FSH yüksek olupta düşdükten sonra tüp bebek tedavisine başlayanlarrrr...????

hayırlı haberler bekliyoruz... cnm...bnde uzun zamandr giremiyordm...

arkadaşlar ne kötü ya bi yandan pco biyandan yüksek fsh sizce bizim tüp tutarmı ne yapacağımı şaşırdım valla hangi dala tutunsamda çare olsa diyorum nerden başlayacağımıda bilmiyorum 5 senedir gitmediğim doktor içmediğim ilaç kalmadı son çare tüp dedik ama ondada bu gibi olumsuzluklar var nasıl olacak bu iş bende anlıyamadım

Canım, bizde de durum aynı, bendeki pco değil de endo... Ama artık doktor görünce zaten benim bütün hormonlarım fırlıyor eminim klava: Kaç yıldır doktor doktor dolaşmaktan, sürekli bu konuyu kıurcalamaktan, ilaçlar deneyip durmaktan yaşam tarzımız bu oldu :çok üzgünüm:kafamçokkarıştı Bende artık neredeyse doktor fobisi oluştu, stresinizi azaltın diyen doktorlara, en çok doktora gitmek stres yapıyor bende diyorum, hakikatten de öyle benneyaptımki En son yeni tüp bebek merkezine gittim görüşmeye, daha doktora ilk görüşmeye giderken ağlamaklıydım, bünyem doktor istemiyor artık... Artık hiç doktor ve tıp adı geçmeden bir hayat sürmek, başka konulara odaklanmak istiyorum :çok üzgünüm:

Ama ne mümkün !!!! FSH yüksek paniğiyle aralıksız devam etmek zorundayız ! Ve de dediğin gibi olumsuzlukları bile bile, tutana kadar deneyeceğiz, başka da çözüm görünmüyor :çok üzgünüm: Alternatif olarak bitkisel destekleri de deneyip yola devam :bbo: Sabır, sabır, sabır.. Hepimizin tez zamanda bu konuyu geride bırakmasını diliyorum ...

kızlar arada bazı sayfalar silinmiş çünkü ben herkese cevap yazmıştım sormuştum hiçbiri yok
benim bugün 7 gün bitti sonuca yaklaşıyorum ama çok heyecanlıyım

Eylülcüğüm, bu aşamaya kadar çok rahat ve programlı geldin canım, bundan sonra da rahat olmaya çalış... Ne kadar zor olduğunu biliyorum tabii :1rolleyes: Güzel haberler bekliyoruz canım a.s

Bu arada ben de dün doktora gittim, muayene etti be başlayalım dedi... FSH yüksekliğini pek fazla önemsemedi, benim için ultrasonda gördüğüm durum daha önemli, ona takılmayın dedi.. Biraz moral oldu tabii :1rolleyes: Bilmiyorum bu ay meraktan FSH ölçtüreyim mi, yoksa hiç moralimi bozmayayım mı :uhm:

Bu ayki regl tarihime göre karar vereceğiz tedaviye Temmuzda mı Ağustosta mı başlayacağımıza ...

edacım inşallah güzel haberler veririm canım
düne kadar çok rahattım ama dünden sonra çok heyecanlıyım
hele bugün daha çok zaman yaklaştı sanırım ondan
fsh yüksekliği önemli ama ultrasonda görünen foliküllerde önemli
benim drumda aynı demişti
bu ay tedaviye başlarsan zaten hormon tahlilleri de ister doktor
ama moralin iyiyse baktırma bencede hormonlar çok etkileniyor stresten
inşallah herşey yolunda giderde başlarsın

Eylül08 inan heyecanla bekliyorum sonucunu.umut olcaksın hepimize..dualarım sadece kendime degil benimle aynı yolda olan tüm aday adaylarına:)
Allahım hepimizin yardımcısı olsun birbirinimize dua edelim.rabbim boş çevirmeyecek açılan elleri..İNŞALLAH

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.senin fsh kaçtı kaç folikül vardı. bnm fsh düşünce 1 folikül vardı. bende bakalım haftaya dr gittcem fsh düşerse tüp bebeğe başlıcaz bnm ilk denemem olcak bakalım hayırlısı. inşllh senn tutarda bize umut moral olursun canımmmm....

ama moralin iyiyse baktırma bencede hormonlar çok etkileniyor stresten
inşallah herşey yolunda giderde başlarsın

Canım, ben de bozmayayım moralimi diyorum bir yandan, ama bir yandan da bu kadar içtiğim hayıt çayları, civanperçemleri, soğanlar bir işe yarıyor mu merk ediyorum :uhm: Mesela endo diyetini tam uygularken 15ten 22 ye çıktı FSH... Baktırayım da yüksekse bütün bu otları diyetleri bırakayım mı ona göre diye de düşünüyorum :uhm: Yoksa doktor baktırsan ne olacak, gerek yok, yapacağımız işlem belli dedi...

Ben de yarın rapor çıkartıp ilaçlarımı alacağım inşallah, 20 gün sonra da başlayacağız, bu sefer mutlulukla çıkacağız bu mücadeleden inşallah :1rolleyes: Öyle değil mi kampçılaaaaaaaarrrrrrrrr :dance:

Sen nasılsın şimdi Eylül :1rolleyes: Kaç gün kaldı teste, heyecan ne durumda ? Dualarımız seninle canım, tüm kalbimizle müjdeler bekliyoruz senden hihoyyythihoyyyt

MERHABA arkadaşlar ilaçlarım 15 temmuzda bitti.adet görmeyi bekliyorum.birkaç güne görürüm tahminim.gelişmeleri bildiririm sizlere.

Ben bugün bu kadar içtiğim çaylar ve yaptığım diyetlerle ne olmuş diye FSH merak edip yine ölçtürdüm ve 29'a yükseldiğini öğrendim :bbo::bbo::bbo: 3-4 aydır endo diyeti yapıyorum ve 2 aydır düzenli hayıt çayı, civanperçemi, bu ay soğan kürü ve düzenli olarak 15ten 30 a yükseldi FSH'ım. Kafam çok karıştı, bu diyetler benim metabolizmama yaramıyor, negatif etkiliyor anlaşılan, hepsini bırakıyorum artık !!!

kızlar size güzel haberler veremiyorum ne yazık ki
dün akşam test yaptırdım kanda
9. gün bitmişti 10. günümdeydim
ama negatif sıfırlı bir rakam yani
herşey iyi giderken olmadı yine işte
dünyam karardı sanki yıkıldım
herşeyde bir hayır vardır demekten başka hiçbirşey diyemiyorum
inşallah sizlerin herşey yolunda gider ve kavuşursunuz bebeklerinize

canım 12. günde yapılıyor test ..erken yapmışsın ....
dr u aradın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…