fsh yüksekliğine mucize tedavi

Çok teşekkürler canım. Umarım kısa zamanda siz de güzel haberler alırsınız. Yumurta sayısı değil ama büyümesi doktoru şaşırttı. Hayıt tohumu özünün etkisi olduğunu düşünüyorum. Yaşadıklarımı paylaştım ki kimse umudunu yitirmesin. Çünkü ben çok zooor günler yaşadım.

iğne de oluyor muydun hayıtı içerken? ben şimdi tüp bebeğe başlıyorum doktor yumurta için iğne verdi ben hayıtı içmeyi bıraktım etkiler diye.

tamam o zaman soğanı yapıyım.
bitkisel takviye kullanıyorum onları da gösterdim. toplama işlemine kadar kullan dedi.
inanmakla çok alakalı gerçekten allah o kadar yüceki büyüükki zamanı gelince oluyor . ben 1 aralıkta adet oldum 3. günü testlerde fsh 16 çıktı dr. çok olumsz konuştu o ay soğan kürüne bşladım dün dayanamadım dr gittim ve hamileymişim dr bile şaşırdı allaha duanı eksik etme o hepimiz için hayırlısı ne zmansa ozman nasip ediyor gerçekten sadece biz çok sabırsız davranıyoruz

inanmakla çok alakalı gerçekten allah o kadar yüceki büyüükki zamanı gelince oluyor . ben 1 aralıkta adet oldum 3. günü testlerde fsh 16 çıktı dr. çok olumsz konuştu o ay soğan kürüne bşladım dün dayanamadım dr gittim ve hamileymişim dr bile şaşırdı allaha duanı eksik etme o hepimiz için hayırlısı ne zmansa ozman nasip ediyor gerçekten sadece biz çok sabırsız davranıyoruz

vaayy inanmıyorum harika. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. :nazar::KK9:

allahım bizede nasip etsin süperrrrrrrrrrrrr çokk sevindim

Back
X