günayydınnngünaydınnnnnnnnnnnnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günayydınnngünaydınnnnnnnnnnnnnn
Çok teşekkürler canım. Umarım kısa zamanda siz de güzel haberler alırsınız. Yumurta sayısı değil ama büyümesi doktoru şaşırttı. Hayıt tohumu özünün etkisi olduğunu düşünüyorum. Yaşadıklarımı paylaştım ki kimse umudunu yitirmesin. Çünkü ben çok zooor günler yaşadım.
nisan fsh 10,85
ağustos fsh 18,75
aralık fsh 8,70
2 aydır düzenli hayıt otu içiyorum
bence soğan kürüne ve arkasındanda testere dişli aslan pençesine ve onun arkasındadnda incir kürüne başla canımmselam kızlar. bu ay fsh ım tavan yapmış 27,35 çıktı. kafayı yemek üzereyim![]()
bence soğan kürüne ve arkasındanda testere dişli aslan pençesine ve onun arkasındadnda incir kürüne başla canımm
ya sonuçta soğan suyu ne zararı olabilir ki faydasından başkaama bana iğnelerimi verdiler. yarından itibaren vurulacam. acaba aynı anda yaparsam kötü etki yapmasın
ya sonuçta soğan suyu ne zararı olabilir ki faydasından başka
hayıtı 2 kere içtim ben aama vazgeçtim ve bıraktm sonra aslan pençesine başladım soğandan sonrahemşireye dedim ben hayıt içiyorum. ona yorum yapmadı ama soğan suyu içebilirsin dedi
hayıtı 2 kere içtim ben aama vazgeçtim ve bıraktm sonra aslan pençesine başladım soğandan sonra
inanmakla çok alakalı gerçekten allah o kadar yüceki büyüükki zamanı gelince oluyor . ben 1 aralıkta adet oldum 3. günü testlerde fsh 16 çıktı dr. çok olumsz konuştu o ay soğan kürüne bşladım dün dayanamadım dr gittim ve hamileymişim dr bile şaşırdı allaha duanı eksik etme o hepimiz için hayırlısı ne zmansa ozman nasip ediyor gerçekten sadece biz çok sabırsız davranıyoruztamam o zaman soğanı yapıyım.
bitkisel takviye kullanıyorum onları da gösterdim. toplama işlemine kadar kullan dedi.
inanmakla çok alakalı gerçekten allah o kadar yüceki büyüükki zamanı gelince oluyor . ben 1 aralıkta adet oldum 3. günü testlerde fsh 16 çıktı dr. çok olumsz konuştu o ay soğan kürüne bşladım dün dayanamadım dr gittim ve hamileymişim dr bile şaşırdı allaha duanı eksik etme o hepimiz için hayırlısı ne zmansa ozman nasip ediyor gerçekten sadece biz çok sabırsız davranıyoruz
amin canım inşaallah..vaayy inanmıyorum harika. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.![]()
amin canım inşaallah..
inşaallah hepiniz de gönlüne göre versin...
kaç yaşındasın ki ?aminn. ben yaştan dolayı üzülüyorum. 3-4 yaş genç olsaydım her şey daha güzel olabilirdi.
kaç yaşındasın ki ?
allahım bizede nasip etsin süperrrrrrrrrrrrr çokk sevindiminanmakla çok alakalı gerçekten allah o kadar yüceki büyüükki zamanı gelince oluyor . ben 1 aralıkta adet oldum 3. günü testlerde fsh 16 çıktı dr. çok olumsz konuştu o ay soğan kürüne bşladım dün dayanamadım dr gittim ve hamileymişim dr bile şaşırdı allaha duanı eksik etme o hepimiz için hayırlısı ne zmansa ozman nasip ediyor gerçekten sadece biz çok sabırsız davranıyoruz
Canım allah istedikten sonra yaşın hiç bir önemi yok bol bol dua et hayırlısını istenormalde 37 ama hastanede 38 çıkıyorum