insan korkuyoo ezgim.. göğüsten knlı akıtıı göğüste çökme flan olurmuş ALALH m korusuun..bende göğsümü elime alıyorum en altta daire şeklinde bişay var ikisinde de var sıkınca ağrıyoorr..
hanımlarr ALALH A EMANET olunn benim çıkmam lazıımm akşama gelirim inşALALh hayırlı günler.......
Merhaba arkadaslar 2 saate yakın yazdıklarınızı okuyorum..ozellıkle ezgı ve emeli.yalnız olmadığımı anladım ...ben 2007 den berı ugrasıyorum...yas 27....yanı. 20 yaşındaydı menepozla tanıştığımda....bakıyorsunuz 60 bakıyorsunuz 7 bakynz 127...ama rabbım hep bı kapı aralıyor ben bı sekilde..tedavinin ıcınde buluyorm kendımı....sımdı yıne tedavıdeyım dua edın bana
Benim de birinden berrak sıvı birinden de süt geliyordu. Ooo nette okudukça kafayı yedim kadın genel cerrah bulamadım daha da kafayı yedim :) Eşimin de kafasını yedim :) Şimdi takmıyorum Rabbim neylerse güzel eyler.öledirr ence o zamn ..doğum ypmış birisiinn sen SEN DOKTORU İHMAL ETME YETER CANIM...HEM ALLAH KORUSUN DA GÖĞÜSTEN KANLI AKINTI FİLAN GELİRMİŞŞŞ TERS BİŞE OLSA......ALLAH IM SEN CEMİ CÜLEMİZDE KORUU
Kanli akinti hic duymadim.canim bak genetik olmadikca bu yasta olmaz.ayrica kotu bisey olsa agri yapmaz annem hastanede yatarken gogus kanser kemoterapi alan kadinla konusmustum hic belirtisi olmuyor demisti sence boyle belirtisi olsa gitmezmiydi siz yine de gidin dra ama bence prolaktinden kaynaklaniyo yada gebelikten benim ki kupkuru😊😊bazen skiyorum agrisin diye yok😊😊genelde gebe olanlar agriyo filan diyorlar ya
hanımlarr ALALH A EMANET olunn benim çıkmam lazıımm akşama gelirim inşALALh hayırlı günler.......
Adet miktarı azalınca fsh yükselirmi acaba diye düşünmüştümde o nedenle sordum.
Benim de birinden berrak sıvı birinden de süt geliyordu. Ooo nette okudukça kafayı yedim kadın genel cerrah bulamadım daha da kafayı yedim :) Eşimin de kafasını yedim :) Şimdi takmıyorum Rabbim neylerse güzel eyler.
Evet canım,ilk zamanlar çok panik oldum .Ailemde yok göğüs kanseri ama Anneciğimin öldüğü yaştayım evham kaçınılmaz oluyor :) Çok şükür Rabbim'e kontrol altında şimdilik. Kist büyürse parça alıp bakacaklar,onun için 3 ayda bir ultrasona gidiyorum.Geçen kontrolümü işlerin yoğunluğundan kaçırdım. Ama kafamı takmıyorum. Ama yok Ezgi ama yok. Çok genç ve daha yeni evlisiniz lütfen kendinizi yıpratmadan elinizden geleni yapın.Sözüm bütün burdaki menepozu sürekli zikreden CADILARA
Kupkuruymuşsen kupkuru görmemişsin Ezgi. Benim lise de bir arkadaşım vardı herkesin göğsü kafam kadardı onun hiç yoktu.Boyu da sırıktı. dümdüzdü. Şimdi 3. bebeğine hamile :)
Kusura bakma canım yazdım kaçtım gibi oldu.Kızım uyandı,kahvaltı faslı uzadı azcık :) Amin inşallah güzel haberler verirsin. Tabi ağlayacaksın canım,ağlayacaksın ki kalp nemli kalmayacak,temizlenecek :)
Canım benim 2 yıldır sağ göğsümde kitle vardı .Genel cerrahideki tetkikler sonucu iyi huylu her kadında olabilen bir kist olduğunu söylediler.Tabi 6 ay boyunca içim içimi yedi,hala da şüphelerim beni içten içe yiyor.Belkide hormonlarımın yükselmesinin nedeni yaşadığım o strestir.En çok da bunun için sormanı istiyorum çünkü kitle büyüdü sanki.3 ayda bir kontolum vardı en sonkine gitmedim. Benimki sağ göğsümün üzerindeydi daireye benziyor azcık.Şimdi sol göğsümde de var sanki.Prolaktin yükselince olabiliyor heralde .
Biliyorum canım, ben de 7-8 ay önce aynı korkuları yaşadım ama ultrasonda bir şey çıkmadı daha doğrusu kist iyi huyluymuşCanim benim kuaforde aynisini yasamis gecen anlatti kitle geliyormus bi de sut geliyormus korktum gittim dedi dr a gitmis mammografi filan dogumdan sonra sut topaklanmis 6 tane kitlesi varmis dr onemli degil demis ...
Canim drlar menopz diyor zaten menopozuda duzgun yazamiyorum.annecigin niye oldu canim ne kadar gencmis.nur icinde yatsin indallh
Biliyorum canım, ben de 7-8 ay önce aynı korkuları yaşadım ama ultrasonda bir şey çıkmadı daha doğrusu kist iyi huyluymuş
Onlar her şeyi çok biliyor zaten :) Amin canım sağol. Senin annecğinde nur içinde yatsın inşallah. Benim annem akçiğer kanserinden öldü.
Ayyy kizim uyandi demisin ya benim de bi kizin olsa uyansa mama versem su an hayal ettim ne guzel elann senin yerinde olmak isterdim su an
Canim yaaa Allahim gani rahmet etsin.benim annem de karaciger kanserinden oldu hepatit b vardi annem de genetikmis babadan ben dra gittim test yaptirdim ben de cikmadi hepatit o zamanlar cok korkmustum beni karninda tasimis ama bana bulasmamis emdirmis bulasmamis bakarmisin Allahin isine
benim ultrasonda follikül görünüyor ama fsh 30 çıktı.canım hayıtla benimki de 8 e düşmüştü ama sanırım ostrojeni yükseltip fsh baskılanıyor yalancı bir düşüş yani.benim doktorlara göre yumurtlamam var aşılama oldum negatif.follikül olmasına rağmen fsh yüksek olunca tüpe başlayamadık doktor 15 in altına inince yapabiliriz ancak diyor.fsh 15 altı e2 değeride 80 den düşük olmalıymışşş.aslan pençesi ve soğan kürünü yapıyorum .doktor prognova kullan dedi ve bol incir ye dedi.
Yok yav o kadar degil 75 numara kullaniyorum ben😊😊kizdaki dogurganliga bakarmisin bizim liseden de herkes dogurdu 3 er 5 er bi ben copsuz uzum
Ezgi 'cim eşim yoğun baskı yapıyor kalkmam için :) Yine uğramaya çalışırım.Allah'a emanet ol. Sohbet için teşekkürler,tekrar edelim bir ara :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?