fsh yüksek olanlar

Insallh hepimiz anne oluruz cnim.tavsiyelerini not aldim.yas kac senin canim

Canim sana niye sansin az dedi ultrasonda yumurta varmidi peki.benimkini yapacaklar ama bilemedim ki rabbim nasip ederse olur

Ezgicim yasinlerin okundu haberin olsun Rabbim utandırmasın inşallahh güzel haberler alalım bir de sen biosteron dhea diye bi ikaç demiştin nasıl kullanılıyor, reçetesiz satılıyor mu ve işe yarıyor mu yardımcı olursan sevinirim canım sağ ol

Selam kızlar.Sayfa bayağı ilerlemiş, güzel güzel haberlerinizi okudum, inşallah çok çok daha güzel haberler paylaşırız.Ezgi'cim çok sevindim ,Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.Güzel neticelerini bekliyoruz inşallah. Benim normalde bugün adet olmam gerekiyordu,olmazsam okurum ben de senin için canım,ama büyük ihtimalle yarın olurum.Benim kuzucuğum hasta , hayatla bağlantım kesiliyor o hasta olunca.Çok bir şeyimiz yok şükür ama işte .Telefonla paylaşımlarınızı okuyorum ama cevap yazamıyorum ancak pc'ye geçince yazabiliyorum.Takipteyim yani.İnşallah güzel güzel haberlerinizi de okurum.

Canim cok tesekkurler Allah razi olsun.dhea recetesiz de satiliyo canim ben gunde 2 kere yemekle birlikte iciyorum.arastirmalara gore yumurta kalitesini arttiriyormus.ben ise yaradigini dusunuyorum cnim.cunku benim yumurtalar igne migne bisey kar etmemisti.sen dr una sor yinede

Canim hosgeldin.minik yavrunun neyi var ya gecmis olsun kuzuma ezgi teyzesi kiyamaz.bende yarin tup yaptircam insallh kuzum duani eksik etme

Canim bir sey daha soracagim ya.tup bebek denerken yumurta buyurken e2 degerin takip edildi mi hatirliyomusun..su an yine yaptircakmisin tedavide misin

Canim hosgeldin.minik yavrunun neyi var ya gecmis olsun kuzuma ezgi teyzesi kiyamaz.bende yarin tup yaptircam insallh kuzum duani eksik etme

Hoş buldum canım. Kuzum burnu tıkalıydı ,biraz biraz akmaya başladı, çok bir şeyi yok ama ben pimpirikli ve korkak bir anne olarak nöbet tutuyorum ateşi çıkar diye.Hafif burnu tıkansa huysuz oluyor, hiç dayanamaz burun akıntısına.Azcık burnu aksın basıyor yaygarayı sonra gözyaşı akıyor onun için de ağlıyor :)
Pek hasta olmaz maşallah olunca da ayaktayız ailecek. Canımcım okudum güzel haberini inşallah güzel olacak neticesi.İçini ferah tut,bol bol dua et. Ben de hasta olmazsam okurum Yasin canım.

Valla umrumda değil dontor mokyor gidip alıp içicem inşallah bişey olmaz ve işe yarar bende de arkadaşım çok sağ ol

Canım önce 33 tu fsh. ..eşim doğal olur dedi yapmadı tüp bebek...1.5 yılda 89 a kadar çıktı maalesef. ..artık benim yiprandigima dayanamadı tamam dedi...15 in üstünde olunca tutması çok az bir ihtimal diye yapmıyor araştırma Hastanesi. .
benim elimde olsa ilk ogrendgmde yaptirirdim tüp bebek. ..işin acı tarafı ben kendim ebeyimbir sürü gebe bebek çocuğum var...hsg çektirdim canım geçen yıl. ..
Yarın ola Hayrola keşke banada klomen verse dr...sana olmaz demişlerdi yarın soracam hayırlısı. ..
sen kac yasındasın. ..kac yıllık evlisin?

Son düzenleme:

Canım hosgeldin. ..çok geçmiş olsun melegine. .yerime çok öp. .seni gördüğüme çok sevindim canım benim.:)

Ezgi canım heyecan ne durumda bakalım. .yarın anestezi alacaksın.rahat rahat toplanacak yumurtaların inşallah ..ALLAH EMEKLERINI BOŞ A ÇIKARMASIN CANIM ARKADASIM:)

Ezgi canım heyecan ne durumda bakalım. .yarın anestezi alacaksın.rahat rahat toplanacak yumurtaların inşallah ..ALLAH EMEKLERINI BOŞ A ÇIKARMASIN CANIM ARKADASIM:)
Ayy ne biliyim emosum korku var icimde daha cok ya bos cikarsa diye bos cikarsa belli olur hemen degilmi kafam bir milyon😊 bi de tayin istedim il icinde o da cikmamis onada uzuldum

Ayy ne biliyim emosum korku var icimde daha cok ya bos cikarsa diye bos cikarsa belli olur hemen degilmi kafam bir milyon😊 bi de tayin istedim il icinde onada uzuldum

Bende bilmiyorum bekleyip göreceğiz güzellik. ..bak hiç beklenmeyen bir gelisme ydi bu tadını çıkar. ..inşallah herşey Güzel olacak sen içini ferah tut Allaha dua et...tayinin icinde boylesi hayirliymis demek ki....

Demek ki canim hayirlisi.senin yarin follikul varsa klomen kullan bakalim kuzum eger tup tedavisine baslamazsan

Demek ki canim hayirlisi.senin yarin follikul varsa klomen kullan bakalim kuzum eger tup tedavisine baslamazsan

Ben isterim de dr Hayır derse kullanamam ki..riskli bir ilaç çünkü. .fazla buyuturse kötü sonuçları çıkabilir. ..yarin olsada hayırlısıyla gitsek dr.a:)

Ben isterim de dr Hayır derse kullanamam ki..riskli bir ilaç çünkü. .fazla buyuturse kötü sonuçları çıkabilir. ..yarin olsada hayırlısıyla gitsek dr.a:)

Hadi be ne riski var ki emos ben bilmiyordum

Hadi be ne riski var ki emos ben bilmiyordum

Dr kontrolünde olmazsa bazen çok aşırı yumurtaları buyutup çok zararı olabilirmiş. Bıtane dr bana bikere ne dedi biliyor musun. .esım sperm testı yapmadığı için sana klomen bile vermem. Esin test bile vermemis sen bukadar riskli bir ilacı nasıl olurda kullanmaya cesaret edersin dedi...hadi eşinde de sorun varsa dedi...sana yazık değil mi dedi....eşim hala yaptirmadi testı o ayri
Fazla büyürse yumurta tüp lere falan zarar veriyormus...çok riskliymis.

Yani eşin de artık iyice benimsese canım ya o da taşın altına elini koysun lütfrn tek sırdaşımız dert ortağımız eşlerimiz onlardan destek olmadı mı ben çok kötü oluyorum benmki de aynıyfı başlarda tüp istemiyorum aşılama istemiyorum normal yoklardan deneyelim bilmem ne şimdi baktı ki durum iyi değil tamam dedi artık ama napiyim artık iyice azalıyor yumurtalar. Bu arada bence kullan ya klomen bir ay bile çok değerli bizim için biliyosun :) büyür belli inşallah ovitrelle vurulursun :) bellimolur canm benm inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…