merhaba planlar yaparken ertelemek kötü bir duygu ben onlarca kere bu durumu yaşadığım halde halen alışamadım
inşallah fsh ın düşer canım zaten senin çok yüksek değil erken düşer inşallahda tedavine başlayıp kavuşursun bebeğine
bende bu ay 3. tüp bebeğe başlayacaktım ama 24 çıktı ve belirsiz bir zamana ertelendi
inşallah herşey hepimiz için yoluna girer
canımsın Allah yardımcımız olsun...aglamaktan bir hal oldum ama çözüm degil biliyorum...seninle ortak noktalarımız çook..35 yaşındayım ve geç mi kaldım acaba...
bu kadar yıl çoçuk sahibi olmayı erteledigim için bu bir ceza mı.
isyan etmiyorum çook şükür tabiki ama canım yanıyor çok çagresizim.
incir kürü+bal tarçın çörekotu+hayıt otu civan perçemi aslan pencesi+bal arısütü polen
ne varsa uyguluyorum.fsh degerini ölçmeden karar verdi.çünkü tek 1 folikül gözüküyor onunda ne durumda oldu belli bile degil.
fsh 10
1 tane folikül oluşmuş bu ay...temmuzda tüp bebek yapmayı planlarken dr um vazgeçti...
çook mutsuzum ...
Starsuziecim bugun ogrendigim bir haberi seninle paylasmak istedim.. hayit suyu, hapi, cayi donusumlu olarak gunde 3-4 defa kullaniyorum.. ve suanda 19 olan fsh imi 6 ya dusurdum :) kesinlikle tavsiye ederim. bugun incir kurumunde son gunuydu eger boyle giderse ki daha da dusurmeyi planliyorum fsh imi Allahin izniyle.. ozaman agustos veya eylul gibi baslayacagiz.. ama tabiki acupunckture yi kesinlikle tavsiye ediyorum... hepinizi optum :)
canım çok sevindim...hadi hayırlısı inşallah.
bende hayıt suyu ,çayı içiyorum ama çok düzenli saatlerde degil aklıma geldikçe.
incir kürünü uyguluyorum bende son 21 deyim.
akapunkture için nereye gidiyorsun?
tedavini nerde oluyorsun?
BA ŞA RA CA GIZ:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?