canımcığım çok güzel bilgiler benimde fsh ileri derecede yüksek ama bazen fsh 12 düşüyor fsh düştüğü zaman yumoşlarım oluyor fsh yüskeken yumoş görülmüyor..sen bu kürleri hergünmü yaptın canım..kestane balı olması şartmıdır..öncede kaç yumoşun oluyordu fsh en yüksek kaçtı..herkese merhaba
öncelikle bu tedaviyi herkesin duyması için heryere yazmaya çalışıyorum son çare aklıma yeni konu açmak geldi benim gibi olupta duymayan kalmasın istedim. çok zor günler yaşadım . çocuk isteyipte çocuğu olmayanları çok iyi anlarım.
fsh ım yüksek 2 tane yumurtam vardı klomen gonal f lucrin felan neler neler kullandım.hiçbir çare bulamadım yabancı uyruklu kadın doğum profesörüyle tanıştım tarifi ondan aldım.tahlilerime bakıp güldü ve dediği tek şey''siz türkler ne kadar çok seviyorsunuz tüp bebek yapmayı'' oldu. senin çocuğun olur dedi bena bir tedavi reçetesi yazdı. 1.5 aydır kullanıyorum fsh ım 5 e düştü ve en az 8 yumurta görüldü. en başta yüksek moral inanç, dua ve bu tedavi Allahın izniyle isteyen herkese şifa olur inşallah
sabah aç karnına bir yemek kaşığı çörek otu suyla birlikte çiğnenmeden yutulacak
günün herhangi bir saati 1 yemek kaşığı kestane balı içerisine 1 çay kaşığı toz ginseng yenilecek(kaşıklar demir olmayacak)
hemen ardından 1 tane limon kabuğuyla birlikte yenilecek
bir gün papatya bir gün kuşburnu 3-5 dk kaynatılıp içilecek (demlik porselen olacak)
akşam bir tutam maydonoz yarım limonla 3-5 dk kaynatılıp içilecek(demlik porselen olacak)
Rabbim herkese şifasını versin inşallah...
canım hergün bırakmadan yapıyorum bu tedaviyi ınşallah çocuk olana kadar da devam edeceğim kestane balı olması şart çünkü kestane balı doğal antibiyotik niteliğinde özel bir bal . fsh ım en çok 50 yi gördü ve 2 tane yumurtam vardı.canımcığım çok güzel bilgiler benimde fsh ileri derecede yüksek ama bazen fsh 12 düşüyor fsh düştüğü zaman yumoşlarım oluyor fsh yüskeken yumoş görülmüyor..sen bu kürleri hergünmü yaptın canım..kestane balı olması şartmıdır..öncede kaç yumoşun oluyordu fsh en yüksek kaçtı..
canım cevabın için teşekkürler kestane ballı çook maliyetli olucak sen ginseng ve kestane balını nerden temin ediyorsun özelden yazabilirmisin canım..güvenilir biyerden almak gerek..ginseng sana herhangi bir yan etkisi oldumu canım..canım hergün bırakmadan yapıyorum bu tedaviyi ınşallah çocuk olana kadar da devam edeceğim kestane balı olması şart çünkü kestane balı doğal antibiyotik niteliğinde özel bir bal . fsh ım en çok 50 yi gördü ve 2 tane yumurtam vardı.
su an fsh 5 yumurta sayısı 8-9 civarı e2 normal sevıyede hiç bırakmadan 3 ay kullanmanı öneririm.inşallah bebişin olur. bana da dua edersin :))
Herkese öncelikle geçmiş olsun..canım cevabın için teşekkürler kestane ballı çook maliyetli olucak sen ginseng ve kestane balını nerden temin ediyorsun özelden yazabilirmisin canım..güvenilir biyerden almak gerek..ginseng sana herhangi bir yan etkisi oldumu canım..
herkese merhaba
öncelikle bu tedaviyi herkesin duyması için heryere yazmaya çalışıyorum son çare aklıma yeni konu açmak geldi benim gibi olupta duymayan kalmasın istedim. çok zor günler yaşadım . çocuk isteyipte çocuğu olmayanları çok iyi anlarım.
