fsh yüksekliğine mucize tedavi

benimde arkadaşım fsh sürekli iniyo çıkıyodu fsh ı düzeltiyodu başka bi bişey çıkıyodu tedavi gördü vs. olmadı ve artık kafasından silmişti çocuk olmicak gözüyle bakıyordu.8-9 ay sonra hamile kaldı ve şuan ikizleri var :) kesinlikle sürekli odaklanmak araştırmak inceleyip kafaya takmak ters tepki veriyo akışına bırakıp hayırlısını istemek gerekiyor.

Teşekkür ederim. Doktor ilk fsh a bakınca oldukça olumsuz şeyler söylemişti. Daha sonra ovülasyon hapı verdi. Ardından rahim ultrasyonunda, ilaca çok iyi tepki verdiğini ve yumurtanın 18 mm olduğunu söylemişti. Umarım kısa sürede hayırlı haberinizi alırız sizin de.

senelerdir boşa kurek çekiyormuşum gibi geliyor bana. adetim duzenli olmasına rağmen doğum kontrol hapı dışında hiçbişey vermedi bana doktorlar. yaşadığım sehirde en iyi,isim yapmış doktor kimse ona gittim ama... Yumurta rezerviniz kötu dediler başkada bişey demediler. çok teşekkur ederim hem cevapladığınız için hem de guzel temenniniz için.

Yaa kızlar bu hayıt nekadar acııııı ilk defa içtim şuan ve boğazım ağzım hala acııı

Yaa kızlar bu hayıt nekadar acııııı ilk defa içtim şuan ve boğazım ağzım hala acııı

canım bir kaç gün boğazını yakıyo ama zamanla alışıyosun. 4 gün gözlerim yaşararak içtim. çok zorda kalırsan içine bal koy. tohumlarını ezerek mi demliyosun ezmeden mi?

canım bir kaç gün boğazını yakıyo ama zamanla alışıyosun. 4 gün gözlerim yaşararak içtim. çok zorda kalırsan içine bal koy. tohumlarını ezerek mi demliyosun ezmeden mi?
Ezmeden demledim canım ama ezerek demlesem kimbilir nasıl olur :)

merhaba arkadaşım..

bende yeni katıldım aranıza..ve sorunum senin gibi..denemeyi düşünüyorum inş.bu ginseng ne oluyor arkadaşım ve nerden alınıyor aktardan mı? kestane balınıd anerden bulucem onuda bilmiyorum..sizin aldıgınız bir yer varmı internetten falan.

Faydalı olupta tadı güzel olan ne var ki :) Yeter ki güzel bi sonuç alalim kazanıyoruz zaten herşeye. Bende basliycam en kısa sürede

ezme zaten daha beter oluyo. 3-4 gün sık dişini. inan boğazımdan başlayıp kulaklarıma kadar yandım bir kaç gün. ama sonra alıştım
ya varyaaa azımda ki o tat gitsin diye kalkıp giidip çay demledim üstüne bir sürü şey yedim ama fayda olmadı yaa

ginseng aktarda satiliyor toz baharat gibi ama cok faydali bir gida kestane balini yapan arkadaslardan aldim deneyin insallah faydasini greceksinizdir

ginseng aktarda satiliyor toz baharat gibi ama cok faydali bir gida kestane balini yapan arkadaslardan aldim deneyin insallah faydasini greceksinizdir
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.3 tüp bebek denemem oldu 3 de negatif malesef.fsh yüksek.çok zor günler geçirdim artık pek umudum kalmadı yumurta donasyonu düşünmeye başladım

arkadaşım ginsengi aldım bugün.porselen demliği unutmuşum.yarında onu alıcam inş..fakat kestane balını nerden alacagımı bilmiyorum.ben kırklarelindeyim.sormadıgım yer kalmadı..yogurdun yada sütün içine falan koysam olmaz mı? yada bir önerin varmı nasıl bulabilirim..yada ben sana para yollasam sen bana aldıgın yerden alıp yollasan..yada aldıgın yerin telefonunu versen onlar bana yollamaz mı..bende umutsuz bir vakayım denemekten başka çarem yok ..o yüzden bu kadar üstüne düşüyorum

kızlar annemin alış veriş yaptığı balcıya sordum. kestane balı karadenizde oluyomuş. en çok da kastamonuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…