benimde arkadaşım fsh sürekli iniyo çıkıyodu fsh ı düzeltiyodu başka bi bişey çıkıyodu tedavi gördü vs. olmadı ve artık kafasından silmişti çocuk olmicak gözüyle bakıyordu.8-9 ay sonra hamile kaldı ve şuan ikizleri var :) kesinlikle sürekli odaklanmak araştırmak inceleyip kafaya takmak ters tepki veriyo akışına bırakıp hayırlısını istemek gerekiyor.Paylasiminiz için teşekkürler bende yıllardır fsh sorunuyla uğraşıyorum 9-10 arası gidip geliyor yumurtaların durumu da iyi değilmiş hiç bir tedavi yöntemi uygulamalar dirk tüp bebek ondada şans çok düşük dediler allah yardımcımız olsun en iyi ilaç umut ve inanç galiba.
Teşekkür ederim. Doktor ilk fsh a bakınca oldukça olumsuz şeyler söylemişti. Daha sonra ovülasyon hapı verdi. Ardından rahim ultrasyonunda, ilaca çok iyi tepki verdiğini ve yumurtanın 18 mm olduğunu söylemişti. Umarım kısa sürede hayırlı haberinizi alırız sizin de.Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun benimde bundan dört sene önce karsilastigim rakam buydu. Bugüne baktigimda 9-10 arası gidip geliyor ama değişen bişey olmadı hala bebeğim yok. Sizin yumurtalariniz için ne demişti doktor acaba?
senelerdir boşa kurek çekiyormuşum gibi geliyor bana. adetim duzenli olmasına rağmen doğum kontrol hapı dışında hiçbişey vermedi bana doktorlar. yaşadığım sehirde en iyi,isim yapmış doktor kimse ona gittim ama... Yumurta rezerviniz kötu dediler başkada bişey demediler. çok teşekkur ederim hem cevapladığınız için hem de guzel temenniniz için.Teşekkür ederim. Doktor ilk fsh a bakınca oldukça olumsuz şeyler söylemişti. Daha sonra ovülasyon hapı verdi. Ardından rahim ultrasyonunda, ilaca çok iyi tepki verdiğini ve yumurtanın 18 mm olduğunu söylemişti. Umarım kısa sürede hayırlı haberinizi alırız sizin de.
Yaa kızlar bu hayıt nekadar acııııı ilk defa içtim şuan ve boğazım ağzım hala acııı
Ezmeden demledim canım ama ezerek demlesem kimbilir nasıl olur :)canım bir kaç gün boğazını yakıyo ama zamanla alışıyosun. 4 gün gözlerim yaşararak içtim. çok zorda kalırsan içine bal koy. tohumlarını ezerek mi demliyosun ezmeden mi?
Ezmeden demledim canım ama ezerek demlesem kimbilir nasıl olur :)
herkese merhaba
öncelikle bu tedaviyi herkesin duyması için heryere yazmaya çalışıyorum son çare aklıma yeni konu açmak geldi benim gibi olupta duymayan kalmasın istedim. çok zor günler yaşadım . çocuk isteyipte çocuğu olmayanları çok iyi anlarım.
fsh ım yüksek 2 tane yumurtam vardı klomen gonal f lucrin felan neler neler kullandım.hiçbir çare bulamadım yabancı uyruklu kadın doğum profesörüyle tanıştım tarifi ondan aldım.tahlilerime bakıp güldü ve dediği tek şey''siz türkler ne kadar çok seviyorsunuz tüp bebek yapmayı'' oldu. senin çocuğun olur dedi bena bir tedavi reçetesi yazdı. 1.5 aydır kullanıyorum fsh ım 5 e düştü ve en az 8 yumurta görüldü. en başta yüksek moral inanç, dua ve bu tedavi Allahın izniyle isteyen herkese şifa olur inşallah
sabah aç karnına bir yemek kaşığı çekilmiş çörek otu suyla birlikte yutulacak
günün herhangi bir saati 1 yemek kaşığı kestane balı içerisine 1 çay kaşığı toz ginseng yenilecek(kaşıklar demir olmayacak)
hemen ardından 1 tane limon kabuğuyla birlikte yenilecek
bir gün papatya bir gün kuşburnu 3-5 dk kaynatılıp içilecek (demlik porselen olacak)
akşam bir tutam maydonoz yarım limonla 3-5 dk kaynatılıp içilecek(demlik porselen olacak)
Rabbim herkese şifasını versin inşallah...
Faydalı olupta tadı güzel olan ne var ki :) Yeter ki güzel bi sonuç alalim kazanıyoruz zaten herşeye. Bende basliycam en kısa süredeYaa kızlar bu hayıt nekadar acııııı ilk defa içtim şuan ve boğazım ağzım hala acııı
Faydalı olupta tadı güzel olan ne var ki :) Yeter ki güzel bi sonuç alalim katlaniyoruz zaten herşeye. Bende basliycam en kısa sürede
ya varyaaa azımda ki o tat gitsin diye kalkıp giidip çay demledim üstüne bir sürü şey yedim ama fayda olmadı yaaezme zaten daha beter oluyo. 3-4 gün sık dişini. inan boğazımdan başlayıp kulaklarıma kadar yandım bir kaç gün. ama sonra alıştım
ya varyaaa azımda ki o tat gitsin diye kalkıp giidip çay demledim üstüne bir sürü şey yedim ama fayda olmadı yaa
ayyy senn çok yaşa yaaa :)))))))))))))))) ahahahahahahhahagübre ye deseler yiyecek durumdayım. o yüzden alıştırıyorum kendimi
hangi şehirdesiniz kızlar ben dr. değişikliği yapmak istiyorum ama tavsiye edeceiniz dr. varmı?? buarada ben istanbuldayım
hangi şehirdesiniz kızlar ben dr. değişikliği yapmak istiyorum ama tavsiye edeceiniz dr. varmı?? buarada ben istanbuldayım
ginseng aktarda satiliyor toz baharat gibi ama cok faydali bir gida kestane balini yapan arkadaslardan aldim deneyin insallah faydasini greceksinizdirmerhaba arkadaşım..
bende yeni katıldım aranıza..ve sorunum senin gibi..denemeyi düşünüyorum inş.bu ginseng ne oluyor arkadaşım ve nerden alınıyor aktardan mı? kestane balınıd anerden bulucem onuda bilmiyorum..sizin aldıgınız bir yer varmı internetten falan.
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.3 tüp bebek denemem oldu 3 de negatif malesef.fsh yüksek.çok zor günler geçirdim artık pek umudum kalmadıginseng aktarda satiliyor toz baharat gibi ama cok faydali bir gida kestane balini yapan arkadaslardan aldim deneyin insallah faydasini greceksinizdir
ginseng aktarda satiliyor toz baharat gibi ama cok faydali bir gida kestane balini yapan arkadaslardan aldim deneyin insallah faydasini greceksinizdir
arkadaşım ginsengi aldım bugün.porselen demliği unutmuşum.yarında onu alıcam inş..fakat kestane balını nerden alacagımı bilmiyorum.ben kırklarelindeyim.sormadıgım yer kalmadı..yogurdun yada sütün içine falan koysam olmaz mı? yada bir önerin varmı nasıl bulabilirim..yada ben sana para yollasam sen bana aldıgın yerden alıp yollasan..yada aldıgın yerin telefonunu versen onlar bana yollamaz mı..bende umutsuz bir vakayımdenemekten başka çarem yok ..o yüzden bu kadar üstüne düşüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?