fsh yüksek olanlar

sagol canım ınsallah dıger ayda boyle olur

Slm kizlar cok moralim bozuk bu ay e2 yuksek benim .cyclo ve dhea nin eszamanli kullanimi buna sebep olur demislerdi bunu sormak icin tup bebek dr umu aradim beni salladi gibi geldi yok canim ondan olmaz kist vardir filan hadi diger aya diye gecistirdi cok canim skildi boyle yapmazdi cok iyiydi.anlamadim benle ilgilenmek istemiyormu acaba baska hastasi vardi sanirim ondan da olabilir ben mi alinganim anlamadim teneffuste bi ton agladim😓😢
Anlatacagim bir siz varsiniz kizlar iyki varsiniz

canım benimm üzülme ne olursun üzülünce eline hiçç bbişey geçmiyoo bunu sende iliyosuun..sadece kendimizi bunaltıyoruuzz işimizi zorlaştırıyoruzzz.. dktorunn iyiyse o zaman korkmaa..belki sen öyle anladın çünkii bizler bu konua aşırıı alınganızz ben öyleyimm ..ALALh ım şifa versinn canım...

Haklisin canim herzamn cok ilgili idi alismisim sanirim.acele acele konusunca bozuldum dedim bastan saviyo beni.rabbim gorsun bizi canim dr bahane iste.keske kendiliginden olsa hic drlara boyun bukmesem.hayirlisi ne diyim

bak hele bırak bu alınganlığı tatlım kendine gel..dr iyi olmasa gel hadi yapalım tüp bebek der paranı alır tutmayacagını bile bile yapar sana tüp bebek...tamam belki yogundur o anda öyle konuşmuştur ama doğrusu gelecek ay olması zaten..ama istersen bir kadın doğuma yada doktoruna git alttan baktır kist var mı yokmu diye için rahat eder canım benim..
Akşam olsun mesai dışında ara yada dr.unu nede olsa özel seninle ilgilenmek zorunda kafana takılan herşeyi sor bu senin hakkın bir ton para veriyoruz onlara...
Kendini boşu boşuna üzme..ben ozaman aşağı atayım kendimi ezgimmm yaaaaa benim durumum daha da zor sana oranla...sabret sıkma canını içine atma ara akşam doktorunu rahatla bitanem..

Kuzum aradim bugun zaten sordum spracagim8.carsamba da kiste baktircam.cuma da rahim filmi.ya erkek drun sallamasina alistim da bu yapmazei ondan sanirim.neyse hayolirlisi sen neler yaptin canim

Kuzum aradim bugun zaten sordum spracagim8.carsamba da kiste baktircam.cuma da rahim filmi.ya erkek drun sallamasina alistim da bu yapmazei ondan sanirim.neyse hayolirlisi sen neler yaptin canim

Tamam üzme kendini tatlım. Hadi hayirlisi..Çalışıyorum isteyim aynı şeyler canım bir degisiklik yok :)

Canim 2 kere 30 u gordum..ilk ayda hayiti ictim 8e dustu.sonra 3 aydir 10 lu sayilarda cikiyor..cyclo prognova ve dhea kullandim.aslan pencesi filanda icmistim sanirim

tamam canım çok sağol,bende hayıt içiyorum devam edeyim o zaman...Rabbim en kısa zamanda bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Haklisin canim herzamn cok ilgili idi alismisim sanirim.acele acele konusunca bozuldum dedim bastan saviyo beni.rabbim gorsun bizi canim dr bahane iste.keske kendiliginden olsa hic drlara boyun bukmesem.hayirlisi ne diyim

AYNEN CANIM..ALLAH ım versinde dha gitmeyel,m doktorlara bebek olsun diye gitmeyeliimm HAYIRLISI bakalıımm..cülemiz için ..

Yatılı misafrlerm vardi giremedm guzel msjinda benm de adimi yazmssin tesekkur ederm gelecegin güzel annesi.gelelm sorununa cnm fsh in cok yuksek degil.lutfen cnm sen taktikca daha da artyor.bak ben ilk ogrendgmde 33 tu.o kadar kendmi harab ettim bir sonraki ay 72 ye firlamisti bi sure fsh i ölçme oluruna birak.soyledgm tesbihi cek hergun.ya sabir cek.allah sabredenlerle birliktedr.allahtan umidini kesersen dualarn kabul olmaz.inanc yasamin gücüdür ezgi.inancini yitirme.sen güçlü bi kizsin.asla birakma kendini.nasil ki bizler güçsüz oldgmzda insanlar ususuyor ya tepemize ayni sekilde biz kendmizi biraktgmzda vucudumuz da bizi birakiyor darbeyi vuruyor...inanıyorum senin gibi güçlü bi kizin olacak sıkı sıkı tutacak o minik elleryle seni.butun sıkıntılarni unutturacak sana....