fsh ım yüksek 2 tane yumurtam vardı klomen gonal f lucrin felan neler neler kullandım.hiçbir çare bulamadım yabancı uyruklu kadın doğum profesörüyle tanıştım tarifi ondan aldım.tahlilerime bakıp güldü ve dediği tek şey''siz türkler ne kadar çok seviyorsunuz tüp bebek yapmayı'' oldu. senin çocuğun olur dedi bena bir tedavi reçetesi yazdı. 1.5 aydır kullanıyorum fsh ım 5 e düştü ve en az 8 yumurta görüldü. en başta yüksek moral inanç, dua ve bu tedavi Allahın izniyle isteyen herkese şifa olur inşallah
sabah aç karnına bir yemek kaşığı çörek otu suyla birlikte çiğnenmeden yutulacak
günün herhangi bir saati 1 yemek kaşığı kestane balı içerisine 1 çay kaşığı toz ginseng yenilecek(kaşıklar demir olmayacak)
bir gün papatya bir gün kuşburnu 3-5 dk kaynatılıp içilecek (demlik porselen olacak)
akşam bir tutam maydonoz yarım limonla 3-5 dk kaynatılıp içilecek(demlik porselen olacak)
canım senin durumun nedir bilmiyorum ama bende durum su; ben ilaçsız adet olamıyorum (primer ovaryan yetersizliği erken menopoz teşhisi konuldu) fsh yüksek 98 lerde e2 düşük lh 35 lerde amh 0.16 dan küçük çıktı. Bende tüp bebek merkezine gidiyorum gerçi hangi doktora gidersem gideyim olmaz diyorlar. En son gittiğim tüp bebek merkezindeki doktor clyo prognova verdi bir yıl kullanman lazım dedi onu kullanıyorum işte. Sen ilaçsız adet oluyor musun dediğim gibi ben ilaçsız olamıyorum. size konulan teşhis nedir, rahatsızlığınız nedir. Benim kullandığım ilaç 21 günlük gebeliğe engel değil. Bu güne kadar saraçoğlundan tut da mustafa eraslanın panaxı na kadar bitki ilaçları kullandım faydası sıfır. Ben Konyada ikamet ediyorum siz neredeki doktora gidiyorsunuz ve doktorunuzdan memnun musunuz.bir önceki mesajıma cevap verdiğin için teşekkürler. görüşmek üzereherkese merhaba
Benim durumum seninle aynı sana doyledikleririn aynısını banada söylediler canım..allahtan mucize bekleyeceksiniz dedi doktorlar..ben de ankaradayım cprimer ovaryan yetersizliği erken menopoz teşhisi konuldu banada..fsh bestron ile 19 lara kadar düştü ama tüp bebek için yeterli değil bu ve tekrar yükselebiliyor.adetim trigues kullanınca oluyor ve ilaçsız olmuyor.rabbim herpimizin yardımcısı olsun inşallah..canım senin durumun nedir bilmiyorum ama bende durum su; ben ilaçsız adet olamıyorum (primer ovaryan yetersizliği erken menopoz teşhisi konuldu) fsh yüksek 98 lerde e2 düşük lh 35 lerde amh 0.16 dan küçük çıktı. Bende tüp bebek merkezine gidiyorum gerçi hangi doktora gidersem gideyim olmaz diyorlar. En son gittiğim tüp bebek merkezindeki doktor clyo prognova verdi bir yıl kullanman lazım dedi onu kullanıyorum işte. Sen ilaçsız adet oluyor musun dediğim gibi ben ilaçsız olamıyorum. size konulan teşhis nedir, rahatsızlığınız nedir. Benim kullandığım ilaç 21 günlük gebeliğe engel değil. Bu güne kadar saraçoğlundan tut da mustafa eraslanın panaxı na kadar bitki ilaçları kullandım faydası sıfır. Ben Konyada ikamet ediyorum siz neredeki doktora gidiyorsunuz ve doktorunuzdan memnun musunuz.bir önceki mesajıma cevap verdiğin için teşekkürler. görüşmek üzere
canım yaş kaç fsh değerin kaçcanım hergün bırakmadan yapıyorum bu tedaviyi ınşallah çocuk olana kadar da devam edeceğim kestane balı olması şart çünkü kestane balı doğal antibiyotik niteliğinde özel bir bal . fsh ım en çok 50 yi gördü ve 2 tane yumurtam vardı.
su an fsh 5 yumurta sayısı 8-9 civarı e2 normal sevıyede hiç bırakmadan 3 ay kullanmanı öneririm.inşallah bebişin olur. bana da dua edersin :))
aminnnnnnnnnnnB
Benim durumum seninle aynı sana doyledikleririn aynısını banada söylediler canım..allahtan mucize bekleyeceksiniz dedi doktorlar..ben de ankaradayım cprimer ovaryan yetersizliği erken menopoz teşhisi konuldu banada..fsh bestron ile 19 lara kadar düştü ama tüp bebek için yeterli değil bu ve tekrar yükselebiliyor.adetim trigues kullanınca oluyor ve ilaçsız olmuyor.rabbim herpimizin yardımcısı olsun inşallah..
