- Konu Sahibi melekylmz2828
-
kızlar benim de fsh değerim çok yüksekti. ilk ay 20 çıktı ikinci ay 12. ilaçla tedavi oldum. çok şükür şimdi hamileyim
kolmen kullandım sabah akşam. bittikten sonra yumurta takibi yapıldı. 2 tane yumurta oluşmuştu. daha sonra da prengly iğnesi verdi doktor. ve duphaston diye bir ilaç. onları kullandım. sonuç aldık. inş sende sonuç alırsın. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. rahat ol. Allah büyük o isterse hersey olur
saüol canm Allah razı olsun. hayrlısıyla kucağına al inşallah.. bişey sorucam canm çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yapsam çıkar? bide sol yumurtalığımda ağrı var hamilelik olablr mi sende oldumu ?
Kzlarr benm gecen ay fsh im 45 ti.bugun hamile oldgmu ogrendim...
ya çok sevindim tesadüfen yazını gördüm daha önce yazışıyorduk hatta acaba ne yaptı diye düşünürken birden yazını gördüm allaha hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder
benm fsh ilk öğrendiğimde 75 ti ilaç kullandım 19 düştü fakat yine yüksek ben adet bile olmuyordum ilaç sayesinde oldum ve ay merak ediyorum durumum ne olacak 26 ocak adet günüm olsam bi türlü olmasam bi türlü hangisine sevineceğimi bilmiyorum.
Tesekkurler cnm darisi her isteyenin basins...evet fsh dusuyor cok takmamak lazimmis ustune dustukce firliyor kibirlenip burnu kalkiyo meletin :) ayy bilmez miyim adet olsan bi dert olmasan bi dert...sanirim once aderlerimizn duzene oturmasi lazm once ona odaklanmali.saglk herseyden onemli.menopoz erken yasta olunca bi cok hastaliga davetiye cikariyor...adetler duzelsin sonra da bebisler gelir ins...
saol canım inş :) ben çatlatma iğnesini yaptıktan 12 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı. oturdum ağladım falan baya kötü oldum yani. çatlatma iğnesinden tam 15 gün sonra adet olmam lazımdı. 15. gün bekliyordum sürekli. ha şimdi oldum olacam diye. akşam saat 8 gibi falandı dayanamadık hastaneye gittik. kan tahlili verdik. 196 çıktı :) kadın gebesin diyince dondum kaldım. ama kimseye demedik. 2 gün daha bekleyip testi tekrarlayalım dedik. hani belki iğnenin etkisinden HCG yüksek çıkmıştır diye. 2 gün sonra tekrar yaptık 448 çıktı :) çok şükür. bende hiç belirti yoktu ama ne göğüs şişmesi ne başka bişey hatta olmadı diye bekliyorduk. iğneni yaptıralı kaç gün oldu canım belki yumurtan çatlıyordur. benim iğneyi yaptırdıktan 1 gün sonra aşırı bel ağrısı olmuştu. hafifte lekelenme olmuştu. ama herkeste aynı olacak diye bişey yok tabi. öyle olmasa bile tutunmuştur belki bebişin
haklısın önce adet düzene girsin.kulanndığın haplardan kullanmak istiyorum ama korkuyorum da acaba bunların da sahtesini yaparlar mı
çok sevindim senn adına canım :) ben iğneyi yaptıralı 11 gün oldu bu ayın 27,28 i gbide adet günüm .. ya bende idrar yolu iltihabıda var şuan kasıklarım ondan ağrıyo sanırım.. yani tutmayabilir ama Allah bilir.. iğneyi vurulduğum ilk bikaç gün zaten kasıklarm ağrımştı.şimdiede sızı gbi bişiler var iltihap die düşünüyorum bu ikinci iğnem Allah yardımcımız olsun ..inşallah olur
:) biliyorum söylemesi kolay yapması çok zor ama düşünmemeye çalış. başka şeylerle ilgilen. ve sanki fsh n yüksek değilmiş gibi davran. dua edecem sana canım. inş hayırlısı ile gelir bebişin. bu arada sonucu bana yaz mutlaka olur mu çok merak ederim. ..
çok sağol canım.. valla daha adetime var test yapmicam beklicem her halükarda yazıcam zaten :) 10-11 fsh çokmu yüksek cnm ? gerçi ilaç kullanıyorum belki düşmüşte olablr ? ateş basması pek olmuo artık arada ayaklarım yanıyo sadece.
yok canım valla öyle abartılı değil ya beni 20 miydi. 2. ay 12 çıktı. ilaç falan da kullanmadım kendiliğinden düştü. doktorum stres yapma sakın. bazen dalgalanadabilir rahat ol olur dedi. binlerce kez şükürler olsun oldu. inş sağlıklı da olurlar. darısı sana canım
sağol canım Allah razı olsun :) kaçıncı ayındasın ?:)
:) 4 haftalık daha çok küçük...
canım benim ya daha çok yeniiii :)) Allah sğlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canmmm :) canım bizde buakşam test yapıcaz yani eşim beni bekle dedi dua et benm içinnn. hamilenn duası kabul olur.
ayy valla heyecanlandımbirazdan namaz kılacam dua edecem sana sonucu bana bildirir misin ya
tabiki bildiricem canm desteğin içn çok sağol yaa..her sonuca hazrlıklıyım olmasada hayırlısı dicem çünkü ben çok inançlı bir insanm Rabbimin nasip ettiği bigün var ve o günden ne önce olur ne sonra .o yüzden hakkımda hayrlısı diyorum canm :)
doğacak bebişlerin çok şanslı senin gibi inançlı bir anneleri olacak. içini ferah tut. dermansız bir dert değil çok şükür. hakkında hayırlısı inş canım bakalım bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?