Gunaydin kizlar gununuz guzel olsun
QUOTE=Ezgim10;35355985]Kizlar adetimin 10.gunu bugun tahlil yaptirdim e2.477 cikti .progesteronum.1.7 cikti nasil acaba ya nette de bisey bulamadim yarin gitcem dr a yumos var mi bakalim buyuyen 😯
canım 10. gun neden bakılıyo e2 ye
kızlar fatıhayı okudum ben baska okunacak bse varsa okuyayım
Baska yok canim rabbim kabul etsin ins.eger saglikli yumurta varsa buyurken e2 artar mi bu yuzden istiyorlar bugunde ultrasonda allttan baktircam bakalim yumos var mi bi umut iste cnim
günaydın ezgiim nasılsın..tahlil yaptırmışın 10. gün hakkında benim de bi,lgim yokk.inşALALH güzel haberler verirsiinn bizee..ailelri ziyarete gittik ben giremedimm forumaa..hayırlı günleerr kızzlarr..
Benim de fsh biraz yüksek çıktı 10 küsür .internetten hayıt otu tohumunu okudum 2 gündür onu içiyorum inşallah düşer .Allah hepimize yardım etsin.dualarimizi kabul etsin en kisa zamanda bebeklerimizi kucagimiza alırız
Saol canim ozlettin kendini ..bugun dr randevum var gelismelerden haber ederim �� tabi bi gelisme varsa��
Dr un ameliyati cikmis uffff hay ben sansima kizlar ya bi kad8n dogumcu bulamadim herkes dolu��
Dr un ameliyati cikmis uffff hay ben sansima kizlar ya bi kad8n dogumcu bulamadim herkes dolu😡
kızlarr beyazlar için hangi detarjanı kullanıyorsunuz bugün alışverişe gidecezz ne alacağımı ilmiyorumm ne tavsiye edersiniz..
kızlarr beyazlar için hangi detarjanı kullanıyorsunuz bugün alışverişe gidecezz ne alacağımı ilmiyorumm ne tavsiye edersiniz..
Tatlımm vardır bunda da bir hayir..sıkma canını:) yarın ola Hayrola:)
Yarina kadar catlarim emos ameliyat cikisi yakalamaya caliscam yakalarim insalllh.bi yumurta var yok ona bakacak ben randevu mu aldim ama benim sucum ne😞
Ben arap sabunu kullaniyorm sivi olani.arap sabununu herseye kullanrm.piril piril oluyo yerler.camasrlar da yumusatciya ihtyac duymuyo yumuşack ve tertemz oluyo.hem daha dogal hem daha temiz tavsiye ederm..
Ilahi kiz farkli bi konu iyi olmus😊 ben de persil jel kullaniyorum beyazlar icin bi de vernel 😊😊😛
SIkI durun.benim 2 tane yumurtam vaaaaaar😊😊😊biri 18 mm digeri 16 mm teyzeleri.persembe gunu alinacaklar insallah kayseri acibadem turgut beye yaptiriorum e2 im de 2 yumosa gore cooook iyi dedi inanmiyorum ya hala
Aslında benim pek beyazim olmadığı için omo matik renkliler için olanı koyuyorum domestosta döküyorum biraz.bide yumos mavisi ni kullanıyorum konsantre olanı. ..hiç geçmiyor kokusu misssss l...ama annem ve kaynanam alo kar beyazı kullaniyor:)
bak birsürü secenek sana arkadaşım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?