Farrahcigim dediğin tesbihi yapıyorum hergun 4 gun falan oldu başlayalı. Vesile olduğun için ALLAH RAZI OLSUN SENDEN CANIM BEN IM. ..GÜCÜMÜZ tükeniyor ama güçlü olmak zorundayız. ..

Farrahcigim dediğin tesbihi yapıyorum hergun 4 gun falan oldu başlayalı. Vesile olduğun için ALLAH RAZI OLSUN SENDEN CANIM BEN IM. ..GÜCÜMÜZ tükeniyor ama güçlü olmak zorundayız. ..

Daha cok genciz yasitlarmzin cogu bekar.yaş bizim avantaj ne olursa olsun.ve birgun toparlanack vucudumuz yaşına uygun hale gelicek.bu bir süreçtir elbette bir hayır vardr bizm bilmedgmz.bir sınanmadr bu.isyan etmeden sabirla gecersek bu sinavi allah bizi mukafatlandirir.Allah senden de razi olsun ben de cekiyorm hergun.ayrica isteklern kabulu icin 206 el cebbar cekelm hergun..

Tamam canim ya muhyi yi bıtıreyım ona başlarım inşallah. ..
inşallah emeklerimizin karşılığını alacağız ALLAHIM BÜYÜK YUREKTEN ISTEDIGIMIZI SADECE ONA SIGINDIGIMIZI GORUYOR INŞALLAH. ..
TESBIHI BAŞLADIM ama ne zaman başlayıp ne zamana kadar okunacak bir zamanı var mı canım benim?

40 gun cekilecek.adet olursan baskasina devredyorsun....

canım bende hayt ıctım düştü testere dişli aslan pencesı de dengelıyormus hormonları saracoglu oyle dıyordu

inşallah canm fsh ne kadar düşükse yumurta o kadar cok mu olur?

Canim fsh nin dusmesi tek basina onemlo degil ultrason goruntusu de onemi .fsh nin bir kere yuksek cikmasi uyari anlamina geliyor benim fsh 30 du ilk 8 e dustugunde dr senin gercek degerin30 dedi.tabi hem dusup hem yumurta varsa sans artiyo ama fshnin dusmesii sayiyi arttormaz[/QUOTE]

anladım canm düşme ile birlikte yumruta da onemlı tabı.

emelcım gelırsen yzar msn denızhan ıyı dımı ben asılama yaptıracagm onda. dogu fertıl neredeydı bu arada

anladım canm düşme ile birlikte yumruta da onemlı tabı.

emelcım gelırsen yzar msn denızhan ıyı dımı ben asılama yaptıracagm onda. dogu fertıl neredeydı bu arada[/QUOTE]

Canım denızhan denize herkes çok iyi dedi...bıtane dr orda 15 gün önce tüp bebek yaptı tuttu çok şükür. ..Doğu fertil Çevreyolu üzerinde sağda gördüm. ..Vergi dairesi falan geciyorsun fatih lisesinde inecen. ..

Teşekkür ederim kızlar. Rabbim hiçbir kadını kucağı boş ,hiçbir çocuğu da annesiz bırakmasın inşallah(AMİN)

Kıyamam ya Ben sırf bu yüzden gitmiyorum doktorlara canım. Ama belkide senin doktor yoğundu ondan ilgilenememiştir. Takma kafana.O çocuğu karnına doktor koymayacak ya o sadece bir vesile.Varsın olmasın.Rabbim büyük,her şey ondan.Ben de acaip alıngan oluyorum bazen.Hiç olmadık şeylere çok ağır tepkiler veriyorum.Hep stresten...Bunun farkında olmak bile iyileşme yolunda en büyük adım.Sıkmayın kendinizi kızlar.Ağlayın ama çok değil,gülün çok ama çok Ayrıca Ezgi'cim, benim E2 düşüktü, prognovayı kullandım birden yükseldi.Bana kızacaksınız belki ama ben ilaçlara güvenmiyorum.Daha beter karıştırıyorlar hormonları.Benim fikrim tabi.

Canim hosgeldin.prognova zaten ostrojen hormonu biz de dusuk oldugu icin yukseltiyo ben dhea ile kullaninca uctu dr a diyorum ilacin prospektusunde yaziyor ikisi kullanilinca arttiriyomus diye yok yok dedi olmaz filan saydirdi.aman neyse kendi kendimin dru oldum iyce ..bu arada nasilsin anneler gununu kutlarim o gun yoktun kutlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…