fsh yüksekliğine mucize tedavi

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr maşallah

merhaba. benim nisan ayında iş yerinin yanındaki tüp bebek merkezinde hormon tahlili yaptırmıştım. fsh 10,85 çıkmıştı ve dr yumurta rezervin azalmış tüp bebek yapmalısın dedi. özel merkez olduğu için kendi kendime ticari düşünüyolar deyip çıkmıştım. ağustosta tekrar yaptırdım ve fsh 18,75 çıktı. ağlamaktan yorgun düşmüştüm. ve hemen hayıt otu kullanmaya başladım. sabah akşam 1 er bardak. arada buna civan perçemi ile aslan pençesi de ekledim. civan perçemini çok sık kullanmak iyi değil diye duymuştum. geçen ay ki tahlilde fsh 8,75 çıktı. gerçi yumurtam 3 taneymiş ama olsun. fsh düşmedikçe tedaviye yanaşmıyo merkezler. o yüzden bugünden itibaren hayıt otu alıp kullanmaya başla canım. 1 bardak kaynamış suyun içine 1 tatlı kaşığı hayıt koy, ağzına çay tabağı kapat ki ekstresi uçmasın. 10 dk sonra süz iç.

gözün aydın canım. Allah tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah
yumurta sorunu yok derken yumurtlama oluyo mu yoksa yumurtan çok mu neyi kastetti dr?

hayıt tohumu prolaktinin arttırıyormu bilen varmı bende aslan pençesi ile günde 1 kez kullandım 15 ten 8 ya düştü fsh

Çok teşekkürler canım. Umarım kısa zamanda siz de güzel haberler alırsınız. Yumurta sayısı değil ama büyümesi doktoru şaşırttı. Hayıt tohumu özünün etkisi olduğunu düşünüyorum. Yaşadıklarımı paylaştım ki kimse umudunu yitirmesin. Çünkü ben çok zooor günler yaşadım.

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr maşallah
Çok teşekkürler canım. Umarım kısa zamanda siz de güzel haberler alırsınız. Yumurta sayısı değil ama büyümesi doktoru şaşırttı. Hayıt tohumu özünün etkisi olduğunu düşünüyorum. Yaşadıklarımı paylaştım ki kimse umudunu yitirmesin. Çünkü ben çok zooor günler yaşadım.

inşallah darısı bize olsun.

Paylasiminiz için teşekkürler bende yıllardır fsh sorunuyla uğraşıyorum 9-10 arası gidip geliyor yumurtaların durumu da iyi değilmiş hiç bir tedavi yöntemi uygulamalar dirk tüp bebek ondada şans çok düşük dediler allah yardımcımız olsun en iyi ilaç umut ve inanç galiba.

Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun benimde bundan dört sene önce karsilastigim rakam buydu. Bugüne baktigimda 9-10 arası gidip geliyor ama değişen bişey olmadı hala bebeğim yok. Sizin yumurtalariniz için ne demişti doktor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…