- Konu Sahibi melekylmz2828
-
amin canım sağol..ya ben günleri şaşrdm iyice 13,gün bugün iğneden sonra bende 15 oldu sanıyorum yaa neyse aldık bi kere testi hayrlısı :)
amin canım sağol..ya ben günleri şaşrdm iyice 13,gün bugün iğneden sonra bende 15 oldu sanıyorum yaa neyse aldık bi kere testi hayrlısı :)
bazen değerler çok yüksek olmayınca negatif çıkabiliyor. ben 12. gün yaptım negatif çıktı idrar testi. 15. gün kan testin de pozitif göründü ama
ya canım bi çizgi yazmşm ya ikinci çizgi hafif pembe bi şekilde göründü hç öle olmuodu yani ümitlenmekte istemiorum ama ..sonraya doğru baya silik oldu
hadi inş hamilesindir yabence git kan tahlili yaptır çıkar varsa canım
Birkac gun daha bekle o zaman ins bebegin seninledir)
fashyla hamile yokmu başkaa
evet bence de yok mu çok kötüyüm bu fsh geçen ay 19 a düşmütü bu 24 olmuş ayrıca proklaktinde normaldi şimdi oda normal değerlerin altına düşmüş ne yapacağımı bilmiyorum dün amh testi yaptırdım umarım o da kötü çıkmaz tek ümidim o
canm benmkide 7.35 olmş doktor çok yüksek düşmesi lazm dedi kaç olması normal yaaa.. amh testi ne canm aptal kel kafalı adam benden öle bişey istemedi ..
sizn fsh için dr nasılda yüksek der şaştım açıkçası normal değerler arasında 12 den yüksek çıkması sıkıntı yaratıtr keşke bnm 12 olsa havalara uçardım.amh yumurta rezervinive menapoz yaşını daha net gösteriyor sende
doktorum doktor dğlki canmm..çok pişmanım ona gittiğime..bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum bidahaki ay başka doktora gidicem
bence de değiştir canm fsh stres yaparsan çıkabilen bi hormon olmayacaksa da allah korusun yükselir doğum kont.hapı hamileliği engellerama düzenleyici içersen hem düzenli adet olursun hem de hamile klama şansın artar.ben cyclo prognova kullanıyorum çok memnunm herdüzenli adet olyurum ki ben adet bile olmuyordum
hormon düzenleyici olarak bu ay için verdi bide kist olşmş sanırım ondan. bu ay zaten gebelik olamaz.. adetlerim düzenli benm 28 günde bir oluyorum canm.
anladım canm allah herkese şifasını verr inş.
sadece tsh yuksek benim euthyrox 75 kullanıyorum ömür boyuda kullanacakmışım
canım elbette tüp bebeği olumlu etkiliyor kilo ne kadar verilirse o kadar iyi ben 90 kioydum 80 e düştüm 15 kilo daha verebilirsem 4 aya kadar iyi ama zor yalnız verebileceğime inanıyorum inşallah hayırlısı sen kaç kilosun canım ???
kolmen kullandım sabah akşam. bittikten sonra yumurta takibi yapıldı. 2 tane yumurta oluşmuştu. daha sonra da prengly iğnesi verdi doktor. ve duphaston diye bir ilaç. onları kullandım. sonuç aldık. inş sende sonuç alırsın. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. rahat ol. Allah büyük o isterse hersey olur
merhaba,ben 82 kg,yaşınız kaç,,sizin tüp bebek yaptırma nedeniniz nedir??ben erken menopoz,yaşım 39,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?