Futbolcu Sevgilisi olanlar, , Nasıl Aşık etmem gerek veya Nasıl davranmalıyım?

Oofff bu gece uyuyamam meraktan :)

Sen kimsin bu futbolcu kim çatlicam

30K takipçin olduğuna göre sosyal medya fenomenlerinden biri misin acep

Adresini söylesen yorum yaparız aslında :)
Keşke söyleyebilsem Can'ım ama mutluyum çok Şükür her şey aniden oldu allah herkese nasip etsin :)

Dün eski sevgilimi unutamıyorum, pişman olması için ne yapabilirim diye konu açan sizdiniz değil mi ? hayır başka biriyse söyleyin ona göre yorum yapalım ?
Sizin fikriniz ben unutamıyorum yazmadım o eski 6 ay önceki bir yazı siz bilirsiniz inanmayabilirsiniz . Ben mutluyum siz de olun bence gece gece insanların açığını arayarak mı tatmin oluyorsunuz mutsuzluğunuza . Eski olan olaylar . sizi engelliyorum kendi kendinize yazın cevap vermeyeceğim :)

Kim olduğunu merak etmekle birlikte dikkatli ol derim kesinlikle çapkın oluyorlar üniversite de arkadaşım vardı
Çok saf kalpli temiz bir insan gerçekten kalbi yüzüne vurmuş gibi Nazik ve samimi bir Ada'm bilmiyorum çok heyecan yapıyorum ben galiba ilk defa bu kadar mutluyum

Evet ciddi ve kendi çok sıradan temiz bir köyde büyümüş onu keşfetmişler onu izlerken çok gurur duydum bilmiyorum olacak gibi

Dün açmışsınız konuyu, 6 ay önce değil. İyi senaryolar size

Kız sen son paranla sevgilisine mont alan şaşkın değil misin?Daha geçen yorum yaptım ben sana hani beni seviyordu büyü yapmışlar diyodun?Annesiyle gittik bozduk gözümle gördüm diyodun?Hangi ara bu futbolcunun maçına gittin de sevgili oldunuz bi de

Ben eşimle 15 yaşından beri birlikteyim.futbolcuydu tanıştığımızda. Şuan 19.yılımızı doldurduk.hiçbir sorun yaşamadık. 8 sene çıktık. 11 yıldır evliyiz. yedek klubelerinde,maçlarda, antremanlarda hep birlikteydik.cocuklarim maçlarda büyüdü.3.lig te oynuyordu.biz hepimiz çok keyif alıyorduk. Yemekler,toplantılar,deplasmanlara hep birlikte katılıyorduk. Çapkınlık durumu karakterle ilgilidir diye düşünüyorum. Gece antrenmanları olurdu,bizide götürürdü. Diğer futbolcu eşleri ile iyi arkadasliklarimiz vardı. Çocuklar olmadan önce eşimle,iş dışında çok keyifli zamanlar yaşadık futbolun içinde. Bu sene artık bıraktı. Ara verdi yada.karar vermedi henüz. Fakat çok hareketli bir yaşantımız vardı. Bazen yorucuydu.bize negatif bir katkısı olmadı. Evimizde herzaman maç izlenir.ben okadar alıştım ve bütünleştim ki yorumlasiyoruz o derece yani.bikmazsaniz güzel. Dayanamam derseniz zor.antrenman,hafta sonu kosuları,maçlar,deplasmanlar ve aşırı yorgunluktan az goruseceginiz zamanlar olabilir.burada güven önemli. Sıkı disiplin onlarda da var.maç haftalarında gece gezmeleri eğlenceleri yasak.uyku yemek ve antrenmanlara yogunlasiyorlar.daha aklıma gelmeyen bir çok şey vardır. Kisaca kişinin karakteri önemli burda.çok para,havalı bir yaşam tarzı,kızların ilgisini gorupte simarmayacak biri ise kaçırma. He birde futbolu sevmiyorsan hiç bulaşma.

Adam sizi epeydir takip ediyor dediginize göre. Etkilemek için özel bir çabaya gerek yok öyleyse.
Inşaallah çok mutlu olursunuz. Eskisi kendi hainliginde boğulsun.
Futbolcular , biraz dışarıya dönük oluyorlar :) Bu yüzdendir belki cevrenizin o söylemlemleri. Sizin ağzınız yanmış bir kere. Eminim ki bu defa daha dikkatli davranirsiniz. Daha ince elersiniz.
Ondan sonrası da insanın elinde olmuyor. Hayırlısı olsun.

Futbolculardan iyi eş oluyor. Ayrılma oranları düşük. Kıymet bilirler. Güzel çekici kadınlardan hoşlanırlar. Geçmiş bir çogu için önemlidir. Gezerler, tozarlar ama evleneceği kadının düzgün bir hayatı olmasını isterler.

Futbolcu eşlerinden örnek aldığım tek kişi Asena Erkin yani Asena Atalaydı

Kız güzel tavsiye alırsan bana da pasla bak benimki çok büyük futbolcu haa ona göre
Kimse tavsiye vermedi Ada'mı konuşmaktan kendi arkadaşlarımda bu konuyu açınca aynen konu saniyede dağılıyor sadece futbolcular ve benimkini konuştular kimse tavsiye vermiyor anlamadım sanki onlar insan değil mi buradaki herkes tanısa ona ortalıktaki erkekler varya hiç bir vasıfta olmayan erkelere bakın onlar egoludur size . Ama böyle futbolcu olduğu için insanları yüksekte görmemek gerek onlardan bazıları zorlukta büyüdükleri için ego yoktur yokluğu bildikleri için şükreder benim konuştuğum insan bilmiyorum bakalım ne olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…