Canmsin dualarm seninle.bugun bi hadis okudum mumin kardesine dua ederken melekler toplanip amin dermis bin misli de senin olsun dermis..onun icin birbirmze duayi eksk etmiyorz cnm.ben de yarin ankara ya gidyorm.persembe timur beye gidicem. Dualarnizi bekliyorum. ..
Canim kibrisi filan unut rabbime guven.biz fsh 15 i nerde gorduk benim dr senin icin fsh 20 yi de denerim demisti ama ilk 30 cikti deneyememistim
Kendi yumurtalarimizla olacak insallh
Kızlarrrr 15 fsh ile tüp bebek şansım hiç mi yok kafayı yicem artık ya gerçekten yani Kıbrıs'ı düşünmeye başladım artık en son çare((
Canım arkadaşımmmm inşallahhh inşallahhhhhh güzel mevlam kendi güzelliğini kattığı meleklerimizi göndersin bize rezza zamandaaaa güzel haberler alıcım senden bu ay bence inşallahhh öyle hissediyorum nedense :)) ben de hayıt otu, Aslan pençesi falan filan kullanıyorum bu ay gidicem bi daha bakacak fsh düşmüşse inşallah tüp bebeğe başlicaz ilk olucak ve ibşallahhhhhh da son olur ve güzel son hayırlı son olur :) Rabbim hepimizi duyuyor dualarımıza da cevap verecek inşallahhhh amin
Canim evet 22 si di demi randevun o adami bende dusunuyodum eh bu tutmazsa bi de ona giderim .hayirli haberlerle git gel insallah.dualarim seninle tatlim
Evet canım çok haklısın ama napiyim başka çare gelmiyor aklıma ben tAşicam ne de olsa diye düşünüyorum ben olucak annesi haklısın çok şükür ama bi salak doktor yüzünden çok zaman kaybettim aylardır bişeyin yok deyip duruyordum eğer fsh başlamış yükselmeye boşuna zamanımı yumurtalarımı ziyan etti benimmmm şimdiki doktorum çok iyi alanında uzman inşallah gerek kalmaz hiçbir yere de Rabbim hepimize nasip eder evlatlarımızı aminnnn
Amin canım ALLAHIM EMEKLERIMIZI BOSA CIKARMASIN YARABBIM. ..VARDIR BUNDA DA BIR HAYIR..ÇOK ŞÜKÜR BAK IYI DR BULMUSSUN ÇOK ŞÜKÜR...IYI HABERLERINI ALIRIZ INŞALLAH:)
Canim bu arada nacizane tavsiyem olacak inan 8 aydir hayit aslan pencesi vs ne zaarsa yedim ictim en son 1.5 aydir biesteron dhea verdi dr onu kullaniyodum bizim gibi hastalara tavsiye ediyorlar onu dr una sor bi kullan ben inan gordum faydasini.
Cnm kibris i at kafandan.bana da bi dr kibris demisti tek care.fsh 72 idi.dogal hamile kalmstm düşük oldu ama.fsh in cok kotu değil. Hem fsh tek başına bi halta yaramiyor dr lar bi tutturmus fsh diye.allah isterse 200 fsh la da olur. Negatf seyleri kov bakalm kafandan
Tutacak tutacak içime doguyor.hem ben bi liste yapmistm hatrlarsan ilk ezgi gebe kalicak demistm.gerek kalmiyck timur a inan.bu arada tesbihlerni dualarini ihmal etme.dilek icin 41 yasin i serif okut.herkes bi tane okuyacak ama.olur dersen ben varim okurum sana.
Kızlar birkaç dua öğrendim sizinle de paylaşayım istedim inşallah vesile olur bize.
1. 3 veya 7 gün günde 41 kere bismillahirrahmanirrahim ya kahiru ya kadiru ya zahiru ya Batı'na kavlühül hakkı velehül mülkü yevme yünfehü fissüri alimül ğaybi veşşehadeti ve hüvel hakimül habir. Diyen kişinin haceti kabul olur inşallah
2. Allah rızası için 2 rekat namaz kılıf son secdesinde 41 kere la ilahe illa ente suphaneke inni küntü minezzalimin derse Allah inşallah dileği kabul eder.
3. Her gün 15 kere bismillahirahmanirrahim innellahe hüverrazzaku zül kuvvetil metin vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim diyen kişinin dileğini Allah kabul eder
Dualarda buluşalım arkadaşlarım
Canim evet tedaviye baslayan arkadas olursa okuyacaktik ama 41 kisiyi de nerde buluyum bilmemki😊
Cnm forumda dualarm sizinle diye bi bolum var.ordaki arkadaslardan isteyeblrsn.es dost akraba okur ne olck ki bi yasin bilen varsa okur..
Kendimiz de dahilmiyiz bu 41 yasine cnim
Canim dr unu degistir ben 8 aydir gittigim dr u bu ay degistirdim kafama yaniyim onceki yasliydi tecrubeliydi ama ultrason cihazi filan kotu idi.bu dr um genc ama bilgili son teknoloji usg kullaniyorlar.canim fsh 15 i gecince dr lar o yumurtaliktan yumos cikmaz diyorlar.benim bi ara 9 du tup bebek yaptiriyim dedim inan kac bin liralik igneyle 1 yumos bile buyumedi.ama bu ay 16 fsh ile hem de 10 loralik klomen ile 11.gunumdeyim iki yumosum kocamn olmus.rabbim yeterki ol desin ha belki tutmaz bilemem ama benim icin bu bile oyle guzel ki.
Ben arap sabunu kullaniyorm sivi olani.arap sabununu herseye kullanrm.piril piril oluyo yerler.camasrlar da yumusatciya ihtyac duymuyo yumuşack ve tertemz oluyo.hem daha dogal hem daha temiz tavsiye ederm..
ezgiimm kafanı rahat tut bol bol dua oku olacak ALALH ın izni ile...ezgiim bir sorum olacakk turgut aydın a gittin mii ilk defa perşembe mi gideceenn..yasin okunacaksa bende okuruumm bir tane...
Ben de okurum canım bi de eşime okuturum 2 bizden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?