yaş 28 önceden 50 lerdeydi şimdi 5 civarındacanım yaş kaç fsh değerin kaç
Slm emine bende ayni senin durumundayim benimde degerler cok yuksek yanliz ben losemi hastasiydim kemoteracanım senin durumun nedir bilmiyorum ama bende kemoterapi yuzunden erken menopaza girdim Rabbim sifamizi versin ; ben ilaçsız adet olamıyorum (primer ovaryan yetersizliği erken menopoz teşhisi konuldu) fsh yüksek 98 lerde e2 düşük lh 35 lerde amh 0.16 dan küçük çıktı. Bende tüp bebek merkezine gidiyorum gerçi hangi doktora gidersem gideyim olmaz diyorlar. En son gittiğim tüp bebek merkezindeki doktor clyo prognova verdi bir yıl kullanman lazım dedi onu kullanıyorum işte. Sen ilaçsız adet oluyor musun dediğim gibi ben ilaçsız olamıyorum. size konulan teşhis nedir, rahatsızlığınız nedir. Benim kullandığım ilaç 21 günlük gebeliğe engel değil. Bu güne kadar saraçoğlundan tut da mustafa eraslanın panaxı na kadar bitki ilaçları kullandım faydası sıfır. Ben Konyada ikamet ediyorum siz neredeki doktora gidiyorsunuz ve doktorunuzdan memnun musunuz.bir önceki mesajıma cevap verdiğin için teşekkürler. görüşmek üzere
slm.bende çocukluk dönemimde hochig lenfoma hastalığını geçirdim. bende kemoterapi gördüm. yalnız on beş yasımda felan ilk reglimi olmuştum düzensiz ve azdı ama oluyordum hatta doktorlar bu duruma iyi diyorlardı yumurtalıklarımın zarar görmediğini falan söylüyorlardı. ama ne yazıkkı erken menopoz primer ovaryan yetersizliği teşhisi konuldu su an ilaç içmeden regli olamıyorum. bu arada evlendim de beş yıl oluyor haliyle çocukta olmuyor bakalım halimiz neolacak. arada yazışırsak sevinirim. gelişmelerden haberlerden birbirimizi habersiz bırakmayalım inşallah.fsh yüksekliğine mucize çözümü okudunmu yapıyomusunSlm emine bende ayni senin durumundayim benimde degerler cok yuksek yanliz ben losemi hastasiydim kemotera
Sanada cok gecmis olsun canim Rabbim hayirli sifani versin Bitkiler kullaniyoum hayit tohumu aslan pencesi ve civanpercemi inslh faydasini gorurum birde bol bol dua ediyorum tasin icinde cicekler cikartan mevlam bizede sifa verecek inslhslm.bende çocukluk dönemimde hochig lenfoma hastalığını geçirdim. bende kemoterapi gördüm. yalnız on beş yasımda felan ilk reglimi olmuştum düzensiz ve azdı ama oluyordum hatta doktorlar bu duruma iyi diyorlardı yumurtalıklarımın zarar görmediğini falan söylüyorlardı. ama ne yazıkkı erken menopoz primer ovaryan yetersizliği teşhisi konuldu su an ilaç içmeden regli olamıyorum. bu arada evlendim de beş yıl oluyor haliyle çocukta olmuyor bakalım halimiz neolacak. arada yazışırsak sevinirim. gelişmelerden haberlerden birbirimizi habersiz bırakmayalım inşallah.fsh yüksekliğine mucize çözümü okudunmu yapıyomusun
teşekkür ederim.allah şifa bekleyen herkese şifa versin inşallah.bende saroçoğlunun kürünü uyguladım bir yılı aşkın elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım ama bi düzelme olmamıştı. işte panax k5 reişi mantar felan kullandım 6 kutu kadar ondanda bi iş çıkmadı. yorucu bi süreç anlıycabn bitkilerlede uğraşmak kolay değil.hele helede çalışan bi bayansan .görüşmek üzereSanada cok gecmis olsun canim Rabbim hayirli sifani versin Bitkiler kullaniyoum hayit tohumu aslan pencesi ve civanpercemi inslh faydasini gorurum birde bol bol dua ediyorum tasin icinde cicekler cikartan mevlam bizede sifa verecek inslh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?