Ben bugün bu kadar içtiğim çaylar ve yaptığım diyetlerle ne olmuş diye FSH merak edip yine ölçtürdüm ve 29'a yükseldiğini öğrendim :bbo::bbo::bbo: 3-4 aydır endo diyeti yapıyorum ve 2 aydır düzenli hayıt çayı, civanperçemi, bu ay soğan kürü ve düzenli olarak 15ten 30 a yükseldi FSH'ım. Kafam çok karıştı, bu diyetler benim metabolizmama yaramıyor, negatif etkiliyor anlaşılan, hepsini bırakıyorum artık !!!
Ben de Ocaktan beri kullanıyorum DHEA'yı, faydasını göreceğiz inşallah :1rolleyes:
Bir sonraki reglimde başlıyoruz tedaviye, yaklaşık 20 gün kadar sonra... Doktor ilaçlarımı yazdı, devlet raporu ile uğraşıyorum bu arada.. Haftaya ilaçları alıp reglimi bekleyeceğim hayırlısıyla :Saruboceq:
Sen kamp hayatında dağıldım demişsin, sen de mi bu diyeti uyguluyorsun ?
canım 12. günde yapılıyor test ..erken yapmışsın ....
dr u aradın mı?
canım kanda farketmiyor ki biraz erken test yapmak
sonuçta 9 gün bitmişti olsa kanda mutlaka en az 30 lu 40 lı bir rakam çıkardı
10 ve 9 hücreli 2 iyi embriyo tutmadı işte
kısmet de olmayınca olmuyor
istediğin kadar ağla üzül sonuç değişmiyor
starsuzie arkadaşım sağol yazıların için
en kötü şey ümidini kaybetmek evet yazıyı okuyunca aklıma daha çok geldi acaba ben gerçekten ümidimi kaybettim mi içimde bir yerlerde varmı bir ümit acaba şu anda o kadar yeniki mutsuzluğum doğru düşünemiyorum ama zaman geçince daha iyi düşüneceğime eminim bunu
ama hatırlattığın için sağol en kötü şeyin ümidini kaybetmek olduğunu
starsuzie arkadaşım sağol yazıların için
en kötü şey ümidini kaybetmek evet yazıyı okuyunca aklıma daha çok geldi acaba ben gerçekten ümidimi kaybettim mi içimde bir yerlerde varmı bir ümit acaba şu anda o kadar yeniki mutsuzluğum doğru düşünemiyorum ama zaman geçince daha iyi düşüneceğime eminim bunu
ama hatırlattığın için sağol en kötü şeyin ümidini kaybetmek olduğunu
Eylülcüğüm, canım, şimdi gördüm önceki mesajını, dün gözümden kaçmış bilmiyorumkismile Canım yaaa, emin misin sonuçtan, tekrarladın mı testi ??
benin inancım yıkıldı...fsh yüksek çıktıktan sonra düşsede olmuyor bence arkadaslar...fsh ı 41 den 11 e indirdim..tüpe başladım 2 yumurta elde edildi ve yumurtalar boş çıktı...doktor yüksek fsh tan olabilir dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?