yalniz degilsin.bizde ayniyiz mucadelemizi burdan yurutuyoruz bazen aglak bazen oynak😊😊umutlu olmana cok sevindim bize de umut verdin

Benim de birinden berrak sıvı birinden de süt geliyordu. Ooo nette okudukça kafayı yedim kadın genel cerrah bulamadım daha da kafayı yedim :) Eşimin de kafasını yedim :) Şimdi takmıyorum Rabbim neylerse güzel eyler.

Kupkuruymuş sen kupkuru görmemişsin Ezgi. Benim lise de bir arkadaşım vardı herkesin göğsü kafam kadardı onun hiç yoktu.Boyu da sırıktı. dümdüzdü. Şimdi 3. bebeğine hamile :)

Adet miktarı azalınca fsh yükselirmi acaba diye düşünmüştümde o nedenle sordum.

Canim adet miktari rahim kalinligi ile ilgili rahim ince ise adet az olunur fsh 15 uzeei ise adet olamiyorsun cunku vucut yumurta uretmiyor yumurta olmayinca ostrojen olmuyor ostrejen olmadan rahim kalinlasmiyor progesteron salgilanmiyor ha ilac kullanirsa bu yapay olarak rahmi kalinlastirip adet olabilirsin bazen de yumurtlamadan adet olursun.umarim yardimcinolmusumdur.fsh nin birinci belirtisi adet duzensizlogi

Canim benim kuaforde aynisini yasamis gecen anlatti kitle geliyormus bi de sut geliyormus korktum gittim dedi dr a gitmis mammografi filan dogumdan sonra sut topaklanmis 6 tane kitlesi varmis dr onemli degil demis ...

Canim drlar menopz diyor zaten menopozuda duzgun yazamiyorum.annecigin niye oldu canim ne kadar gencmis.nur icinde yatsin indallh

Kupkuruymuş sen kupkuru görmemişsin Ezgi. Benim lise de bir arkadaşım vardı herkesin göğsü kafam kadardı onun hiç yoktu.Boyu da sırıktı. dümdüzdü. Şimdi 3. bebeğine hamile :)

Yok yav o kadar degil 75 numara kullaniyorum ben😊😊kizdaki dogurganliga bakarmisin bizim liseden de herkes dogurdu 3 er 5 er bi ben copsuz uzum

Ayyy kizim uyandi demisin ya benim de bi kizin olsa uyansa mama versem su an hayal ettim ne guzel elann senin yerinde olmak isterdim su an

Canim benim kuaforde aynisini yasamis gecen anlatti kitle geliyormus bi de sut geliyormus korktum gittim dedi dr a gitmis mammografi filan dogumdan sonra sut topaklanmis 6 tane kitlesi varmis dr onemli degil demis ...
Biliyorum canım, ben de 7-8 ay önce aynı korkuları yaşadım ama ultrasonda bir şey çıkmadı daha doğrusu kist iyi huyluymuş
Canim drlar menopz diyor zaten menopozuda duzgun yazamiyorum.annecigin niye oldu canim ne kadar gencmis.nur icinde yatsin indallh

Onlar her şeyi çok biliyor zaten :) Amin canım sağol. Senin annecğinde nur içinde yatsın inşallah. Benim annem akçiğer kanserinden öldü.

Canim yaaa Allahim gani rahmet etsin.benim annem de karaciger kanserinden oldu hepatit b vardi annem de genetikmis babadan ben dra gittim test yaptirdim ben de cikmadi hepatit o zamanlar cok korkmustum beni karninda tasimis ama bana bulasmamis emdirmis bulasmamis bakarmisin Allahin isine

Ayyy kizim uyandi demisin ya benim de bi kizin olsa uyansa mama versem su an hayal ettim ne guzel elann senin yerinde olmak isterdim su an

Boş bulundum canım benim O kadar iyi anlıyorum ki seni. Sanma ki benim bir çocuğum var diye böyleyim. Rabbim nasip edecek inşallah canım. Üzülme lütfen ,çok dua ediyorum en çok da size.

Bu arada canım ben bugün bal çörek otu tarçın karışımı yaptım :) Şu poyrazlı günler yazısındaki hanımı takip ediyorum :) Hayırlısı bakalım. Hayıtta yapim mi Ezgi. O her akşam yapmış onuki de mucize.

Amin canım cümlemizinkini. Ben de test yaptırdım.Kız çocuğu annesinden alırmış kanser genini dediler babam habire teste soktu beni :) Tabi canım Allah'ım o kadar büyük ki ,derdi de veren o dermanı da ,sual olunmaz.

merhaba arkadaşım bende de prolaktin yüksekliği var fsh normal hayıta başladım Allah nasip ederse düşüreceğine de inanıyorum ama östrojeni yüksektince fsh da mı yükseliyor birini yaparken diğerini bozar mıyım

Yok yav o kadar degil 75 numara kullaniyorum ben😊😊kizdaki dogurganliga bakarmisin bizim liseden de herkes dogurdu 3 er 5 er bi ben copsuz uzum

Erken konuşuyorsun Ezgi Allah'în gücüne gider bak Herkes doğursun üçer beşer ,Allah kolaylık versin hepsine. Hepimizin bir sınavı var. Ben çok erken yaşta bir sürü sınava tabi oldum. Yoğun bakımlarda kalmışım,öldü gözüyle bakmışlarr akabinde annem ölmüş küçüktüm ama anne küçüklük büyüklük tanımıyor .Ben hep şunu derdim babamın sınavı daha büyükmüş hem eşini kaybetmiş hem de 3 tane en büyüğü 6 yaşında olan çocukla tek başına kalmış. Daha da var da yazmayım şimdi :) Allah büyük canım,böyle sınıyor bizi. Çocuk hasreti olan herkesi güldürsün Rabbim, kucakları boş kalmasın inşallah.(AMİN)

Ezgi 'cim eşim yoğun baskı yapıyor kalkmam için :) Yine uğramaya çalışırım.Allah'a emanet ol. Sohbet için teşekkürler,tekrar edelim bir ara :)

Ezgi 'cim eşim yoğun baskı yapıyor kalkmam için :) Yine uğramaya çalışırım.Allah'a emanet ol. Sohbet için teşekkürler,tekrar edelim bir ara :)

Ben tesekkur edrim cok ozletme cabuk geeel opuyorum.kizini da op benim icin ezgi teyzesi yesin onu😛

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…