fsh yüksek olanlar

Kizlar bi akil verin ya dr a gittim kistim yok.sag yumurtalikta 4 follikulum var.sag bos.adetimin 5 .gunu dr ilac baslanmaz dedi.ne yapmaliyim ya degerlerim kotu diye dr a gitmedim 3.gun kafam allak bullak dr bunlari bulamayabilirsin filan dedi kafam kazan gibi

Allahım bugüne kadar okadar boş şeylere üzülüp ağlayıp günlerce gözyaşı döktüğüm için utanıyorum kendimden..kelimeler okadar ağırki...gözümden dökülen gözyaşlarıma engel olamıyorum..tutturmuşum bir çocuk diye...affet yarabbim...250 tane insan öldü şuanda ne kadar boş şeylere kafa yoruyoruz yıpratıyoruz kendimizi...
Verdiğin vermediğin verecegin herşey için şükürler olsun yarabbimm...ölen insanların ailelerini sabır ver yarabbim..biz böyle üzülürken onların acısı tarif edilemez..

doktorun ne diyor peki ezgiimm ...

ALAH ım YAR VE YARDIMCILARI OLSUN ..HER HALİMİZE ŞÜKÜÜÜÜÜÜR.....

Emosss basimiz sagolsun sabahtan beri cok kotuyum sorma cigerim yandi resmen.bi de ustune dr a gittim.bugun ruh gibiyim...rabbim hayirlisini versin ya gerxekten de kendi sikintimiz hep en buyuk sikinti gbi davraniyoruz oysa ki bugunku aci tarif edilmez

doktorun ne diyor peki ezgiimm ...

Canim kist icin baska dr a gittim bana turgut aydini onerdi vakit kaybetme dedi.ben 5.gundeyim klomen kullan dedi bakalim 5.gun kullanxam yumos olacak mi.nasilsin bu arada keyfin nasil

evet bugün gerçekten hep kötü haber aldım çok tuhaf birgün..allahım bundan geri koymasın..tv açmıyorum dayanamıyorum hıçkırarak ağlarken buluyorum kendimi..

canim kist icin baska dr a gittim bana turgut aydini onerdi vakit kaybetme dedi.ben 5.gundeyim klomen kullan dedi bakalim 5.gun kullanxam yumos olacak mi.nasilsin bu arada keyfin nasil

ezgi ilk defa bu bizim durumumuzda olan bir hasta için klomen verildiğini duydum..belkide bu kadar basittir çaresi..inşallah yarar ezgicim...zaten 1 ve 5 .günler arası başlanıyor diye biliyorum ama dr.un ne dedi başla dediyse kullan be ben çok yalvardım dr a klomen versin diye yumurtan yokki sana tüp bebek bile zor demişti...çok bilmiş...

Ya yok bitanem ben tup drunu aradim dedim 4 follikulum var e2 im yuksek dedim kisttir dedi bende k8stim yok yeni geldim dr dan dedim ama 5.gun dedim bana bisey diyin ne kullaniyim olur da yumos olur belki dedim 5 gun bi klomen kullan dedi sonra tahlil yaptir ara dedi.pek umudum yok sadece bu ayi bosa gecirmeyim dedim.zaten oteki ay dr u degistircem dr arastiriyorum ankaraya gitcem sanirim.

Kizlar bugun erkenciyim cok mutsuz ve yorgunum bugun.soma faciasive bi kanser olan akrabamin durumu kotu onu ogrenisim en son da dr a gidisim bugun cok yoruldum sanirim.iyi geceler opuyorum hepinizi

anladım canm düşme ile birlikte yumruta da onemlı tabı.

emelcım gelırsen yzar msn denızhan ıyı dımı ben asılama yaptıracagm onda. dogu fertıl neredeydı bu arada[/QUOTE]
merhaba arkadaşlar.çok merak ettim 30 dan 8 e fsh ı nasıl düşürdünüz?

Kizlar bugun erkenciyim cok mutsuz ve yorgunum bugun.soma faciasive bi kanser olan akrabamin durumu kotu onu ogrenisim en son da dr a gidisim bugun cok yoruldum sanirim.iyi geceler opuyorum hepinizi

Ah canm derler ya allah dermansz dert vermesin allah derdini unutturmasin diye aynen o durumdayz.olum ne korkunc ne de karanlik hiç caresi yok..evet ben de bugun dert ettgm seylerden utandm.o insanlari yakinlilarini düşündükçe dert kelimesini kullandgmdan utandm..ama insanogluyuz hemen unutuyorz kotu seyler yasamadkca duymadkca sukretmeyi bilemiyoruz..hayat cok kisa ne olacagmz hic belli degil.allah olenlere rahmet etsn.

Canim kist icin baska dr a gittim bana turgut aydini onerdi vakit kaybetme dedi.ben 5.gundeyim klomen kullan dedi bakalim 5.gun kullanxam yumos olacak mi.nasilsin bu arada keyfin nasil

he anlaım canıımm bende turgut aydın ı duyduumm tüp bebk konusundaa ...sana demiştim yaa... şifa olur inşALLAH. KEYİFLER BOZUK BUGÜNN ALLAH YRDIMCILARI OLSNN çok zor SOMA da yaşannalar..

ii geceler ezgiiiimm..akrabana da ALLAH ı şifalar versiin..

anladım canm düşme ile birlikte yumruta da onemlı tabı.

emelcım gelırsen yzar msn denızhan ıyı dımı ben asılama yaptıracagm onda. dogu fertıl neredeydı bu arada
merhaba arkadaşlar.çok merak ettim 30 dan 8 e fsh ı nasıl düşürdünüz?[/QUOTE]

canm hayıt tohumu ıctım ben. adetın 2 ve 12. gunlerı arasında gunde bı fıncana bı tatlı kasıgı atıp demllıyorsun

Gununuz guzel olsun gobusleriniz bebek dolsun😛😊

merhaba arkadaşlar.çok merak ettim 30 dan 8 e fsh ı nasıl düşürdünüz?

canm hayıt tohumu ıctım ben. adetın 2 ve 12. gunlerı arasında gunde bı fıncana bı tatlı kasıgı atıp demllıyorsun[/QUOTE]

Canim ben adet oldum ilacla 30 cikti o ay agla agla oldum 10 gun snra tekrar adet oldum bu seferde 8 cikti.o ay yumurtam oldu buyudu fakat hamilelik olmadi.o arada hayit ictim civan percemi asln pencesi filan

gununuz guzel olsun gobusleriniz bebek dolsun

selam canım nasılsın bakalım...klomene başlayacan galiba hadi bakalım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım benim..
Benimde cylo biteli 3 gün oldu..bugün çok hafif pembe geldi inşallah adet olursam şarıl şarıl olurum..74 gün oldu adet olmayalı çok gelsin istiyom şiştim resmen

Bu arada kızlar dün ben fatihamı salavatımı bide yasinimi okudum somadaki ölen tüm kardeşlerimize allahım kabul etsin..sabır versin ailelerine yarabbim..amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…