fsh yüksek olanlar

Canim evet 22 si di demi randevun o adami bende dusunuyodum eh bu tutmazsa bi de ona giderim .hayirli haberlerle git gel insallah.dualarim seninle tatlim

Canim kibrisi filan unut rabbime guven.biz fsh 15 i nerde gorduk benim dr senin icin fsh 20 yi de denerim demisti ama ilk 30 cikti deneyememistim
Kendi yumurtalarimizla olacak insallh

Canım arkadaşımmmm inşallahhh inşallahhhhhh güzel mevlam kendi güzelliğini kattığı meleklerimizi göndersin bize rezza zamandaaaa güzel haberler alıcım senden bu ay bence inşallahhh öyle hissediyorum nedense :)) ben de hayıt otu, Aslan pençesi falan filan kullanıyorum bu ay gidicem bi daha bakacak fsh düşmüşse inşallah tüp bebeğe başlicaz ilk olucak ve ibşallahhhhhh da son olur ve güzel son hayırlı son olur :) Rabbim hepimizi duyuyor dualarımıza da cevap verecek inşallahhhh amin

Kızlarrrr 15 fsh ile tüp bebek şansım hiç mi yok kafayı yicem artık ya gerçekten yani Kıbrıs'ı düşünmeye başladım artık en son çare ((

Cnm kibris i at kafandan.bana da bi dr kibris demisti tek care.fsh 72 idi.dogal hamile kalmstm düşük oldu ama.fsh in cok kotu değil. Hem fsh tek başına bi halta yaramiyor dr lar bi tutturmus fsh diye.allah isterse 200 fsh la da olur. Negatf seyleri kov bakalm kafandan

Canim bu arada nacizane tavsiyem olacak inan 8 aydir hayit aslan pencesi vs ne zaarsa yedim ictim en son 1.5 aydir biesteron dhea verdi dr onu kullaniyodum bizim gibi hastalara tavsiye ediyorlar onu dr una sor bi kullan ben inan gordum faydasini.

Canim evet 22 si di demi randevun o adami bende dusunuyodum eh bu tutmazsa bi de ona giderim .hayirli haberlerle git gel insallah.dualarim seninle tatlim

Tutacak tutacak içime doguyor.hem ben bi liste yapmistm hatrlarsan ilk ezgi gebe kalicak demistm.gerek kalmiyck timur a inan.bu arada tesbihlerni dualarini ihmal etme.dilek icin 41 yasin i serif okut.herkes bi tane okuyacak ama.olur dersen ben varim okurum sana.

Amin canım ALLAHIM EMEKLERIMIZI BOSA CIKARMASIN YARABBIM. ..VARDIR BUNDA DA BIR HAYIR..ÇOK ŞÜKÜR BAK IYI DR BULMUSSUN ÇOK ŞÜKÜR...IYI HABERLERINI ALIRIZ INŞALLAH:)

Canim bu arada nacizane tavsiyem olacak inan 8 aydir hayit aslan pencesi vs ne zaarsa yedim ictim en son 1.5 aydir biesteron dhea verdi dr onu kullaniyodum bizim gibi hastalara tavsiye ediyorlar onu dr una sor bi kullan ben inan gordum faydasini.

Sağ ol kardeşim bu ay eğer düşmemişse sorarım doktoruma

Ah canım keşke keşke şu içimizi bi ferahlatabilsek kafam bi rahatlasa süper olucak inşallah Rabbim ol desin ve olsun aminn

Canim evet tedaviye baslayan arkadas olursa okuyacaktik ama 41 kisiyi de nerde buluyum bilmemki😊

Kızlar birkaç dua öğrendim sizinle de paylaşayım istedim inşallah vesile olur bize.
1. 3 veya 7 gün günde 41 kere bismillahirrahmanirrahim ya kahiru ya kadiru ya zahiru ya Batı'na kavlühül hakkı velehül mülkü yevme yünfehü fissüri alimül ğaybi veşşehadeti ve hüvel hakimül habir. Diyen kişinin haceti kabul olur inşallah
2. Allah rızası için 2 rekat namaz kılıf son secdesinde 41 kere la ilahe illa ente suphaneke inni küntü minezzalimin derse Allah inşallah dileği kabul eder.
3. Her gün 15 kere bismillahirahmanirrahim innellahe hüverrazzaku zül kuvvetil metin vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim diyen kişinin dileğini Allah kabul eder

Dualarda buluşalım arkadaşlarım

Birincideki Batı'na yanlış olmuş Batınu olucak

ezgiimm kafanı rahat tut bol bol dua oku olacak ALALH ın izni ile...ezgiim bir sorum olacakk turgut aydın a gittin mii ilk defa perşembe mi gideceenn..yasin okunacaksa bende okuruumm bir tane...

Ben arap sabunu kullaniyorm sivi olani.arap sabununu herseye kullanrm.piril piril oluyo yerler.camasrlar da yumusatciya ihtyac duymuyo yumuşack ve tertemz oluyo.hem daha dogal hem daha temiz tavsiye ederm..

bende arap sabunu aldı bulaşık makinasında da kullanılıyormuş ..sen kullanıyomusun bulaşık ve çamaşır makinasında nasıl kullanıyosuun üzerinde yazmıyorr ne kadar kullanılacağı..viking diye bir marka nın vardı onu aldıım....

ezgiimm kafanı rahat tut bol bol dua oku olacak ALALH ın izni ile...ezgiim bir sorum olacakk turgut aydın a gittin mii ilk defa perşembe mi gideceenn..yasin okunacaksa bende okuruumm bir tane...

Ilk defa tup yaptirmaya gidicem canim oncesinde hic gorusmedik burdaki dr um onun yaninda calismis kesinlikle ona git dedi aradi konustu diger dr um da cok iyiydi ona vefasizlik etmis gibi oldum ama napiyim

Kizlar malumunuz insallh persembe sabahi yumurtam toplanacak tedavi surecim icin yasini serif istesem kimler alir yazabilir mi 😊😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…