Keşke söyleyebilsem Can'ım ama mutluyum çok Şükür her şey aniden oldu allah herkese nasip etsin :)Oofff bu gece uyuyamam meraktan :)
Sen kimsin bu futbolcu kim çatlicam
30K takipçin olduğuna göre sosyal medya fenomenlerinden biri misin acep
Adresini söylesen yorum yaparız aslında :)
İnanmayabilirsiniz sizin fikriniz :)
Sizin fikriniz ben unutamıyorum yazmadımDün eski sevgilimi unutamıyorum, pişman olması için ne yapabilirim diye konu açan sizdiniz değil mi ? hayır başka biriyse söyleyin ona göre yorum yapalım ?
En büyük 4 takım sol back deniliyormuş sanırım :) Siz çok merak ettiniz bugün bulutsunuz bence bu hırslaHangi lig te oynadigini bilelim ona gore
Futbolcularin geneli cok derin, entellektuel ve kulturel birikimi yuksek adamlar olduklari icin haklisin tabi bu kadar endiselenmekte. Faust'dan ac konuyu, gozlerinde kendini kaybedecektir.
Çok saf kalpli temiz bir insan gerçekten kalbi yüzüne vurmuş gibi Nazik ve samimi bir Ada'm bilmiyorum çok heyecan yapıyorum ben galiba ilk defa bu kadar mutluyumKim olduğunu merak etmekle birlikte dikkatli ol derim kesinlikle çapkın oluyorlar üniversite de arkadaşım vardı
Hehe ingilizce türkçe karışım bir kelime olmuş busol back
Evet ciddi ve kendi çok sıradan temiz bir köyde büyümüş onu keşfetmişler onu izlerken çok gurur duydum bilmiyorum olacak gibiRica ederim canim.insallah hersey istedigin gibi olur.senin yagmur sarioglu ndan asenadan isil recber den neyin eksik :) bak hepsi de unsuz ve halktan.hele asena bile futbolcuyla evlendiyse senin de sansin oldukca yuksek bence eger dedigin gibi cocuk seninle ciddi olarak ilgileniyorsa.
Sizin fikriniz ben unutamıyorum yazmadımo eski 6 ay önceki bir yazı siz bilirsiniz inanmayabilirsiniz . Ben mutluyum siz de olun bence gece gece insanların açığını arayarak mı tatmin oluyorsunuz mutsuzluğunuza . Eski olan olaylar . sizi engelliyorum kendi kendinize yazın cevap vermeyeceğim :)
Seni de bulurum bu hizla ama bence hedef sasirtiyorsun.En büyük 4 takım sol back deniliyormuş sanırım :) Siz çok merak ettiniz bugün bulutsunuz bence bu hırsla
Ay evet öyle olduHehe ingilizce türkçe karışım bir kelime olmuş busol bek...
Bence bulursunuzSeni de bulurum bu hizla ama bence hedef sasirtiyorsun.
Kız güzel tavsiye alırsan bana da pasla bak benimki çok büyük futbolcu haa ona göreAy evet öyle oldusiz düşünün içimden geçen herşeyi direk yazıyorum buraya
Futbolcu eşlerinden örnek aldığım tek kişi Asena Erkin yani Asena AtalaydıFutbolculardan iyi eş oluyor. Ayrılma oranları düşük. Kıymet bilirler. Güzel çekici kadınlardan hoşlanırlar. Geçmiş bir çogu için önemlidir. Gezerler, tozarlar ama evleneceği kadının düzgün bir hayatı olmasını isterler.
Kimse tavsiye vermedi Ada'mı konuşmaktan kendi arkadaşlarımda bu konuyu açınca aynen konu saniyede dağılıyor sadece futbolcular ve benimkini konuştularKız güzel tavsiye alırsan bana da pasla bak benimki çok büyük futbolcu haa ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?